• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پلاگین انگلیسی همکاری در فروش برای وردپرس

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام

پلاگین انگلیسی برای وردپرس که بشه باهاش همکاری در فروش راه انداخت چی پیشنهاد می کنید

پولی یا رایگان فرقی نداره

یا علی علی یارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز پلاگینی هست که درش بشه قسمتی ایجاد کرد که کاربران بیان توش در مورد یه چیز خاص، مثلا یه مطلب نظر بنویسن؟ مثلا ما اومدیم بررسی یه بازی رو نوشتم و آخرش هم یه قسمت اضافه کنیم که مردم خودشون برن بررسیشون رو بنویسن از اون بازی. توی گوگل سرچ کردم خیلی از این پلاگین ها بود ولی دقیق نمیدونستم کدوم رو باید بردارم.
و یکی دیگه اینکه میخواستم توی وسط مطالبی یا آخر مطالب نظر سنجی ایجاد کنم باید چیکار کنم؟
و اینکه پلاگینه wp polls ورژن فارسیش هست؟ منظورم همون چهار تا کلمه vote، show result و ... هست. اگه کسی اون رو هم بتونه بده بهم ممنون میشم.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
حالا چرا تو تاپیک من پرسیدی داداش :D والا من زیاد تخصص ندارم توی وردپرس یه تاپیک جدا بزن ایشالا به نتیجه میرسی - تو خود فروم وردپرس فارسی هم سوالاتو بپرسی بد نیست

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
حالا چرا تو تاپیک من پرسیدی داداش :D والا من زیاد تخصص ندارم توی وردپرس یه تاپیک جدا بزن ایشالا به نتیجه میرسی - تو خود فروم وردپرس فارسی هم سوالاتو بپرسی بد نیست

سخت نگیر این یوزر رباته :دی
پستای بقیه رو دقیقاً کپی می کنه

راجع به پلاگین هم affiliate سرچ بزن

زیق وقته وگرنه خودم واست پیدا می کردم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سخت نگیر این یوزر رباته :دی
پستای بقیه رو دقیقاً کپی می کنه

راجع به پلاگین هم affiliate سرچ بزن

زیق وقته وگرنه خودم واست پیدا می کردم

دستت درد نکنه گرفس جان والا سرچ که زدم یه چندتایی هم پیدا کردم ولی میخوام بدونم کدوماشون معروف تر و بهترن

حالا برم توی چندتا فروم خارجی بپرسم احتمالا به نتیجه برسم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دستت درد نکنه گرفس جان والا سرچ که زدم یه چندتایی هم پیدا کردم ولی میخوام بدونم کدوماشون معروف تر و بهترن

حالا برم توی چندتا فروم خارجی بپرسم احتمالا به نتیجه برسم

خواهش می کنم همشهری
نتیجه اش رو اعلام کن تا یه حالی به یوزرای فارسی بدم ;)

پ.ن : امیر هستم ;)

بالا