• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پوکر

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
من میخوام یه سایت پوکر معرفی کنم اول بینم کیا بلدن و یه آموزشم بزارم اگه تعداد به 10 نفر برسه شروع میکنم و الا تعطیله این مطلب

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اگر مطلبو میذارید که خوب
ولی اگه سرکاریه که قفل کنم مطلبو ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
مطلب بزار ببینیم چیه اموزشی هم بزار(تا حدودی بلدم ولی نه در حد حرفه ای)

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
من مخواهم یه گروه تشکیل مثل دیگر کشورها باید بهدی برسه که بشه البته پولم توش هست
فعلا با hold'em من میخوام آموزش تخصصی بدم بعنی حرفه ای شی آموزش اولیه رو میشه گذاشت ولی ریزه کاری اونو باید تو یاهو بگم بخاطر همین میگم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خوب ایدی من که اونجا هست توضیح بده ببینیم چی به چیه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خوب ایدی من که اونجا هست توضیح بده ببینیم چی به چیه

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
فعلا 1 نفر 9 نفر مونده

Last edited:

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
بازي تگزاس هولدم ، در واقع پدر انواع گوناگون بازي پوکر و رايج ترين آنها ميباشد که داراي طرفداران بيشماري است. اگر شما تا به حال در تلويزيون بازي پوکر را تماشا کرده باشيد ، به احتمال بسيار زيادي آن بازي پوکر از نوع تگزاس هولدم بوده است. همچنين تگزاس هولدم يکي از آسانترين و راحت ترين نوع بازي پوکر براي شروع ميباشد. با ياد گرفتن چند قانون کلي شامل دانستن جدول امتياز بندي و اينکه کدام دست شما را برنده ميکند شما آماده بازي هستيد. اما هميشه به ياد دشته باشيد که مانند همه بازي هاي جالب ، تگزاس هولدم انتخاب مناسب و راحتي است ، اما کسب مهارت و مستر شدن در آن کاري است بس دشوار. شما تنها با دانستن قوانين بازي موفق به برنده شدن بازي نخواهيد شد. صــبر ، تجربه ، آگاهي و علم در اين بازي از عوامل کليدي براي برنده شدن در اين بازي به شمار ميرود. در اين قسمت شما دسترسي به پايگاه ارزشمندي از نکات آموزشي داريد. پس هميشه به خاطر بسپاريد : هميشه براي کسب تجربه بازي کنيد و ياد بگيريد. موفق باشيد. در آموزش زير سعي بر استفاده از اصطلاحات رايج بازي پوکر به زبان لاتين شده است تا شما نيز با آنها آشنا تر شويد. در بيشتر مواقع استفاده از کلمات برگردانده شده به زبان فارسي ، درک آن را کمي دشوار ميکند.

‘‘
بازي تگزاس هولدم انتخاب مناسب و راحتي است ، اما کسب مهارت و مستر شدن در آن کاري است بس دشوار
’’

هدف کلي بازي :

در بازي تگزاس هولدم شما سعي بر درست کردن بهترين پنج ورق بازي از ميان هفت ورق موجود در طول بازي را داريد. براي شروع دو ورق يا برگ بازي به شما داده ميشود که شما آنها را پيش خود نگه ميداريد. ديگر پنچ ورق باقي مانده ورق هاي مشترک براي همه بازي کنان ميباشد که به صورت رو باز بر روي ميز قرار خواهد گرفت.

شرط بندي بعد از پخش کردن ورق ها :

بعد از اينکه ورق ها بين بازيکنان پخش شد ، با توجه به اينکه شما چگونه پتانسيل ساخت يک دست خوب را ميبينيد ، شما قادر به سوزاند دست خود ( Fold ) , هماهنگ کردن ( Call ) و يا شرط بندي ( Bet ) هستيد. بازي از کسي که سمت چپ “ Big Blind” نشسته است شروع ميشود. بعد از اينکه ورق ها پخش شد ، حداقل کاري که شما ميتوانيد بکنيد اين است که شرط روي زمين را call کنيد يا دست خودتان را بسوزانيد و fold کنيد. شما نمي توانيد در اين مرحله پاس و يا ( Check ) دهيد چراکه طبيعتا اشخاصي که blind هاي خودشان را آمده اند ، به موازات آن در بازي شرط بندي نيز انجام داده اند. بازي به دور ميز به صورت ساعتگرد مي چرخد تا زماني که نوبت براي Call يا Bet و يا Fold به همه بازيکنان برسد. اگر تا آن زمان کسي در بازي شرط بندي ( Bet ) انجام ندهد و همه به اندازه شرط Big Blind به طور مساوي شرط بسته باشند ، از آن پس شما قادر به Check دادن و يا بالاتر بردن شرط ( Raise ) ميباشيد. در بازي هايي که محدوديت وجود دارد و به اصلاح به آنها Limit گفته ميشود ، در هر دور از بازي ، بازيکنان تنها مجاز به سه بار Raise کردن ميباشند. اما در بازي No limit و يا بدون محدوديت ، شرط بندي و Raise کردن ادامه پيدا ميکند تا زماني که شخص حداکثر Raise بازي را پاسخگو باشد ( يعني به اصطلاح Call کند ) و يا تمام چيپ هاي بازي خود ( Chips ) را وارد بازي کند که در آن صورت پول روي زمين ( Pot ) به دو قسمت جداگانه براي پوشش دادن بيشترين شرط تقسيم ميشود. رو کردن ورق هاي باقي مانده

مرحله اول : Flop

بعد از اينکه شرط بندي در اول بازي به اتمام رسيد ، نوبت به رو کردن ورق هاي باقي مانده ميرسد. مرحله اول که Flop نام دارد با رو کردن سه ورق از پنج ورق باقي مانده به طور رو باز در وسط ميز آغاز ميشود. بازيکنان ميتوانند با اين ورق هاي مشترک که به آنها Community Cards نيز گفته ميشود شروع به ساخت بهترين پنچ ورق خود کنند. حالا وقت آن رسيده تا با ديده شدن ورق هاي جديد و بوجود آمدن پتانسيل هاي احتمالي براي ساخت بهترين پنج ورق بازي ، دوره جديدي از شرط بندي را آغاز کنيم. اينبار بازي از کسي که سمت چپ Dealer نشسته بدون توجه به اينکه خود Dealer در بازي همچنان فعال است يا خير ، آغاز ميشود. شخص سمت چپ بازي اولين حرکت بازي را انجام ميدهد و اگر Raise کرد ، ديگر بازيکنان مانند مرحله قبل از Flop بايد عکس العمل نشان دهند.

مرحله دوم : The Turn Card

در اين مرحله نيز برگ چهارم از پنج برگ باقيمانده رو ميشود و باز شرايط جديدي را براي ساخت بهترين پنج برگ بازي بوجود مي آورد. مانند مرحله اول ، به همه بازيکنان فرصت داده ميشود تا حرکت خود را انجام دهند.

مرحله سوم : The River

در حال حاظر چهار کارت از ورق هاي Community در وسط ميز قرار گرفته و حال نوبت به آخرين و پنجمين ورق ميرسد. در اين مرحله بازيکنان کاملا ميتوانند بهترين پنج ورق بازي خود را انتخاب کنند و بررسي کنند که آيا ميتوانند دست هاي رقباي خود را شکست دهند يا خير. اين دست آخرين موقعيت براي شرط بندي نيز ميباشد.

نشان دادن کارت ها : The Showdown

و حالا وقت آن رسيده که شما نيز دو ورق خود را که در اول بازي دريافت کرديد رو کنيد و ببينيد از کل هفت ورق موجود در زمين براي هرکس ( دو ورق خودتان به علاوه پنج ورق زمين ) چه کسي از ميان بازيکنان مانده ، بهترين پنج ورق بازي را دارا ميباشد و Pot را برنده ميشود. با شروع از کسي که آخرين شرط بندي بازي را انجام داده ، به صورت ساعتگرد آغاز به ديدن ورق ها ميکنيد. بازيکناني که ميدانند بازنده هستند اين اينتخاب را دارند تا ورق هاي خودشان را نشان بقيه ندهند که به اين حرکت به اصطلاح “ Mucking” ميگويند. اما شخصي که آخرين شرط بندي را انجام داده ( و اولين کسي نيز هست که ورق هايش را رو ميکند ) هميشه بايد ورق هايش را نشان دهد.

اگه دنباله ابن هستید خوب گذاشتم ولی من میخوام یه گروه بزنم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خوب گروه بزن منم اینوایت کن
---
حالا برای تمرین چیکار کنیم ؟ اینجا میگی یا توی گروه؟

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
من سایت زیاد بلدم ولی خودم اینجا بازی میکنم
http://www.pokerstars.com/
اینجا دیگه آخر پوکر بازها
ابنم دو تا کد
1.PokerStars Marketing Cod
iranbetting
2.Pokerstars Bonus Code:
FIRST2008

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
این روش همونه که تو فیلم کازینو رویال بود دیگه؟

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
خوب برای شروع کار 10 نفر اول برای اولین گروه

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
آره حالا چ0 فرقی میکنه من تمام روشه رو می گم برای هرکدوم یه گروه

hadikhordbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم میخوام پوکر یاد بگیرم. بازیه سختیه یا راحتیه؟

بالا