• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پورسانت کدوم همکاری در فروش بیشتر(همه بیان)

omidbox

Registered User
لایک‌ها
46
باسلام خدمت شما دوستان گرامی بنده در نظر دارم از سیستم همکاری در فروش معتبر یک فروشگاه بزنم که زود بگیره با بک لینک و سئو
برای همین زیاد کارنکردم باهاشون البته تاپیک های زیادی در همین بخش زده بودند ولی خوب متوجه نشدم اینجا هم تاپیک زدم تا یک نظر سنجی کنم و بهترین ور انتخاب کنم و شروع کنم از نظر (پورسانت بالا -فروش راحتر-تسویه سریع باپشتبانی عالی-و سرویس سریع ایندکس کنه محصولات رو)
که هم پورسانت بالایی داشته باشه و هم قمیت ها و فروش بیشتر داشته باشه برای همین از شما دوستان اینجا خواهش دارم کمال کمک رو بهم بکنید تا بنده هم وارد عرصه فروشگاهی بشم .
برای همین از این چهار شرکت کدوم بیشترین رای بیاره همون رو انتخاب میکنم(میهن استور-دیان شاپ-سبزگستر-بازار)لطفا سرویس دهی دیگه رو مطرح نکنید ممنون میشم
فقط دوستانی که کار کردند ممنون میشم جواب بدهند

omidbox

Registered User
لایک‌ها
46
محصولات برمودا فروش خوبی داره :)
سلام خودتون کسب دارمدش ازش داشتید میشه خصوصی ازش عکس بگیری قالب چطوری تغییر میده اندکس خوبه محصولاتش متنوع است
ادرس فروشگاه خودتون رو پخ کنید با دامد که تا حالا وصول شده

omidbox

Registered User
لایک‌ها
46
قعلا سبز گستر
سبز گستر به نظرتون خوبه شما فروش داشتید محصولاتش خوب فروش میره به نظرتون ایا ؟
قمیت هاش چطوره سئو سیتمش بعد پورسانت اگه فروش داشتید ممنون میشم عمس چیز از فروشتون و تسویه حساب برام بفرستید

بالا