DigitalCracking
کاربر تازه وارد
سلام دوستان.
هرکی فایل برای داونلود با حجم بالا با دادن آدرس اون و ساعت مورد نظر خودش اون فایل رو به صورت افلاین از طریق Opensky روی Eutelsat W3 داونلود کنه.
قیمتها:
تا 500 مگابایت: هر مگ 30 تومن.
500 تا 1گیگابایت: هر مگ 29 تومن.
1گیگابایت تا 2 گیگابایت: هر مگ 27 تومن.
2گیگابایت به بالا: هر مگ 25 تومن.
"توجه: هر گیگابایت 1024 مگابایت است"
حداقل داونلود هم 70 مگابایت هست.
توجه کنید که ساعات درخواستی بین 2 بعد از ظهر تا 2 بامداد هست.
در ضمن اگه فکر میکنید قیمتها بالا هست بهتره یه سر به سرویسهای Sattorent - OpenSky بزنید تا بدونید من چقدر سود میکنم!!!!
لینک قیمتهای OpenSkyl
در ضمن درصورتی که تقاضاها زیاد بود سرویس جدیدی ارائه میشه. البته برای استفاده کسایی که پول دادن هنگام داونلود یک Mac به اونها داده خواهد شد که اونها میتونن اون رو به Rules خود در Skynet اضافه کنند یا از اون در Skygraber استفاده کنند.
درخواست ها داخل همین تاپیک داده بشه و در صورت موافقت PM به اونها داده میشه که شامل شماره حساب هست. بعد از اون که مبلغ مورد نظر رو پرداخت کردند فایل مورد نظر سر ساعت مقرر فرستاده خواهد شد.
پس کسایی که میخوان حجم و آدرس فایلشون رو به همراه ساعت مورد نظرشون بگن.
هرکی فایل برای داونلود با حجم بالا با دادن آدرس اون و ساعت مورد نظر خودش اون فایل رو به صورت افلاین از طریق Opensky روی Eutelsat W3 داونلود کنه.
قیمتها:
تا 500 مگابایت: هر مگ 30 تومن.
500 تا 1گیگابایت: هر مگ 29 تومن.
1گیگابایت تا 2 گیگابایت: هر مگ 27 تومن.
2گیگابایت به بالا: هر مگ 25 تومن.
"توجه: هر گیگابایت 1024 مگابایت است"
حداقل داونلود هم 70 مگابایت هست.
توجه کنید که ساعات درخواستی بین 2 بعد از ظهر تا 2 بامداد هست.
در ضمن اگه فکر میکنید قیمتها بالا هست بهتره یه سر به سرویسهای Sattorent - OpenSky بزنید تا بدونید من چقدر سود میکنم!!!!
لینک قیمتهای OpenSkyl
در ضمن درصورتی که تقاضاها زیاد بود سرویس جدیدی ارائه میشه. البته برای استفاده کسایی که پول دادن هنگام داونلود یک Mac به اونها داده خواهد شد که اونها میتونن اون رو به Rules خود در Skynet اضافه کنند یا از اون در Skygraber استفاده کنند.
درخواست ها داخل همین تاپیک داده بشه و در صورت موافقت PM به اونها داده میشه که شامل شماره حساب هست. بعد از اون که مبلغ مورد نظر رو پرداخت کردند فایل مورد نظر سر ساعت مقرر فرستاده خواهد شد.
پس کسایی که میخوان حجم و آدرس فایلشون رو به همراه ساعت مورد نظرشون بگن.