• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینتر

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
کدوم پرینتر برای چاپ هر سه متن ، تصویر و عکس (خانوادگی و پرسنلی) مناسبه؟ لازم به توضیحه که قرار نیست با این پرینتر کار تجاری یا اداری انجام بشه بلکه ممکنه تا مدتهای طولانی استفاده خاصی نداشته باشه و بیکار بمونه.محدودیت بودجه هم در نظر ندارم ولی در شرایط مساوی پرینتر ارزانتر طبیعتا اولویت داره برام.
چاپ دو رو و بیسیم هم برام مهمه.همچنین شارژ آسان و مقرون به صرفه و فراوانی قطعات یدکی در صورت خراب شدن پرینتر
در کل هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزاری بدون دردسر یا حداقل کمترین دردسر باشه و نیاز به مراقبت خاصی نباشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
کدوم پرینتر برای چاپ هر سه متن ، تصویر و عکس (خانوادگی و پرسنلی) مناسبه؟ لازم به توضیحه که قرار نیست با این پرینتر کار تجاری یا اداری انجام بشه بلکه ممکنه تا مدتهای طولانی استفاده خاصی نداشته باشه و بیکار بمونه.محدودیت بودجه هم در نظر ندارم ولی در شرایط مساوی پرینتر ارزانتر طبیعتا اولویت داره برام.
چاپ دو رو و بیسیم هم برام مهمه.همچنین شارژ آسان و مقرون به صرفه و فراوانی قطعات یدکی در صورت خراب شدن پرینتر
در کل هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزاری بدون دردسر یا حداقل کمترین دردسر باشه و نیاز به مراقبت خاصی نباشه
سلام. شما نياز به چاپگر ليزري رنگي داريد. چون اگر جوهرافشان تهيه كنيد و مدت زيادي باهاش كار نشه با مشكل روبرو ميشيد. اگر محدوديت مالي نداريد پيشنهاد بنده اينه :
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=5350

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
شش و نیم میلیون یه خورده زیادی گرون نیست؟اونم برای من که کار خیلی کمی ممکنه داشته باشم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
الانم میگم ولی سوالم این بود که با توجه به نیاز و کاربردی که دارم کدوم گزینه مقرون به صرفه تر هست.در ابتدا هم گفتم (محدودیت بودجه هم در نظر ندارم ولی در شرایط مساوی پرینتر ارزانتر طبیعتا اولویت داره برام)توضیح بیشتر اینکه ممکنه کسی پول داشته باشه که بره یک چاپگر فوق حرفه ای در حد دفاتر فنی بخره در حالیکه نیازش در اون حد نیست و فقط کار خانگی میخاد بکنه نه کار تجاری یا اداری...حالا منم کار منظم و مداومی ندارم و در این حد میخام که اگه نیاز شد دم دست باشه و نخام برم بیرون بدم
حالا فرق گزینه اول و دوم چیه؟فرقی که برای من و کاربردی که گفتم ارزش داشته باشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز گزینه اول سرعت , کیفیت , پردازنده , حافظه , ظرفیت کاغذ و یکسری امکانات حرفه ای با تونر بزرگتر و خرکارتر داره. گزینه دوم مناسب کار شما هستش. پایین تر از اینا هم هستش اما کیفیت خوبی ندارن.

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
آیا لیزری رنگی برای چاپ عکس در حدی که نیازی به لابراتوار عکاسی نباشه مناسبه یعنی؟
هزینه شارژ لیزری رنگی چطوره؟مقرون به صرفه هست؟
امکان شارژ توسط کاربر هست یا خیلی تخصصیه و باید بره پیش تعمیرکار؟
هزینه چاپ یک سند متنی سیاه و سفید در لیزری رنگی و لیزری تک رنگ یکسانه؟

amiraa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
hp251NW رو 735000میفروشند خواستید تماس بگیرید برای کارتون مناسبه چون میخواید عکس هم پرینت بگیرید کاغذ هایی که کمی سنگین هستند رو هم میگیره قیمتش هم مناسبه با گارانتی شرکتی
02632209100

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
hp251NW رو 735000میفروشند خواستید تماس بگیرید برای کارتون مناسبه چون میخواید عکس هم پرینت بگیرید کاغذ هایی که کمی سنگین هستند رو هم میگیره قیمتش هم مناسبه با گارانتی شرکتی
02632209100
چاپ دو روی اتوماتیک و وای فای مستقیم رو داره؟
با کاغذهای مخصوص عکس و کاغذهای گلاسه مشکلی نداره؟

amiraa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
وای فای داره ولی دورو اتوماتیک نداره . فعلا مدل لیزری که چاپ دورو داشته باشه توی بازار خیلی کمه

amiraa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگر تماس بگیرید رحت تر راهنماییتون میکنم

بالا