• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پوسته های زیبا برای گوگل کروم

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
و این هم سه پوسته زیبا برای برنامه گوگل کروم:
مشکی: http://www.altafsayani.com/wp-content/uploads/2008/09/google-chrome-dark.zip

سبز: http://www.altafsayani.com/wp-content/uploads/2008/09/google-chrome-green-v121.zip

نارنجی: http://www.altafsayani.com/wp-content/uploads/2008/09/google-chrome-orange.zip

برای استفاده از این پوسته ها به نکات زیر توجه کنید :
1 - هر کدام از فایلهای بالا را دانلود کرده و پس از خارج نمودن از حالت فشرده ، فابل Default.dll را با فایل پیش فرض جایگزین نمائید.

2 - حتماً از فایل پی فرض پشتیبان بگیرید

3 - برای جایگزینی در ویندوز xp و یا Vista به مکانهای زیر بروید:

برای ویندوز xp :
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\0.2.149.27\Themes
برای ویندوز vista :
C:\Users\User\AppData\Local\Google\Chrome\Application\0.2.149.27\Themes

منبع: وبلاگ باغ بان باشی !!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این آخرین باری هست که اخطار میکنم. بار آینده برای یک ماه «بن» خواهید شد. چون فکر میکنم بیشتر از ۵ بار تذکر دادم.

تقریبا ۹۰٪ مطالب شما ، به طور کامل « کپی / پیست » از منابع دیگه‌ست . انتهای مطلب ، دقیقا به صفحه‌ای که متن رو ازش کپی کردید لینک بدید.

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این آخرین باری هست که اخطار میکنم. بار آینده برای یک ماه «بن» خواهید شد. چون فکر میکنم بیشتر از ۵ بار تذکر دادم.

تقریبا ۹۰٪ مطالب شما ، به طور کامل « کپی / پیست » از منابع دیگه‌ست . انتهای مطلب ، دقیقا به صفحه‌ای که متن رو ازش کپی کردید لینک بدید.

با سلام خدمت آقا شایان!! بله. انشالله از پستهای آینده این کارو میکنم.
اگه بن کردی هم خیالی نیس!!
بدرود :cool:

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تقریبا ۹۰٪ مطالب شما ، به طور کامل « کپی / پیست » از منابع دیگه‌ست . .

خوب دوست عزیز شما درست میفرمایید! بنده نود درصد کپی/ پیست میکنم مطالب رو! ولی اخبار ایرادش همینه!!!
از خودم که نمیتونم بشینم یه سری حرف ببافم!!میتونم؟؟؟؟ تلویزیون که تلویزیونه بر میداره فیلمی رو از شبکه ای دیگه میخواد نشون بده آرم شبکه رو میپوشونه!!!!!! اینترنت که دیگه جایه خود داره!!
واسه مردم ایران متاسفانه فرهنگ سازی نشده!! با این تذکرایه شما هم بنده اشتباهه خودم رو اصلاح میکنم!! آقایه ایکس اصلاح میکنه!! ولی همه که به حرفه من و شما گوش نمیدن. پس فرهنگ خود من و شما ( البته بهتون بر نخوره، قصد جسارت ندارم) و اقایه ایکس خرابه.
واسه لینک مستقیم واسه منبع هم تو ریپلایه قبلی گفتم. حتما این کارو انجام میدم.

با سپاس از زحمات شما

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من نگفتم کپی نکنید ! برای بار صدم ! لینک بدید به جایی که ازش کپی کردید !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من نگفتم کپی نکنید ! برای بار صدم ! لینک بدید به جایی که ازش کپی کردید !
شایان به گفته خوده ایشون تمام مطالب رو خودشون ترجمه می کنند و از سایت های دیگر در اینجا قرار می دن..!!

بالا