• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهادي جديد براي پيشرفت opensource

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب امروز داشتم در رابطه با پيشرفت opensource در ايران فكر مي‌كردم كه به نظرم اومد پيشنهاد جديد رو كه به ذهنم رسيده رو با شما در ميان بزارم.
خوب به نظر در ايران در توسعه opensource و نرم‌افزارهاي مرتبط با آن دو مشكل اساسي وجود داره:
1- مشكل برداشتن copyright كه قبلا رايج در اين مورد بحث شده و من علاقه‌اي به ادامه اين بحث تو اين تاپيك ندارم.
2- مشكلات مال: كه در واقع در ايران كمتر شاهد اين موضوع بوديم كه به افرادي كه در زمينه opensource فعاليت داشتن كمك مالي بشه و در نتيجه بيشتر اونها (البته نه همه‌شون) بعد از مدتي به دلايل بيشمار از اين كار دلسرد مي‌شن. كه من مطمئن هستم كه اگر كمك مالي به اينها مي‌شد به كارشون ادامه مي‌دادن كه خود شما هم مي‌دونين كه تاحالا ما چه كساني رو از دست داديم.

اما پيشنهاد من كه مربوط به مشكل دوم مي‌شه:
همه شما مي‌دونين كه يكي از راههاي كسب درآمد در اينترنت و مي‌شه گفت بزرگترين راه از طريق تبليغات مي‌باشد و مسلما كمتر كسي پيدا مي‌شه كه بياد و به سايتهايي كه بازديد كننده كم دارن و فقط در يك حيطه فعاليت مي‌كنن تبليغات بده. حالا پيشنهاد من اينه كه بيايم يه سيستم و يه سايت جدااگانه راه بندازيم كه همه فعالان opensource در ايران كه داراي سايت مستقل هستن بيان و تو اين سيستم عوض بشن حالا هركس كه بخواد به اين جامعه كمك كنه و يا اينكه بخواد تبليغاتش با قيمت كم در سراسر دنياي opensource پخش بشه مي‌تونه به اين سيستم تبليغات بده و همه اعضاي سيستم اين تبليغات رو نمايش بدن.(البته مي‌شه كاري كرد كه تبليغات همديگر رو هم نمايش بدن كه باز وجب گسترش opensource در ايران خواهد شد.)
حالا با اين كار هم كمك مالي زيادي به فعالان opensource مي‌شه و هم مطمئنا كساني پيدا مي‌شه كه بخوان در يك جايي كه صددرصد جوابگو خواهد بود تبليغ بذارن.
حالا من مي‌خوام قبل از شروع نظر همتون رو بدونم و البته بدونم كه چه كساني در اين كار با من همراه هستن.

فقط لطفا نظر مرتبط بدين و پرسه تو تاپيك نرين.(عين همين تاپيك رو توي majidonline هم زد)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
یه سوال! اولین مشکل درمورد پخش درامده!
دوم اکثریت سایت رسمی ندارند!
فقط یه برنامه رو فارسی می کنند و میرند و معمولا پشت یک برنامه نمی ایستند!(مثلا فارسی زوپس -مشهد تیم و یه چندتا دیگه تو ورژنهای بعدی هم ادامه دادند)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نظرم بایستی دولت (حالا ترجیحا" با هدایت بخش خصوصی) از برنامه نویسها حمایت کنه.متاسفانه مشکل پیچیده تر از اینهاست و هنزم که هنوزه امنیت سرمایه گذاری تو بخشهای سود اوری مثل صنعت و کشاورزی تامین نشده اونوقت چطور میشه انتظار داشت که از برنامه نویس حمایت بشه....

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
به نظرم بایستی دولت (حالا ترجیحا" با هدایت بخش خصوصی) از برنامه نویسها حمایت کنه.متاسفانه مشکل پیچیده تر از اینهاست و هنزم که هنوزه امنیت سرمایه گذاری تو بخشهای سود اوری مثل صنعت و کشاورزی تامین نشده اونوقت چطور میشه انتظار داشت که از برنامه نویس حمایت بشه....
ربطی به دولت نداره! مگه بیل گیتس و غیره رو دولت مخارجشونو داده؟این جزو تفکرات این کمونیستهاست که غلط بودن اون ثابت شده
البته نه اینکه اصلا حمایت نکنه! وئلی تو کارهای مهم ! و نه هر کاری
باید با هم فکری یه راهی برای حمایت پیدا کرد

من فکر کنم یک شبکه تبلیغاتی به صورت تکس!شبیه این که بالای پرشین تولز هست و هربار فقط یه تبلیغ تکسی میاره تو فارسی سازها نصب بشه!
یه بخشی از درامد به خود صاحاب سایتها و یک بخش به فارسی کنندگان برسه
چون فکر نکنم بازدیدکنندگان خود سایتها ی فارسی ساز جوابگوی کارشما باشند

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب در مورد درآمد نظر من اینه که اول باید سیستم رو تائین کنیم ببینیم چه امکاناتی داریم بعد بتونیم در مورد نحوه تقسیم درآمد تصمیم بهتری بگیریم.
اما در مورد اینکه بعضی ها میان یه برنامه ای رو ایجاد می کنن (یا فارسی می کنن) و بعد ادامه نمی دین خوب به نظر من این کار خیلی جالب نیست چون حتما لازمه opensource بودن یک برنامه حمایت و پشتیبانی بعد از ارائه است که احیانا اگه باگی بود حل بشه (شاید با این کار بشه اون افراد رو هم ترقیب کرد که از برنامه خود پشتیبانی کنن)
اما در مورد دولت به نظرم توی ایران باید بی خیال بشیم دولت ما هنوز قادر به جم و جور کردن خودش نیست برسه به این که بیاد بما کمک کنه (لطفا بحث دولت رو ادامه ندید. هدف تاپیک یه چیز دیگه است)

بالا