• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پنگوئن : الگوریتم جدید گوگل بعد از پاندا

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان نمیدونم خبر دارید یا خیر ، گوگل الگوریتم خودش رو آپدیت کرد و الگوریتم جدید داده با عنوان پنگوئن گوگل ، تو سایت تورتک یه مطلبی دیدم راجع بهش براتون میذارم یه کم آشنا شیم دور هم ، بحث کنیم ببینیم قضیه چیه و پنگوئن میخواد با سایتا چیکار بکنه .

مطلب رو کامل نمیذارم ، لینک میذارم برید بخونید اگه خواستید

لینک منبع : بررسی بروزرسانی جدید الگوریتم گوگل با نام پنگوئن

google-penguin.jpg

همان‌طور که در بالا نیز اشاره کردیم هدف اصلی این بروزرسانی در الگوریتم موتور جستجوگر گوگل مبارزه با سایت‌های هرزنامه نویس و تبلیغاتی است که با استفاده از تکنیک‌های مختلف رتبهٔ خوبی را برای خود در صفحه نتایج گوگل بدست آورده‌اند اما به هیچ وجه محتوای موجود در آن‌ها با موضوع جستجوی کاربران ربطی ندارد و می‌توان گفت تنها برای تبلیغات محصولات و یا خدمات دیگری ساخته و سئو شده‌اند.

لازم به ذکر است که Matt Cutts مدیر ارشد بخش بهینه سازی و توسعه موتور جستجوگر گوگل نیز چند روز پیش از اعمال این بروزرسانی در رتبه بندی نتایج جستجو خبر داده است و طبق دیگر گفته‌های مسئولین این بخش با اجرای این بروز رسانی که ۳ درصد از نتایج جستجو را تحت تأثیر خود قرار داده است استفاده از بروزرسانی پنگوئن شروع شده است.

توجه داشته باشید که الگوریتم گوگل پاندا از یک سال و چند ماه پیش که معرفی شد تا کنون در نسخه های مختلف خود در کل ۱۵ درصد از نتایج را تغییر داده است که این شروع سه درصدی برای الگوریتم پنگوئن گوگل می‌تواند شروع جسورانه‌ای باشد.

بقیه رو برید تو سایت بخونید .

________________________________________________________________________________

دوستان به نظرتون پنگوئن دامن سایتای تبلیغاتی رو هم میگیره ؟

به نظرتون بیشتر کیا ضربه میخورن ؟

کلا نظرتون چیه ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پنگوین کامل کننده الگوریتم اصلی گوگله در حقیقت میشه گفت یه جور سکوی پرش بسوی نسل جدید هوش مصنوعی در بستر اینترنته فعلا در مرحله تسته دارن رو محتوای وب ازمایش می کنن تا بتونن هوش اونو در مواجهه با هوش انسان بررسی کنن اولویت هم همونطور که بدرستی اشاره کردید در رابطه با مقابله با هرزنامه و صفحات فیک و مواردی از این دسته بعلاوه محتوا مطمینا بزودی رشد چشمگیری پیدا می کنه هدف اصلی و اینده هم همون محتوا و تولید محتواست کار برای کپی پست کنندگان واقعا مشکل می شه این هوش مصنوعی حتی article spinner رو هم تشخیص میده میدونید که این یکی از روش های تولید محتواست که بر پایه همانند سازی کلمات مترادف کار میکنه و جدیدا بسیار همگیر شده در حقیقت نوعی کلاه بر سر گوگل گذاشتنه اما این هوش جدید اونو می فهمه پس کار واقعا برای سایت ها و کلا پایگاه های داده بسیار مشکل خواهد شد از این به بعد باید به تولید محتوا توسط خودتون بیندیشید محتوای تازه جذاب ویا اینکه از کسایی که این قابلیت رو دارن استفاده کنید از همین حالا هم شروع کنید زودتر نتیجه می گیرین گوگل معروف به ضربتی عمل کردنه ناگهان بدون مقدمه حمله می کنه شاید همین الان شاید فردا

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
شاید این حرف من ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی من همیشه چیزی که بیشتر به اون اهمیت میدم بهینه سازی سایت برای بازدید کننده هست نه برای موتور جستوجو
البته اشتباه برداشت نکنید منظور من این این نیست که به موتور جستوجو اهیمت نمی دم ولی به نظر من اگه سایت واقعا برای بازدید کننده بهینه شده باشه و نه فقط برای کسب بازدید و فروش محصول میتونه خیلی با قدرت جلو بره و حالا این موتورهای جستوجو هر چه قدر هم میخوان الگوریتم عوض بکنند بکنن چون در این صورت تضمین میکنم به سایت شما صدمه ای وارد نمیشه;)

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
شاید این حرف من ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی من همیشه چیزی که بیشتر به اون اهمیت میدم بهینه سازی سایت برای بازدید کننده هست نه برای موتور جستوجو
البته اشتباه برداشت نکنید منظور من این این نیست که به موتور جستوجو اهیمت نمی دم ولی به نظر من اگه سایت واقعا برای بازدید کننده بهینه شده باشه و نه فقط برای کسب بازدید و فروش محصول میتونه خیلی با قدرت جلو بره و حالا این موتورهای جستوجو هر چه قدر هم میخوان الگوریتم عوض بکنند بکنن چون در این صورت تضمین میکنم به سایت شما صدمه ای وارد نمیشه;)

hیشون درست میگن این دقیقا مصداقل کمترل های جدید گوگله

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من همیشه چیزی که بیشتر به اون اهمیت میدم بهینه سازی سایت برای بازدید کننده هست نه برای موتور جستوجو

موتور جستجو کاربر رو به سایت ما میاره
بهتره ضمن این که سایت یوزرفرندلی باشه و کاربر پسند نکات بهینه سازی هم رعایت بشه چون هیچ تداخلی با هم ندارن ...

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
موتور جستجو کاربر رو به سایت ما میاره
بهتره ضمن این که سایت یوزرفرندلی باشه و کاربر پسند نکات بهینه سازی هم رعایت بشه چون هیچ تداخلی با هم ندارن ...

منم با این موافقم . سایت هم باید جذاب و در عین حال ساده و خلوت باشه و دسترسی به قسمتای مختلف هم خیلی راحت برای کاربر فراهم بشه و هم اینکه در کنارش برای موتور های جستجو هم بهینه شه .

مثال : شما سایتی رو در نظر بگیرید که قالب سایت کلی ارور داره ، از نظر کد نویسی داغونه ، کوچک ترین موارد سئو هم توش رعایت نشده ، خب این قالب برای کاربر هیچ مزاحمتی نداره ( در صورتی که ظاهر مناسبی داشته باشه ) اما خب برای موتور های جستجو اصلا مناسب نیست در صورتی که میشه هم ظاهر سایت جذاب باشه و هم بهینه باشه برای موتور های جستجو .

هر دو طرف رو باید در نظر گرفت .

البته من خودم معتقدم سایت برای خود ادمینش هم بهینه بشه ، یعنی همونطوری که یوزر فرندلی هست باید طوری باشه که ادمینش بعد چند وقت از سایتش خسته نشه و کم اهمیت بده .

خب همین کم اهمیت شدن سایت برای ادمینش بزرگترین ضربه رو به سایت میزنه .

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
من هم دوباره حرف ایشون رو تایید می کنم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
البته من خودم معتقدم سایت برای خود ادمینش هم بهینه بشه ، یعنی همونطوری که یوزر فرندلی هست باید طوری باشه که ادمینش بعد چند وقت از سایتش خسته نشه و کم اهمیت بده .

خب همین کم اهمیت شدن سایت برای ادمینش بزرگترین ضربه رو به سایت میزنه .

به نظر شخص من یکی از اصلی ترین عواملی که باعث میشود یک فرد از سایتش خسته بشود میتونه به این دلیل باشه که هنگام راه اندازی سایت مدیر سایت انتظار زیادی را از سایتش دارد و اگر به هر دلیلی سایت به چیزی که مدیر سایت میخواهد نتونه برسه رفته رفته از چشم میفته . من این حرف رو از روی تجربه ای که خودم بدست آوردم می گم و نمیدونم دوستان هم تایید می کنند یا نه؟؟!!!

درضمن این الگوریتم تا جایی که من خبر دارم و تو سایت های دیگه هم دیدم فقط 3% از نتایج رو در حال حاظر در بر گرفته پس فعلا نمیشه دقیق گفت آمار سایتی افزایش پیدا کرده هست یا نه و باید مدتی منتظر ماند تا این الگوریتم هم بتواند مانند گوگل پاندا تاثییر خودش را بر روی سایت ها بگذارد.

بالا