• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پورت 1950#

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من يه نرم افزار دارم(اسمش هست Metatrader ) كارش هم گرفتن اطلاعات آنلاين بازار فاركس هست.
نمونه هاي آنلاينش هم تو سايتهاي زيادي هست ولي همه جاوايي هستند و نسبتا كند:((وقابليت هاي اينو ندارن)
اين متا تريدر با پورت 1950 كار ميكنه. اينترنت من تو محل كارم همه پورت ها غير از 80 و 8080 بستس. سوال كردم ميگن بدلايل امنيتي اينكارو كرديم :eek:
من از شما ها كه ادمين و ...هستين ميخواستم بپرسم كه پورت 1950 پورت چيه؟ آيا حمله از اين پورت ميشه كه دلايل امنيتي داره؟
و دست آخر اينكه اگر پورت بستس راهي داره كه من بتونم با اين نرم افزار كار كنم؟(من يه چيزهايي فقط شنيدم بعنوان تانلينگ و .... كه بلد نيستم.)
يه سوال هم اينكه اگر ×ايه مالي ادمين رو بكنم ميتونه يه پورت خاص رو باز كنه؟ يا اينكه همش به هم وصله؟(مثلا پورت اف تي پي جداي از 1950 هست؟ چون اونم بستس)

ممنون

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
با اطلاعات تخمی ام بهت جواب میدم چون میدونم کس دیگه ای معمولا جواب نمیده
این پورت به TCP, UDP ربط داره؛ یعنی برای مدیریت شبکست
برای باز کردن پورت من برنامه http-tunel رو میشناسم که یه سری پورت مثل kazaa و yahoo messenger و IE رو باز میکنه
ولی نسخه مجانیش محدودیت سرعت تا 4Kb رو داره
اگه ×ايه مالي ادمين رو بكنی میتونه باز کنه ولی معمولا نمیکنه

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
مرسي امين جون گرفتم. مشكل اينه كه من Proxy server شبكه مون رو ندارم.:(
موضوع اينه كه ادمين شبكه هم توي اينترنت آپشن، تب كانكشن رو حذف كرده و من نميبينمش!
مثلا براي موزيلا هم نميتونم پراكسي ست كنم. يعني پراكسي سرور شبكه رو بايد بزنم تو بخش پراكسي تا كار كنه منم نميدونم.
بطور پيش فرض فقط IE پراكسيش ست شده و دسترسي هم به اينكه چي هست ندارم؟!
بنظر شما چي بايد كرد؟
راهي داره بدون تب Connection در Internet Option بشه فهميد پراكسي سرور و پورتش چيه؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ظاهرا با این برنامه باید بتونی پورت ها رو باز کنی
الان سایتش داون هست و نمیتونم ببینم ولی توی سایتش روش باط کردن پورت هر برنامه رو توضیح داده؛ مثلا گفته برای موزیلا فلان پورت و آی پی رو وارد کنید و فایل host ویندوز رو به فلان تغییر بدین
برنامه رو امتحان کن اگه مشکلی داشتی بگو

بالا