سلامبهترینشو نمیدونم ولی من از cloudflare استفاده میکنم
اکانتش رو اطلاع دارم که باید خریداری کنمباید اول اکانتشو خریداری کنید یک جاهایی مثل MaxCDN راه اندازیش هم بعد با بیشتر پلاگین ها مثل W3 Total Cache به راحتی انجام میشه
پلن های cloudflare محدودیت حجمی نداره؟cloudflare بیشتر امکاناتش مجانیه و برای وردپرس افزونه هم داره و بیشتر کارهای W3 Total Cache رو انجام میده و با این افزونه هم سازگاره
پلن های cloudflare محدودیت حجمی نداره؟
برای پرداخت چیکار میکنی؟
یه پلن رایگان داره
اونو تست کن ببین اصلا بدردت میخوره ...
ثبت نام کردم
افزونشو هم نصب کردم
دی ان اسی که داده حتماً باید عوض بشه؟
چجوری اطلاعات سایت من رو میبره رو سرور خودش؟
مراحل رو تو سایتش باید دونه دونه بری جلو و دی ان اس که داده رو بزاری و پلاگین هم داره : wordpress.org/extend/plugins/cloudflare
پلاگین و نصب فعال که میکنی باید یه api بگیری و ایمیل رو وارد کنی
و بعد ذخیره کنی
اگر اکی باشه که پیام میده اکیه
تنظیمات رو اوکی کردم
خوب پس هاستی که قبلاً اطلاعات روش بود چی میشه؟
دیگه نیازی به اون هاست نیست؟
خوب وقتی dns های قبلی پاک شده و به دامین روی dns های کلودفلیر ست شده دیگه چجوری از هاست قبلی استفاده میکنه؟چرا هاست نباشه که نمیشه , استفاده از کلود به این معنی نیست که سایت رو کامل منتقل کنی روی سرورهای کلود ...
این سرویس میاد سرعت لود سایت ما رو بالا میبره , یعنی مثلا وقتی سایت رو اکی کردی با اولین درخواست میاد فایل های js , css و ... رو میبره روی سرور خودش که از اونجا لود کنه
البته چندین بار در روز این کار انجام میشه
و یه مزیتی که داره مصرف پهنای باند رو هم کاهش میده و کلی امکانات دیگه هم داره ...
خوب وقتی dns های قبلی پاک شده و به دامین روی dns های کلودفلیر ست شده دیگه چجوری از هاست قبلی استفاده میکنه؟
تنظیماتی که اول انجام میدی برای همین هست دیگه
این کار یه مزیت دیگه اش امنیت هست , چون دیگه دسترسی مستیم به سرور نیست ...
میشه بیشتر توضیح بدی؟فقط یک مساله ای این سرویس ها یک سری مشکلات کلی دارند که یکی از بارز ترین هاشون مشکل با الکسا هست عملا کل ای پی ها یکی حساب میشه
خب بچه ها خوب توضیح دادن، یاشار نتیجه گرفتی من رو هم در جریان بذار! اگه سایتت رفت بالا، منم از ترس همین الکسا تا حالا اینکارو نکردم ...