• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پشتيباني كامل ويندوز 8 از زبان فارسي

pix2pix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
عباس واحدی - یکی از مشکلات بزرگی که کاربران موبایل های هوشمند ویندوز فونی تا کنون با آن دست به گریبان بودند، عدم پشتیبانی از زبان فارسی بود. این امر باعث شده بود که نه تنها مشاهده سایت های فارسی در این اسمارت فون ها سخت (اگر نگوییم غیرممکن) شود، بلکه کاربران این موبایل ها در ارسال اس ام اس هم دردسر داشتند و این مشکل حتی در ویندوز فون 7‪.‬5 هم همچنان باقی بود.
اما شب گذشته مایکروسافت در کنفرانس معرفی ویندوز فون 8 وعده داد که سیستم عامل موبایل جدید این شرکت از ۵۰ زبان پشتیبانی می کند که باعث امیدواری فارسی زبان ها شد. و اکنون این شرکت با انتشار پستی در وبلاگ رسمی خود، این امید را با اطمینان همراه کرده و اعلام کرد که زبان فارسی هم به صورت رسمی جزو این لیست ۵۰ تایی خواهد بود.

مایکروسافت در وبلاگ ویندوز فون می گوید:
ما تماس های فراوانی را از طریق توییتر داشتیم که سوال می کردند «چه زمانی تلفن من زبان عربی را پشتیبانی می کند؟ فارسی؟ ترکی؟» همچنین در بخش پیشنهاد امکانات برای ویندوز فون ، درخواست این زبان ها در صدر لیست قرار داشت.
خوشحالیم که بگوییم این زبان ها هم اکنون به ویندوز فون آمده اند. در حقیقت، ویندوز فون هشت از ۵۰ زبان پشتیبانی خواهد کرد، که با این کار پوشش جغرافیایی زبان های آن نسبت به ویندوز فون 7‪.‬5 دوبرابر خواهد شد.
با توجه به امکانات فراوان و بعضا خارق العاده ای که دیشب شاهد معرفی آنها بودیم، و همچنین پشتیبانی کامل زبان فارسی، به گمانم دیگر با یک محصول مطلوب برای کاربر ایرانی روبرو خواهیم بود

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
فقط ویندوز فونش زبان فارسی داره ؟

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
خیلی خوبه
حالا کی عرضه میشه
؟

pix2pix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
فقط ویندوز فونش زبان فارسی داره ؟

خیر تنها به ویندوز فون محدود نمیشه تا انجایی که من اطلاع دارم کلیه ورژن های ویندوز 8 زبان فارسی را هم پشتیبانی میکنند (چه کامپیوترهای pc و چه لپ تاپ)

خیلی خوبه
حالا کی عرضه میشه
؟

تاریخ دقیقی هنوز اعلام نشده

shabgaгd67

Registered User
لایک‌ها
17
خیلی جالبه
آیا اینترفیس فارسی داره؟

amir1365

همکار بازنشسته