• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پنگوئن ۱.۱ شروع به کار کرد

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
گویا عمو متی (Matt Cutts) جو گرفتتشون و یه چیزهایی واسه ما وبمسترا توییت کردن، امیرسینا بیشتر دربارش توضیح میده :دی

۳ ساعت از زمانی که Matt Cutts اعلام کرده است پنگوئن ۱.۱ آغاز به کار کرده است میگذرد.در این پست به بررسی این الگوریتم جدید میپردازیم.

دیشب در حالی که واقعا هیچ کس انتظار نداشت Matt Cutts در یکی توئیت های خود اعلام کرد که انها پنگوئن ۱.۱ را آغاز کرده اند و در حال حاضر نزدیک به ۰.۱ درصد جستوجو های انگلیسی را تحت تاثیر قرار داده است.
او در توئیت خود این اپدیت را یک بروزرسانی اطلاعات و نتایج خواند.در این لینک میتوانید این مطلب را مشاهده کنید.
Google Pushes First Penguin Algorithm Update 1.1 | پنگوئن​
هر چند خبرهایی منتشر شده بود از ورژن های دیگر اپدیت پنگوئن اما گوگل اعلام کرده که پس از ۲۴ آپریل این اولین اپدیت میباشد و ورژن دیگری از پنگوئن ارائه نشده است.
گوگل در مورد پنگوئن اعلام کرده است که آپدیتی میباشد برای مقابله با سایت های اسپم و سایت هایی که برخلاف قوانین گوگل ( Google Quality Guidelines ) رفتار میکنند.
جالب است که بدانید تبادل لینک و خرید بک لینک در همین قوانین به عنوان Link Schemes معرفی شده و گوگل انها را در راستای گول زدن میداند و اعلام کرده اگر پی ببرد که سایتی این کارها را انجام داده با انها برخورد خواهد کرد.
البته این سری اپدیت ها با برخورد جدی بسیاری از شرکت های سئو و افراد روبه رو شده زیرا انها بر این باور هستند که این اپدیت نه تنها کار را بهتر نکرده است بلکه قدمی بوده برای اسپم کردن بیشتر محیط مجازی.
در مورد این الگوریتم همچنین میتوان گفت که به صورت A/B Testing میباشد یعنی براساس خطاها و درس هایی و فید بک های افراد برخورد میکند پس اگر سایت شما ضربه خورده و درحالی که قوانین را به درستی انجام داده اید باز هم Penelized شده اید به شما پیشنهاد میکنیم عجله نکنید و این را پایان کار ندانید و سعی کنید با گوگل در ارتباط باشید و نظر خود را از طریق فرم فیدبک گوگل پنگوئن در اختیار مسئولین گوگل قرار بدهید تا قدمی بردارید در راه بهتر شدن این الگوریتم.
آپدیت ۱.۱ پنگوئن در حال حاضر به سایت های غیرانگلیسی زبان نرسیده است اما پیشبینی مشود در طی چند روز اینده و شاید هم چند ساعت آینده به دیگر زبان ها هم وارد شود.

معلوم نیست به وب فارسی رسیده یا نه، من فکر کنم هنوز زوده به وب فارسی برسه
منبع: پنگوئن 1.1 شروع به کار کرد | SEOmoz

همچنین بخوانید :
http://forum.persiantools.com/t265846.html

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ممنون از تاپیک.

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
وقتی شروع به کار نکرده بود کلی سایت ها رو ضربه زد بود حالا چه برسه که میخواد شروع به کار کنه :D

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
این پنگوئن تو ایران میاد از گرما نمیره
فصل بدی انتخاب کرده برای اومدن

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این پنگوئن تو ایران میاد از گرما نمیره
فصل بدی انتخاب کرده برای اومدن

بر عکس میاد همه رو بکشه :دی
نمیدونم چرا همه از ورودش میترسن، اتفاقا من که خدا خدا میکنم سریع بیاد هم وضع گوگل درست و حسابی بشه و هم این سایت های اسپمر جمع بشن

Genom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اما گوگل اعلام کرده که پس از ۲۴ آپریل این اولین اپدیت میباشد و ورژن دیگری از پنگوئن ارائه نشده است.

اگر 24 آپریل پنگوئن رو ول کردن توی نت ، ظاهرا از 14 می پنگوئن رسیده به سایت های فارسی .
چون حدود 10 20 سایتی رو توی الکسا چک کردم دقیقا توی همین 14 می به بعد کاهش ورودی موتورهای جستجو رو داشتن ... این نظر منه :)

پرشین تولز
ch engines.
graph

دانلودها

graph

lمیهن دانلود
.
graph

وطن دانلود

graph

حالا این پنگوئن 1.1 هم به این زودی ها شاید به وب فارسی نرسه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اگر 24 آپریل پنگوئن رو ول کردن توی نت ، ظاهرا از 14 می پنگوئن رسیده به سایت های فارسی .
چون حدود 10 20 سایتی رو توی الکسا چک کردم دقیقا توی همین 14 می به بعد کاهش ورودی موتورهای جستجو رو داشتن ... این نظر منه :)

پرشین تولز
ch engines.
graph

دانلودها

graph

lمیهن دانلود
.
graph

وطن دانلود

graph

گوگل اپدیت های جدید زیاد داشته
این تغییرات میتونه ناشی باشه از پاندا درست یادم نیست در اون تاریخ پاندا داشتیم یا نه
اما به طور کلی امار الکسا هم مورد اعتماد نیست
در مورد این که کی میرسه به ایران اپدیت های گوگل به صورت معمول بین یک روز تا یک هفته هست این طور نیست که طولانی باشه و اگر قرار باشه برسه به ایران در همین هفته میرسه و شاید هم در همین چند ساعت اینده

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

پرشین تولز
ch engines.
graph

دانلودها

graph

lمیهن دانلود
.
graph

وطن دانلود

graph

آره چند روزی هست که کلا گوگل همه چیز رو بهم ریخت
هیچ چیزی سر جاش نبود، هیچی...:wacko:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عمو پنگوئن :lol:

گوگل هم اسمایی میذاره رو سرویساش ها .

پ.ن : ممنون ، هم امین و هم امیر :D

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
اگر سایتی مورد حمله قرار گرفت
دومین سایت را عوض و در وبمستر تولز به گوگل اطلاع بدیم ترافیک گوگلی بر میگرده؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اگر سایتی مورد حمله قرار گرفت
دومین سایت را عوض و در وبمستر تولز به گوگل اطلاع بدیم ترافیک گوگلی بر میگرده؟
این بدترین اشتباه هست
چون شما عملا صورت مساله را پاک کردید شاید همین بلا سر دامین بعدی هم بیاد
باید ریکاوری کنید در این مورد هم یک سری پست در تورتک و 3eo موجود هست

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
این بدترین اشتباه هست

سفر قند هار که نیست!
از قبل رسیده اما هنوز فعال نشده اینم بر می گرده به انالیز از سایت های فارسی که کی فعالش کنن

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
سفر قند هار که نیست!
از قبل رسیده اما هنوز فعال نشده اینم بر می گرده به انالیز از سایت های فارسی که کی فعالش کنن

چیزی که الان شما گفتید دقیقا در تایید حرف من هست موندم این تیکه انداختن این وسط برای قشنگیش بود؟
هر الگوریتمی که توسط گوگل ارائه میشه اول در زبان انگلیسی تست میشه و بعد کم کم بقیه زبان ها رو هم شامل میشه
ما هم دیروز گفتیم که هنوز به طور کامل به زبان فارسی نرسیده و تاثیر کامل مثل سری اول پنگوئن و یا اپدیت های پاندا روی زبان فارسی نداشته

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
چیزی که الان شما گفتید دقیقا در تایید حرف من هست موندم این تیکه انداختن این وسط برای قشنگیش بود؟
هر الگوریتمی که توسط گوگل ارائه میشه اول در زبان انگلیسی تست میشه و بعد کم کم بقیه زبان ها رو هم شامل میشه
ما هم دیروز گفتیم که هنوز به طور کامل به زبان فارسی نرسیده و تاثیر کامل مثل سری اول پنگوئن و یا اپدیت های پاندا روی زبان فارسی نداشته

تایید گفته شما بود
فقط سعی داشتم این مسیله رو مطرح کنم تا از چیزی در تمامی زبان ها مطمین نباشن اقدام به کاری نمی کنن دلیلشم بر می گرده به ساختار بهم پیوسته وب نمی تونن به شکل جزایر از هم گسسته فعالیت کنن به خاطر حجم و هزینه و محدودیت ها تکنیکی اما تو بعضی نواحی جغرافیایی و یا زبان محبوب سعی میشه معیار های دیگه ای هم در نظر گرفته بشه که بنظر من تاخیرش در زبان فارسی برمیگرده به این مسئله

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
شما اینجا را بخونید حتی من برخی جاها خوندم مت کاتز گفته شاید برخی مجبور بشن از صفر شروع کنن

http://forum.persiantools.com/t265979.html

این بدترین اشتباه هست

nekooh

Registered User
لایک‌ها
3
4 و 5 اردیبهشت که میگفتن الگوریتم جدید گوگل اجرا شده دقیقا تاثیراتشو حس کردیم تقریبا وروودی سایت ما ازگوگل از اون تاریخ دو برابر شد و حالا هم از دیروز و امروز احساس میکنم باز یه تکونی خرده وضعیتمون و ورودیمون نسبت به قبل باز بیشتر شده

من دلیل این افزایش ورودی رو اسپم شناخته شدن خیلی از سایت ها و پایین رفتن اونا میدونم هر کسی که بازدید افزایش داشته بعد از اجرای این الگوریتم به نظرم این میتونه دلیلش باشه

بالا