• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پلاگین عضویت در نظرات

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
پلاگینی که می خوام براتون معرفی کنم اسمش Subscript to comment هستش. البته این راهنمای ترجمه شده نیست و فقط من هرچی که از این پلاگین فهمیدم رو آموزش میدم. با این پلاگین که فکر نمی کنم زیاد بشه اسمشو پلاگین گذاشت(روش کارش تو مایه های Scode هستش) میتونید برای کامنترهای خود امکان عضو شدن در یک بحث یا کامنت رو فراهم کنید. فرض کنید توی سایت خود من یکی میاد یه نظر میده مثلا درخواست سریال یه برنامه. برای اینکه اون کامنتر ببینه به نظرش رسیدگی شده یا نه باید هر روز بره تو اون سایتو ببینه کسی نظر داده یا نه!؟ اما با این سیستم اون کامنتر میتونه عضو اونجا بشه و نظرات جدیدی که درباره اون مطلب داده میشه رو از طریق ایمیلش که در قسمت نظرات وارد کرده بود دریافت کنه! [تقریبا یه چیزی تو مایه های فروم ها که میگن عضویت در این تاپیک]
راهنمای نصب این سیستم در 3 مرحله:
1-باید فایل sub-to-com.cgi رو توی روت اصلی ام تی (همون جایی که mt.cgi قرار داره) بریزید.
(( قبل از اینکه فایل sub-to-com.cgi رو به سرور منتقل کنید مطمئن باشید که لیست کامنتهای شما mt-comments.cgi باشه! اگر نبود فایل sub-to-com.cgi رو باز کردن به دنبال واژه mt-comments.cgi بگردید و اون رو به نامه لیست نظرات خود تغییر بدید مثلا برای من my-comments.cgi هستش فکر کنم 4 جا رو باید تغییر بدین))
2- فرم ارسال نظر را به صورت زیر تغییر دهید:
<MTEntryIfCommentsOpen>
<div class="comments-body" dir="rtl">
<form method="post" action="<$MTCGIPath$>sub-to-com.cgi" name="comments_form" onsubmit="if (this.bakecookie[0].checked) rememberMe(this)" dir="rtl">
<input type="hidden" name="entry_id" value="<$MTEntryID$>" />
<div style="width:180px; padding-right:15px; margin-right:15px; float:left; text-align:left; border-right:1px dotted #bbb;" dir="rtl">
<p dir="rtl" style="text-align: right"><label for="author">نام:</label><br />
<input tabindex="1" id="author" name="author" size="20" /><br /><br />
<label for="email">آدرس ایمیل:</label><br />
<input tabindex="2" id="email" name="email" size="20" /><br /><br />
<label for="url">URL:</label><br />
<input tabindex="3" id="url" name="url" size="20" /><br /><br />
</div>
<p dir="rtl">ذخی<MTEntryIfCommentsOpen>ره اطلاعات؟<br>
</MTEntryIfCommentsOpen>
<input type="radio" id="bakecookie" name="bakecookie" /><label for="bakecookie">بله</label><MTEntryIfCommentsOpen><input type="radio" id="forget" name="bakecookie" onclick="forgetMe(this.form)" value="Forget Info" style="margin-left: 15px;" /></MTEntryIfCommentsOpen>خیر<br style="clear: both;" />
<label for="text">متن اصلی</label><br />
<textarea tabindex="4" id="text" name="text" rows="10" cols="50"></textarea><br /><br />
<input type="button" onclick="window.close()" value="&nbsp;Cancel&nbsp;" />
<input type="submit" name="preview" value="&nbsp;Preview&nbsp;" />
<input style="font-weight: bold;" type="submit" name="post" value="&nbsp;Post&nbsp;" /><br /><br />
<br/>
<input type="hidden" name="blogname" value="<$MTBlogName$>"/>
<input type="hidden" name="title" value="<$MTEntryTitle encode_html="1"$>"/>
عضویت در بحث<input type="hidden" name="link" value="<$MTEntryLink> "/><input type="radio" name="subscription" value="subscribe" />&nbsp; <br/>
لغو عضویت<input type="radio" name="subscription" value="unsubscribe" />&nbsp; <br/>
(فیلد ایمیل باید پر شود)</p>
</form>
</div>
</MTEntryIfCommentsOpen>
<form action="<$MTCGIPath$>sub-to-com.cgi" method="post" name="addsubscriber" dir="rtl">
<p dir="rtl">فرم عضویت در این بحث بدون ارسال نظر:<br />
عضویت<input type="radio" name="subscription" value="subscribe"> <br>
لغو عضویت<input type="radio" name="subscription" value="unsubscribe"> <br> &nbsp;<input type="hidden" name="entry_id" value="<$MTEntryID$>" /><input type="hidden" name="link" value="<$MTEntryLink$>" /><input type="hidden" name="title" value="<$MTEntryTitle encode_html="1"$>"/>
ایمیل: <input name="email" size="40" />
<input type="submit" value="submit" name="submit"> </p>
</form>
3-تمام شد!:D
بعد از انجام مراحل بالا به قسمت نظرات سایت خود بروید و کلید رادیویی عضویت را فعال کنید. اگر کسی بعد از شما نظری در این قسمت بدهد توسط ایمیل به شما خبر داده می شود. البته تنظیمات دیگری هم می توان انجام داد که در همون ایمیل دریافتی می تونید اونها رو تغییر دهید.:happy:

نمونه کارش هم میتونید اینجا ببینید:http://www.shahkey.com/cgi-bin/mt2/my-comments.cgi?entry_id=628
لینک مطلب:http://www.ofhills.com/blog/stc_dem.php
لینک دانلود:http://www.ofhills.com/blog/stuff/sub-to-com.zip
مدیران محترم این بخش اگر خواستن میتونن این راهنما رو به بخش "راهنمایی های ام تی" اضافه کنند:cool:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
Shahkey جان ممنون !
من هم منظورم نوتیفایر بود ! یادم اومد :D

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام