• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پول بده! آفلاین داونلود کن! (DVB)

DigitalCracking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
هرکی فایل برای داونلود با حجم بالا با دادن آدرس اون و ساعت مورد نظر خودش اون فایل رو به صورت افلاین از طریق Opensky روی Eutelsat W3 داونلود کنه.

قیمتها:
تا 500 مگابایت: هر مگ 30 تومن.
500 تا 1گیگابایت: هر مگ 29 تومن.
1گیگابایت تا 2 گیگابایت: هر مگ 27 تومن.
2گیگابایت به بالا: هر مگ 25 تومن.

"توجه: هر گیگابایت 1024 مگابایت است"
حداقل داونلود هم 70 مگابایت هست.
توجه کنید که ساعات درخواستی بین 2 بعد از ظهر تا 2 بامداد هست.
در ضمن اگه فکر میکنید قیمتها بالا هست بهتره یه سر به سرویسهای Sattorent - OpenSky بزنید تا بدونید من چقدر سود میکنم!!!!
لینک قیمتهای OpenSkyl

در ضمن درصورتی که تقاضاها زیاد بود سرویس جدیدی ارائه میشه. البته برای استفاده کسایی که پول دادن هنگام داونلود یک Mac به اونها داده خواهد شد که اونها میتونن اون رو به Rules خود در Skynet اضافه کنند یا از اون در Skygraber استفاده کنند.
درخواست ها داخل همین تاپیک داده بشه و در صورت موافقت PM به اونها داده میشه که شامل شماره حساب هست. بعد از اون که مبلغ مورد نظر رو پرداخت کردند فایل مورد نظر سر ساعت مقرر فرستاده خواهد شد.
پس کسایی که میخوان حجم و آدرس فایلشون رو به همراه ساعت مورد نظرشون بگن.

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
اگر میشه لطفا راجع به این موضوع یه خورده بیشتر توضیح بدید آخه من نمیدونم خیلی زیاد راجع به این.

در ضمن من مقدار زیادی دانلود از سایت رپید شیر دارم و اکانت پرمیوم هم ندارم شما میتونید با این روش برام اونها رو دانلود کنید.

ممنون:D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
چرا این قدر گرون؟ اگه آدم بده به کسی دانلود کنه که بهتره ..!
همین مهرزاد هر مگ 6 تومن میگیره
30 تومن نمیصرفه..!

همین مهرزاد که میگی چند ماهیه پایه قیمتش 5 شده :lol: اما خوب روش ایشون فکر کنم فرق میکنه البته نفهمیدم چه جوریاست:rolleyes:

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
گرونه. بیاری پایین مشتری پیدا میکنی...

DigitalCracking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوستان من چیکار کنم؟!!! قیمتها از نظر خودم هم بالاست اما گفتم که به Sattorent Opensky یه سر بزنید متوجه میشید که من بالا گفتم یا قیمتها خودشون بالا هستن.
در مورد توضیح هم بگم که کسایی که کارت DVB(ریسیور) دارن و ماهواره Eutelsat W3 رو نصب کردن با برنامه های داونلود آفلاین(مثل Skynet,Manna,Skygraber) فایلهای مورد نیاز خودشون رو بدون وصل شدن به اینترنت و پرداخت هرگونه هزینه جانبی داونلود کنن.

آقا مهرزاد هم که هر مگ 6 تومن میگیره ADSL داره و اون خودش داونلود میکنه و بعد از طریق CD یا هرچی دیگه به شما میده. اونطوری یه نفر واسطه و وسایل دیگه هم در کار هست. اما اینطوری همون موقع شما بطور مستقیم داونلود میکنین(برا همین هست که قیمتهای Opensky بالا هست).

حالا دوستان چون قیمت بالاست من یه فکر دیگه کردم. همون پیشنهاد دومم رو که تو پست اول گفتم بعدا میگم.
ببینید اگه مایل هستید من یه سرویس دیگه میزنم. این سرویس به این صورت هست که ماهی 5000 تومن از هر نفر گرفته میشه و درقبالش هر روز یه ایمیل به اون داده میشه(یا هر هفته). بعد توی این ایمیل اسم فیلم ها و بازی ها هست که برای داونلود آفلاین قراره بزاریم. بهمراه مک آدرس(چون مک تغییر میکنه). به همراه ساعت داونلود اون. اینطوری با پرداخت هزینه کم شما میتونید هر روز یک فیلم به همراه یک بازی داونلود کنید. در ضمن فیلم هایی هم میزارم که شما تقاضا بدید(بترتیب اولویت و میزان تقاضا). خداییش این دیگه که باید همه از خداشون باشه. فکرش رو بکنید. اگه من بخوام یه اینترنت Opensky که بتونم کلی باهاش فیلم و بازی با حجم بالا داونلود کنم هزینش چقدر میشه! تازه چقدر هم هزینه گشتن برای پیدا کردن این فیلم و بازی میشه!!!! حالا خودتون فکر کنید این قیمتی که من گفتم می ارزه یا نه. در ضمن برای این موضوع یه تاپیک دیگه باز کردم. برای گرفتن این سرویس به اون تاپیک تو همین بازارچه برید.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مهرزاد هم که هر مگ 6 تومن میگیره ADSL داره و اون خودش داونلود میکنه و بعد از طریق CD یا هرچی دیگه به شما میده. اونطوری یه نفر واسطه و وسایل دیگه هم در کار هست. اما اینطوری همون موقع شما بطور مستقیم داونلود میکنین(برا همین هست که قیمتهای Opensky بالا هست).

نه خیر این اقا مهرزادی که شما میگی ADSL512 داره برای سند هیچ همه چی هم جور وسایل اینترنتی هم داره شما یه search بزنی همین فورم میگیری قضیه رو که چه چیز های اینترنتی داره :D بعدم میخوای من Request بدم شما افلاین کنی؟ :D کدوم جهت باشه بهتره؟ :D اما کلا ریسکش بالاست این عمل چون طرف باید همزمان Down offline کنه و اگه fail بشه چی میشه قضیه اش؟ روش جدیدیه اما دردسرش زیاده :happy: موفق باشی

بالا