• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پول لازمم...کسی سهت بتونه برام وام بگیره؟

bax mashhad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان

من مشهد هستم .یه مشکل بزرگ واسه خونوادم پیش اومده 7تا 10 میلیون وام لازم داریم

کسی میتونه برام جور کنه؟5درصدم برداره

ضامن همه چیم با خودم

دارم دیوونه میشم...بد دوره زمونه ای شده

اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم

یه عمر دعای خیر من و خونوادمو پشتتون دارین

عرضی نیست

یا علی

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود همشهری،

یه 40 تومنی من دارم اضافه پول نقد. شما 10 تومنش رو میخای. مشکلی نیست. البته من دنبال کسی هستم ک این 40 تومن رو بگیره. نه چک و نه سفته میخوام. برای 40 تومن میخوام ی تکه زمین یا ی ماشین بنامم بشه برای محکم کاری. شما احتمالا باید ی ماشینی ک حداقل 10 تومن بی ارزه رو باید جور کنین و بنام من بزنین. بنده 10 تومن رو بشما میدم. ماشین رو هم خودتون استفاده میکنین و دست من نیست. فقط سندش بنامم بخوره کافیه. ماشین مال خودتون هست و دست خودتون میمونه و زمانی ک با من تسویه حساب کردین، سندش رو دوباره بنامتون برمیگردونم.

پ. ن. لطفا پست رو "نقل قول" نکنین تا بتونم حذف کنم.

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
درود همشهری،

یه 40 تومنی من دارم اضافه. شما 10 تومنش رو میخای. مشکلی نیست. البته من دنبال کسی هستم ک این 40 تومن رو بگیره. نه چک و نه سفته میخوام. برای 40 تومن میخوام ی تکه زمین یا ی ماشین بنامم بشه برای محکم کاری. شما احتمالا باید ی ماشینی ک حداقل 10 تومن بی ارزه رو باید جور کنین و بنام من بزنین. بنده 10 تومن رو بشما میدم. ماشین رو هم خودتون استفاده میکنین و دست من نیست. فقط سندش بنامم بخوره کافیه. ماشین مال خودتون هست و دست خودتون میمونه و زمانی ک با من تسویه حساب کردین، سندش رو دوباره بنامتون برمیگردونم.
خیلی عالیه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
درود همشهری،

یه 40 تومنی من دارم اضافه پول نقد. شما 10 تومنش رو میخای. مشکلی نیست. البته من دنبال کسی هستم ک این 40 تومن رو بگیره. نه چک و نه سفته میخوام. برای 40 تومن میخوام ی تکه زمین یا ی ماشین بنامم بشه برای محکم کاری. شما احتمالا باید ی ماشینی ک حداقل 10 تومن بی ارزه رو باید جور کنین و بنام من بزنین. بنده 10 تومن رو بشما میدم. ماشین رو هم خودتون استفاده میکنین و دست من نیست. فقط سندش بنامم بخوره کافیه. ماشین مال خودتون هست و دست خودتون میمونه و زمانی ک با من تسویه حساب کردین، سندش رو دوباره بنامتون برمیگردونم.

این روش عالیه!! واقعا تو این زمونه به درد میخوره!! البته کسی که وافعا نیاز داره به خاطر وام این کار رو انجام وده !!

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
یعنی اگر راجع به نقل قول حرفی نمیزدی هیشکی نقل قول نمیکرد ولی الان همه نقل قول کردن:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
درود همشهری،

داداش خیلی گلی :دی

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
نمیدونم میشه یا نه ولی اگه میشد دوستان در تمام تاپیک ها نقل قول میکردن

پ.ن انشالله مشکل استارتر عزیز حل بشه توکلت به خدا باشه نه بنده خدا ...

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
خیلی با خودم مبارزه کردم که نقل قول نکنم
bl8.gif

حسین آقا از انسان های درستکار روزگار هستن ، دستشون همیشه توی کار خیره ، انشاا... مشکلتون حل بشه

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
اقا فکر کنم طرف ماشین نداره اگر ماشین داشت خوب میفروخت حل میشد چون پولو برای کار نمیخواد که برای یه مشکل بزرگ میخواد
ان شا الله مشکل استارتر حل شه

بالا