• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پنل بازاریابی با سود دائمی

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
سلام به همه دوستان

قصد دارم 2 پنل بازاریابی (همکاری در فروش) که قبلا براشون عضو گیری کردم رو بفروشم

payam-resan.com از این سایت تا الان 3.480.000 تومان درآمد داشتم از 1 تیر 1390 بازاریابی رو شروع کردم بمدت یکسال

sibsms.com از این سایت تا الان 2.520.000 تومان درآمد داشتم از 1 تیر 1391 بازاریابی رو شروع کردم به مدت 6 ماه

الان چندماهی هست که دیگه عضو جدید نگرفتم دلیلش هم اینه که خودم وارد کار پیام کوتاه شدم

در کل از سایت های بالا تا الان 6.000.000 تومان درآمد داشتم و دارم و حالا بدلیل اینکه نیاز به پول دارم میخوام این 2 پنل رو بفروشم

سود های واریزی به حسابم رو قراردادم تا بتونید مقایسه کنید. سودهای اوایل کار بدلیل وجود تعداد کم زیرمجموعه کمتر بوده و با افزایش زیرمجموعه ها الان دیگه سود ها خیلی بیشتر شده. میتونید تو تصاویری که قرار دادم مشاهده کنید.

سند اثبات حرف هام برای پیام رسان . سند اثبات حرف هام برای سیب اس ام اس

قیمت پیشنهادی من : 2.500.000 تومان ( به بالاترین قیمت بفروش میرسه )

دوستان خریدار پ.خ بدن یا هر سوالی دارن بفرمایید درخدمتیم

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
در حال حاضر سودهایی که آخر هقته به حسابم واریز میشه :

پیام رسان : 215.000 تومان

سیب اس ام اس : 77.000 تومان

هنوز هم پنل ها آماده فروش میباشد.

Last edited:

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
با سلام اینا که نشد مدرک اثبات درآمد من خریدارم به شرط اینکه ثابت کنی اینقدر درآمد داری از 2 تاسایت
شرایط و بقیه چیزها رو برام پ.خ کن

دوست عزیز پس چی میشه مدرک؟؟
در ضمن قصد فروش ندارم
همین الان 367.000 تومان هفته آینده به حسابم واریز میشه بابت سودهای جمع شده در 15 روز گذشته
لطفا اسپم نکنید دیگه
با تشکر

مدیران لطفا تاپیک رو قفل کنن

بالا