• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پسرا راهنمایی کنن

FoX_TeX

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .پسرا لطفا راهنمایی کنن
جریان اینه
من دخترم یه جا دولتی کار میکنم .یکی از همکارای پسرم دو هفته میز کناریم کار میکرد . تو این مدتم حین کار باهام در موردکارو خانواده و دانشگاه حرف میزدیم و میخندیدم .محل کارمون عوض شد هردومون تو یه بخش هستیم منتها میز هامون فاصله داره ولی صبح زود یا موقع ناهار که اکثرا اطرافیان من میرن میاد کنارم باهام حرف میزنیم .درکل هر وقت کسی دور برمون نباشه ادمو تحویل میگیره و لبخند میزنه ولی وقتی کسی باشه معمولی برخورد میکنه
معمولا حرفای خنده دار میزنه که منم نمی تونم جلو خندمو بگیرم
با دخترای دیگه اونجا هم حرف میزنه یا میخنده. منتها وقتی یه کار اداری باهاشون داره سراغشون میره .
الان من گیج شدم که از من خوشش میاد یا نه؟هیچ کار اداری با من نداره هر بار به یه بهانه ای میاد حرف میزنه .ولی هیچ اقدامی در رابطه با شماره دادن و دوستی انجام نمی ده
درضمن از نظر تحصیلات وقیافه من از اون بالاترم و اینکه اون قدش کوتاهه و فوقش دو سه سانت از من بلند تر باشه.کلا شخصیت یا موقعیت خاصی نداره که دخترا دیگه نسبت بهش اهمیت بدن .اینو خودم تو همکارام چک کردم ظاهرا من فقط ازش خوشم میاد
حالا بگین من چیکار کنم که بفهمم خوشش میاد از من یانه؟درضمن من یه سال ازش بزرگترم ولی از نظر قیافه اون به نظر 2 3 سال از من بزرگتر نشون میده

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونه بفهمه که اون شما رو واسه گپ و گفت میخواد (به قول روحی ، میخواد خستگی در کنه)
یا اهداف بزرگتری (مثل ازدواج) خواهد داشت
شما که واست خرجی نداره. هر موقع اومد تحویلش بگیر. ینی همین رویه ی فعلی رو حفظ کن
اصلنم به این فکر نکن که چی تو فکرشه
اگه یه زمانی پیشنهاد داد اونموقه بهش فکر کن
اگر از الان مغزتو درگیرش کنی اذیت میشی. چون معلوم نیس پا پیش بزاره یا نه

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
به نظر من بهش شماره بده شاید اون روش نمیشه
یا حداقل یه ذزه آمار بهش بده تا خودش پا پیش بزاره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به نظر من برخلاف کامنت بالا اصلا بهش شماره نده که همه چی داغون میشه!
فقط گرم تحویلش بگیر خودش میاد جلو یا خجالت میکشه و میخواد بذاره زمان بگذره و بگه یا میترسه بگه و نه بشنوه یا اینکه اصلا تو این هر و پر(!) ها نیست و هدفش چیز دیگه ایه.

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
چه کاریه خب؟ اگه ازش خوشت میاد خودت پا پیش بزار. اصن کی گفته همیشه پسر باید پا پیش بزاره؟ اینطوری تو از کسی خوشت بیاد و اون (به هر دلیلی) جلو نیاد، هیچی به هیچی؟ اصلن یکم فکر کن ببین منطقیه؟

باو دیگه قرن 21 هستیم به خدا. کسی نمیگه این دختره فیلانه و بهمانه اگه این کارو کنی... الآن به این مدل دخترا میگن باحال!

نظر من این بود بهرحال.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چه کاریه خب؟ اگه ازش خوشت میاد خودت پا پیش بزار. اصن کی گفته همیشه پسر باید پا پیش بزاره؟ اینطوری تو از کسی خوشت بیاد و اون (به هر دلیلی) جلو نیاد، هیچی به هیچی؟ اصلن یکم فکر کن ببین منطقیه؟

باو دیگه قرن 21 هستیم به خدا. کسی نمیگه این دختره فیلانه و بهمانه اگه این کارو کنی... الآن به این مدل دخترا میگن باحال!

نظر من این بود بهرحال.

به نظر من فعلا زوده چونکه پسره به احتمال زیاد خوشش اومده و بهتره نره جلو.
خیلی از پسرا رو میشناسم عقیده شون اینه که دختری که به اونها شماره داده پس امکان داره به 100 نفر دیگه هم شماره داده باشه یا بده پس بیخیالش میشن (از نظر ازدواج) و بیشتر به عنوان رفیقی روش حساب میکنن.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
شماره که من شک ندارم تا حالا دادن ایشون
باید یه راهکار دیگه ای اندیشید...

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
میخواد گولت بزنه . حواستو جمع کن یه وقت خر نشی آبروی دخترای پی‌تی رو ببری آ .:eek:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خوشش اومده چیه، مگه هرکس با یه دختر حرف میزنه ازش خوشش میاد

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
منم با 100 تا دختر میحرفمو میخندیم؟! شاید اونا هم احساس تورو نسبت به من دارن!!!!
بنظرم شما همین روالتو ادامه بده و فکرتو درگیرش نکن ... مثل دانشجوای ترم اولی نباش ک زود شماره بدن! سنگین رفتار کن تا اون اگه ازت خوشش اومده بیشتر خوشش میاد با رفتار سنگینت ... من تخصصمه اینجور کارااا ! مشکلی داشتی خبرم کن! موفق باشی

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
ب
خیلی از پسرا رو میشناسم عقیده شون اینه که دختری که به اونها شماره داده پس امکان داره به 100 نفر دیگه هم شماره داده باشه یا بده پس بیخیالش میشن (از نظر ازدواج)
جسارتا این پسرایی که میشناسید تو کدوم قرن زندگی میکردن؟ 8 و 9 بوده به گمونم؟ :D

والا چیزی که با عقل ناقص من جور در میاد، اینه که کسی باهاش هستم فقط با من باشه. اینکه قبلا با کس دیگه بوده یا نه تو ایجاد رابطه چه اهمیتی مینونه داشته باشه؟ البته هر کسی یک نظری داره.

خواهرم! شما اولین کار تصمیم خودت رو بگیر ببین با خودت چند چندی.. علاقه داری اینقدر صبر کنی تا پسرای مختلف بهت پیشنهاد بدن و از بین اون گزینه ها انتخاب کنی؟ یا اینکه خودت گزینه هات رو بسازی.

آرزوی بهتری براتون ندارم بجز سلامتی و خوشبختی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
جسارتا این پسرایی که میشناسید تو کدوم قرن زندگی میکردن؟ 8 و 9 بوده به گمونم؟ :D

والا چیزی که با عقل ناقص من جور در میاد، اینه که کسی باهاش هستم فقط با من باشه. اینکه قبلا با کس دیگه بوده یا نه تو ایجاد رابطه چه اهمیتی مینونه داشته باشه؟ البته هر کسی یک نظری داره.

خواهرم! شما اولین کار تصمیم خودت رو بگیر ببین با خودت چند چندی.. علاقه داری اینقدر صبر کنی تا پسرای مختلف بهت پیشنهاد بدن و از بین اون گزینه ها انتخاب کنی؟ یا اینکه خودت گزینه هات رو بسازی.

آرزوی بهتری براتون ندارم بجز سلامتی و خوشبختی

خیر، در همین قرن حاضر و در همین کشور خراب شده خودم و خودت.
مثل اینک هنوز ایرانی ها رو نشناختی اصلا قرن حالیشون نیست.

esool

Registered User
لایک‌ها
6
اصلاً پا پیش نذار که گند میزنی به همه چی
این مسئله فقط به پسره ثابت میکنه که از تو بالاتره که پا پیش گذاشتی اون هم با سن یه سال بیشتر. البته اگر پسر درست و حسابی باشه و اگر هم اهل روابط همین طوری باشه شاید برای مدتی با هم باشین و اینا... :)
به قول دوستان که تو پست های قبلی گفتن همین شرایطی که الان داری رو حفظ کن، شک نکن که بهترین کار رو میکنی

Damn

Registered User
لایک‌ها
630

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
سلام .پسرا لطفا راهنمایی کنن
جریان اینه
من دخترم یه جا دولتی کار میکنم .یکی از همکارای پسرم دو هفته میز کناریم کار میکرد . تو این مدتم حین کار باهام در موردکارو خانواده و دانشگاه حرف میزدیم و میخندیدم .محل کارمون عوض شد هردومون تو یه بخش هستیم منتها میز هامون فاصله داره ولی صبح زود یا موقع ناهار که اکثرا اطرافیان من میرن میاد کنارم باهام حرف میزنیم .درکل هر وقت کسی دور برمون نباشه ادمو تحویل میگیره و لبخند میزنه ولی وقتی کسی باشه معمولی برخورد میکنه
معمولا حرفای خنده دار میزنه که منم نمی تونم جلو خندمو بگیرم
با دخترای دیگه اونجا هم حرف میزنه یا میخنده. منتها وقتی یه کار اداری باهاشون داره سراغشون میره .
الان من گیج شدم که از من خوشش میاد یا نه؟هیچ کار اداری با من نداره هر بار به یه بهانه ای میاد حرف میزنه .ولی هیچ اقدامی در رابطه با شماره دادن و دوستی انجام نمی ده
درضمن از نظر تحصیلات وقیافه من از اون بالاترم و اینکه اون قدش کوتاهه و فوقش دو سه سانت از من بلند تر باشه.کلا شخصیت یا موقعیت خاصی نداره که دخترا دیگه نسبت بهش اهمیت بدن .اینو خودم تو همکارام چک کردم ظاهرا من فقط ازش خوشم میاد
حالا بگین من چیکار کنم که بفهمم خوشش میاد از من یانه؟درضمن من یه سال ازش بزرگترم ولی از نظر قیافه اون به نظر 2 3 سال از من بزرگتر نشون میده

با سلام
اگر دوست داری طرف پا پیش بزاره بهترین کار اینه که بزاری زمان بگذره کم کم خودش تحملش تموم میشه و بهت واقعیت رو میگه یا اگرم هنوز حس قوی بهت نداره توی همین دیدارها و حرف هاتون فرصت داری حسش رو قوی تر کنی همین اندازه که باهاش حرف بزنی و تحویلش بگیری کافیه که بیشتر جذبت بشه

کلا پسرا چند دسته اند
1. پسرای ساده دل و پاک ممکنه طرف از این افراد باشه که راحت میشه احساسشو فهمید فقط باید بزاری زمان بگذره تا خجالت و یخش اب بشه تا خودش پا پیش بزاره - اگه شما پا پیش بزارید ممکنه احساس بدی نسبت به شما پیدا کنه (احتماالش کم هست)
2.پسرای ساده دل و پاک ولی با تجربه و باجنبه من بیشتر احتمال میدم طرف ازین دسته پسرا باشه با این تعریف هایی که کردی یعنی از پسرای ندید بدید نباشه که با یه نگاه عاشقتون شده باشه احتمالا از بعضی خوصوصیات شما خوشش اومده این هم ممکنه کمی ترس داشته باشه برای بیان احساساتش ولی ممکنه هیچ هسی هم نداشته باشه بهتره برای این طور افراد نقش خودتو طوری بازی کنی که طرف جذبت بشه و یجورایی احساس کنه چقدر براش احترام میزاری (احترام از روی علاقه!) برای پا چیش گذاشتن برای اینجور پسرها باید زیرک باشی - یعنی یباره نری و شماره بهش بدی و مستقیم نباید حرفاتو بهش بگی همیشه باید قسمتی از راه رو رفت و باقی راه رو برای طرف بزاری
مثلا میتونی شماره خودتو بهش بدی یا از همکارات شماشرو بگیری و از یک اس ام اس در مورد کاری که مجبورید به ایشون روی بیارید و بهش نیاز دارید ( در مورد این زمینه میتونم راهنماییتون کنم که چه قصه ایی سر ه

3.پسرای 7 خط توی کارای دختر بازی و ازین حرفا :ببین اگه ازین پسراست دورشو خط بکش

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
الان بزگترین مشکلیت اینه که ایا بهت حسی داره یا نه!
این یک
دوم اینکه اگر حسی داره واقعا شما رو میخاد یا اینکه فقط در حد حرف و همین هست؟
همین اندازه که بزاری زمان بگذره کافیه
ولی میتونی کارایی هم کنی که طرف جذبت بشه که نگرانی نداشته باشی و همچی درست بشه

ولی مطمئن باش که توی زندگیت فرصت های بهتری برات پیش نمیاد!! مطمئن باش که انتخاب درستی کردی.مطمئن باش که توی زندگیت مشکلی برات پیش نمیاد. (خیلی سخته که خودت همه ی اینهار بدونی)

behnam69

Registered User
لایک‌ها
51
تورو خدا مملکت مارو باش . دختره اومده تاپیک زده چرا پسره به من شماره و پیشنهاد دوستی نمیده ! قدش کوتاهه زشته ! ولمون کن بابا
25r30wi.gif

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
ممکنه فقط قصد دوستی ساده داشته باشه.اصلا تو محیط کارتون ریسک نکنید و باهاش گرم نگیرید.اگه شما هم دوستش دارید برید بیرون با هم حرفاتونو بزنید اما هرگز موقعیت شغلی خودتون رو به خطر نندازید
و این اجازه رو به بقیه همکارانتون ندید تا پشت سر شما صفحه بذارن.معلوم هم نیس نیت آقا برا صحبت با شما چیه.اما یه جورایی غیر مستقیم از زیر زبونش بکشید

بالا