فقط کارتونشو میخوای دیگه ؟ پنل رو نمیخوای که ؟اگه 60 میدی من یکیشو میخوام ..
حسن جان این 1469 رو 90 خریدم . اصلن هم استفاده نکردم . 1450 هم واسه خودمه . بخدا کمتر از این قیمت برام نمیصرفه . 90ت بخاطر شما . همون خریدم رو بده60 میخواد بده بره دیگه 150 کاملشو تو همین سایت داره التماس میکنه
حالا از امروز هرروز میخوای بزنی کاهش قیمت .... کاهش قیمت .... آخرش میشه همون 60 تومن الان بده بره خیرشو ببین
داشم من نه شمارو میشناسم نه کاربریکه میخوادو کلا در همه حالا فروشنده ضرر میکنه باز با خودتهحسن جان این 1469 رو 90 خریدم . اصلن هم استفاده نکردم . 1450 هم واسه خودمه . بخدا کمتر از این قیمت برام نمیصرفه . 90ت بخاطر شما . همون خریدم رو بده
حسن آقا شما سر 10ت حاظر نشدی 6750 رو بدی به من . یادت رفته ؟؟؟؟؟ شما پس چرا حاظر نشدی ضرر کنی مشتی ؟ مال همه ماله , مال ما بیت المال ؟؟؟؟؟؟میدونم دا
داشم من نه شمارو میشناسم نه کاربریکه میخوادو کلا در همه حالا فروشنده ضرر میکنه باز با خودته
والا یادم نی اما 6750 واسه داداشمه امااز اول دسته خودم بوده داستان داره دسته هرکی رفته باز اومده پیشه خودم داداشم داد به رفیقش بست ماشینو فروخت باز پس آورد اصلا رو ماشینش نبست الانم هستش بیا بردار برو بجون جفتمون من هرچی میذارم اینجا واسه خودم نی اگر باشه مطمینا میدم میرهحسن آقا شما سر 10ت حاظر نشدی 6750 رو بدی به من . یادت رفته ؟؟؟؟؟ شما پس چرا حاظر نشدی ضرر کنی مشتی ؟ مال همه ماله , مال ما بیت المال ؟؟؟؟؟؟
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ|پپپپپپپپپپپپپپ