omidbox
Registered User
باسلام خدمت شما دوستان گرامی بنده در نظر دارم از سیستم همکاری در فروش معتبر یک فروشگاه بزنم که زود بگیره با بک لینک و سئو
برای همین زیاد کارنکردم باهاشون البته تاپیک های زیادی در همین بخش زده بودند ولی خوب متوجه نشدم اینجا هم تاپیک زدم تا یک نظر سنجی کنم و بهترین ور انتخاب کنم و شروع کنم از نظر (پورسانت بالا -فروش راحتر-تسویه سریع باپشتبانی عالی-و سرویس سریع ایندکس کنه محصولات رو)
که هم پورسانت بالایی داشته باشه و هم قمیت ها و فروش بیشتر داشته باشه برای همین از شما دوستان اینجا خواهش دارم کمال کمک رو بهم بکنید تا بنده هم وارد عرصه فروشگاهی بشم .
برای همین از این چهار شرکت کدوم بیشترین رای بیاره همون رو انتخاب میکنم(میهن استور-دیان شاپ-سبزگستر-بازار)لطفا سرویس دهی دیگه رو مطرح نکنید ممنون میشم
فقط دوستانی که کار کردند ممنون میشم جواب بدهند
که هم پورسانت بالایی داشته باشه و هم قمیت ها و فروش بیشتر داشته باشه برای همین از شما دوستان اینجا خواهش دارم کمال کمک رو بهم بکنید تا بنده هم وارد عرصه فروشگاهی بشم .
برای همین از این چهار شرکت کدوم بیشترین رای بیاره همون رو انتخاب میکنم(میهن استور-دیان شاپ-سبزگستر-بازار)لطفا سرویس دهی دیگه رو مطرح نکنید ممنون میشم
فقط دوستانی که کار کردند ممنون میشم جواب بدهند