• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پزشکی در مالزی

raha-edu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانشگاه MSU مالزی دوره پزشکی 7 ساله با همکاری کمپس دیگر دانشگاه در بنگلور هند ارایه می دهد. امکانات، هزینه تحصیل و فرصت های موجود همگی قابل بررسی و تفکرند.

از آنجا که من به عنوان نماینده رسمی دانشگاه MSU فعالیت می کنم، احتمالا اگر بیش از این وارد جزییات بشوم حالت تبلیغ پیدا می کند هرچند مشاوره و حتی گرفتن پذیرش هم رایگان است. راهنماییم کنید چطور می توانم بیشتر کمک کنم و اطلاعات در اختیارتون بزارم.

بواسطه حضور طولانی ام در مالزی در حد دانشم در رابطه با سطح زندگی و نوع دانشگاهها سوالاتتون جواب خواهم داد.

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

1. هزینه تحصیل

2. در کدام کشور درس می خوانی

3. در چه رشته های پزشکی

4. طول دوره

5. با ه مدرکی میشه شروع کرد

6. آیا امکان بورس هست

با تشکر

raha-edu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

1. هزینه تحصیل

2. در کدام کشور درس می خوانی

3. در چه رشته های پزشکی

4. طول دوره

5. با ه مدرکی میشه شروع کرد

6. آیا امکان بورس هست

با تشکر

سلام

دوره پزشکی 7 ساله عمومی است که 3 تا 4 سال در مالزی بقیه در شعبه خود دانشگاه در هند در کنار بیمارستان 1000 تختخوابی دانشگاه.

حداقل شروع به تحصیل پیش دانشگاهی است البته خود دانشگاه پیش دانشگاهی را هم بصورت مجزا در مالزی ارایه می دهد. بواسطه هزینه های مقبول و کیفیت آموزشی با استانداردهای بالا دانشجویان بین المللی زیادی را بخود جلب کرده است.

این هم لینک به صفحه نماینده رسمی دانشگاه که کارهای پذیرش و مشاوره بچه های ایرانی را بصورت رایگان انجام می دهد.اطلاعات بیشتر را با تماس با ایشان سوال کنید.
http://raha-edu.yolasite.com

اطلاعات بیشتری خواستید با من تماس بگیرید.
“Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.”

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من فوق دیلپم الکترونیک دارم از دانشگاه ازاد

و دیپلم فنی و حرفه ای در رشته الکترونیک

آیا به کار من می آید؟

raha-edu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فوق دیلپم الکترونیک دارم از دانشگاه ازاد

و دیپلم فنی و حرفه ای در رشته الکترونیک

آیا به کار من می آید؟

سلام

بلی اگر واقعاً دوست داری پزشکی بخونی امکانش هست احتمالاً با 1 ترم پیش نیاز.با من تماس بگیر تا راهنماییت کنم.

اگر به رشته های تجربی علاقه مندی من با توجه به سابقه تحصیلیت رشته جدید Bioinformatics را بهت پیشنهاد میدهم همون دانشگاه MSU با کیفیت آموزشی عالی. چون این دهه شکوفایی نانو و بایو در جهان است یه جورایی آینده شغلی روشنی دارد.
برای شروع کارهای پذیرش (هزینه ای ندارد) با من تماس بگیر .

raha.edu @gamail.com

a162

Registered User
لایک‌ها
291
اقا شرمنده
کسی می دونه شرایط ورود و امکانات و سطح اموزش و ارزش مدرک در دیگر دانشگاه های دنیا برای دندانپزشکی در مالزی چقدر هست؟

بالا