• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پول ها در این زمان کرونایی کجا سرازیر میشود ؟ به نفع چه کسانی ؟

abbas06

Registered User
لایک‌ها
1,114
همونطور که همه میدونید این اوضاع کرونا روی اقتصاد تمام مردم و کشور های جهان تاثیر گذاشته و همه از رکود و بازار خراب و ضرر میگن

برای من سواله تو این اوضاع این سرمایه های که از جیب مردم و کشور ها داره جمع میشه کجا داره جمع میشه و چه کسان یا گروهایی دارن جمع میکنن و منفعت میبرن ؟

چون پول دود که نمیشه برا هوا و مثل آب میمونه بلاخره وقتی یجایی داره کم میشه یه جاهایی هست که داره زیاد میشه !

دوس دارم نظرات بقیه رو هم بدونم در این مورد

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
همونطور که همه میدونید این اوضاع کرونا روی اقتصاد تمام مردم و کشور های جهان تاثیر گذاشته و همه از رکود و بازار خراب و ضرر میگن

برای من سواله تو این اوضاع این سرمایه های که از جیب مردم و کشور ها داره جمع میشه کجا داره جمع میشه و چه کسان یا گروهایی دارن جمع میکنن و منفعت میبرن ؟

چون پول دود که نمیشه برا هوا و مثل آب میمونه بلاخره وقتی یجایی داره کم میشه یه جاهایی هست که داره زیاد میشه !

کدوم پول ؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

کاسبان تست کرونا !

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بانک ها که از پولی که برای یک روز بهم قرض میدن سود ۲۲٪ میگیرن و با پول بلاتکلیف مردم تو حساباشون انواع سرمایه گذاری ها رو انجام میدن

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
بورس و بازار ارز در دوران کرونا خیلی ها با فروش دوره های بورس و بازار فارکس و آموزش خرید طلا و ارز پول در آوردن و سرمایه خیلی ها هم که واردش شدن به دلیل آموزش غلط این پکیج ها به باد رفت ولی جدا از این اپ‌ های نظیر کتاب صوتی و امثال هم درامد خوبی کسب کردند و سایت های اشتراک فیلم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

چرا دود نمیشه؟ همونطوری که رشد اقتصادی باعث افزایش مجموع پول جامعه میشه، رکود و انقباض اقتصادی هم باعث کاهش مجموع پول جامعه میشه.

در شرایط کرونا، تقریبا همه کمتر پول در میارن، به همون نسبت هم کمتر خرج میکنن. یعنی جریان پول در جامعه کند میشه. یعنی همون رکود

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
بیشتر تمرکز مردم تو این دوران به سمت خرید و فروش های اینترنتی داره میره

بازارهای مالی هم تو کشور ما کم کم دارن جا باز میکنن. حتما بورس رو به عنوان یکی از بهترین روش های کسب درامد یاد بگیرید

بالا