• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پلاگینی برای دریافت وجه برای خواندن متن کامل؟

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دنبال پلاگین برای دریافت وجه برای خواندن مطلب کامل می گردم. مثلا خلاصه مطلب نشون داده شه، وقتی متن کامل رو خواستن بخونن اول یه مبلغی کاربر پرداخت کنه بعد بتونه کامل مطلب رو بخونه. ترجیحا هم با پی لاین کار کنه.
همچین چیزی وجود داره؟

ممنون

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
بله افزونه عضویت ویژه چنین امکان رو در اختیار شما قرار میده

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3
بله افزونه عضویت ویژه چنین امکان رو در اختیار شما قرار میده

ممنون، ولی تو این افزونه این امکان به این صورت نیست. حتما باید عضو سایت شده باشی و در ضمن عضویت ویژه داشته باشی.
من میخوام که عضویتی در کار نباشه و فقط بعد از پرداخت بشه ادامه مطلب رو دید

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون، ولی تو این افزونه این امکان به این صورت نیست. حتما باید عضو سایت شده باشی و در ضمن عضویت ویژه داشته باشی.
من میخوام که عضویتی در کار نباشه و فقط بعد از پرداخت بشه ادامه مطلب رو دید
خوب اگه طرف بخواد یک ساعت دیگه یا یک روز دیگه دوباره همون مطلبو ببینیه باید دوباره وجه و پرداخت کنه !!!!!!
زمانی غضویتی باشه میتونه با لاگین کردن مطالبو ببینه

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3
بازم ممنون از پاسختون
خوب برام زیاد مهم نیست که باز باید پرداخت انجام شه. اما خوب با در نظر گرفتن عضویت داشتن سایت، باز اون افزونه که فرمودید کاربر حق عضویت میده برای همه مطالب. من میخوام که برای هر پست جداگانه پرداخت انجام شه. مثله سایت های دانلود پولی که برای هر دانلود جداگانه پرداخت انجام میشه.

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
بازم ممنون از پاسختون
خوب برام زیاد مهم نیست که باز باید پرداخت انجام شه. اما خوب با در نظر گرفتن عضویت داشتن سایت، باز اون افزونه که فرمودید کاربر حق عضویت میده برای همه مطالب. من میخوام که برای هر پست جداگانه پرداخت انجام شه. مثله سایت های دانلود پولی که برای هر دانلود جداگانه پرداخت انجام میشه.
قصد دارید فایل برای دانلود بذارید یا صرفا نوشته های پست به نمایش دربیایند بعد از پرداخت؟

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3
نه قصد گذاشتن فایل ندارم. فقط پست به نمایش در بیاد. در واقع سایت دارای مطالب پولی هست.

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
افزونه Easy Digital Downloads مخصوص دانلود فایل هست اما میتونید با تنظیم افزونه به اون چیزی که می خواهید دست پیدا کنید
این یک آموزش تصویری و کامل از اون چیزی که شما می خواهید
https://foxland.fi/docs/setting-edd-members/
حالا اگه کسی بیاد عضو بشه مشکلی پیش میاد؟ عض هم بشه فقط همون نوشته براش به نمایش میاد

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3
افزونه Easy Digital Downloads مخصوص دانلود فایل هست اما میتونید با تنظیم افزونه به اون چیزی که می خواهید دست پیدا کنید
حالا اگه کسی بیاد عضو بشه مشکلی پیش میاد؟ عض هم بشه فقط همون نوشته براش به نمایش میاد

ممنون. نمیدونستم یه همچین کاری هم می شه کرد باهاش. تست می کنم.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
منم یه زمان دنبال همچین افزونه ای بودم. کدنویسیش سخت نیست. اما در پلاگین های موجود چیزی پیدا نکردم.

اون روش استفاده از افزونه Easy Digital Downloads هم فکر کنم، کل مطلب رو مخفی می کنه و نمیشه فقط ادامه مطلبو مخفی کرد. (تست نکردم)

راحت ترین راه نصب ووکامرس و قراردادن مطلب برای دانلود به ازای دریافت وجه است. (با Easy Digital Downloads هم میشه ولی من ووکامرس رو ترجیح میدم)

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3

این رو نگاه کردم، ولی شما نیاز به افزونه EDD Members هم دارید (که در واقع این قسمت آموزش اون هست). که خوب پولیه و من هم جایی برای دانلود پیداش نکردم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فک کنم راه حل پیدا شد:
WooCommerce Pay Per Post
ضمن تشکر از شما، تستش کردم.
سه تا مشکل داشت که عملاً افزونه رو بلااستفاده می کرد:

1- حتماً باید کاربر عضو بشه و در حالت پرداخت به صورت مهمان کار نمی کنه.

2- درصورتی که به صورت عضو اقدام به خرید بشه، پس از پرداخت به صفحه checkout برمی گرده و نه صفحه ای که پست پولی در اون قرار داره و کاربر باید مجدداً به صفحه اون پست پولی مراجعه کنه تا مطلب رو ببینه.

3- کل متنی که در پست قرار داده شده و مخفی می کنه، درصورتی که هدف این بود که قسمتی از متن پست رو نشون بده و مثلاً فقط ادامه مطلب رو پولی کنه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فکر کنم منظور استارتر یه چیزی مثل افزونه زیر باشه که البته پولیه:

http://codecanyon.net/item/paid-articles/2018832

بهترین روش اینه که به طریقی از ووکامرس برای اینکار استفاده بشه. چون افزونه های پرداخت خیلی حساس هستند و نباید مشکلی داشته باشن. (حتی edd مشکلاتی داره، چه برسه به سایر افزونه ها)

saeid_omrani

Registered User
لایک‌ها
3
فکر کنم منظور استارتر یه چیزی مثل افزونه زیر باشه که البته پولیه:

http://codecanyon.net/item/paid-articles/2018832

بهترین روش اینه که به طریقی از ووکامرس برای اینکار استفاده بشه. چون افزونه های پرداخت خیلی حساس هستند و نباید مشکلی داشته باشن. (حتی edd مشکلاتی داره، چه برسه به سایر افزونه ها)

ممنون دقیقا چیزی شبیه همین میخوام...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ممنون دقیقا چیزی شبیه همین میخوام...
اگه یه وقت خواستید خریداریش کنید، توجه کنید که باید درگاه بهش اضافه بشه و همچنین اینگونه پلاگینها ممکنه مشکلاتی داشته باشن که در نگاه و تست اول به چشم نیان. چون استفاده کننده زیادی ندارن. در حال حاضر به نظر من بهترین افزونه رایگان همون ووکامرسه که البته 100درصد مطابق با نیاز شما نیست اما از هیچی بهتره. shortcode هم بهتون میده که میتونید در ادامه مطلب بذارید. فقط مشکلش اینه که باید مطلب رو در قالب Html (به صورت zip شده) یا pdf برای دانلود قرار بدید.

بالا