• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد تاسيس سيستم همكاري در فروش براي فروشگاه داران

cup

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
يه اشكال اساسي كه تو اكثر سيستم هاي همكاري در فروش هست اين هست كه محصولاتشان تنوع لازم را ندارد و اينكه تعيين قيمت نيز به دست وب مستر انجام نميشه همين موضوع باعث ميشه تا وب مستر به سمت تاسيس فروشگاه اينترنتي خود برود.
.
.
.
- حال پيشنهاد من براي سايت هاي همكاري در فروش اين هست كه
- علاوه بر اينكه خودشان محصول دارند به وبمستر ها اجازه بدهند كه موجودي حساب خودشان را در سيستم همكاري در فروش (مثلا به مبلغ 100 هزار تومان ) افزايش دهند

- آنگاه وبمستر از سيستم همكاري در فروش ميخواد كه باتوجه به قيمت بازارعمده كالاي x كه مثلا هر عدد 5 هزار تومان هست به تعداد 20 تا تهيه كند و به پنل اختصاصي وي بيافزايد.

- سپس سيستم همكاري در فروش به ازاي هر محصول مثلا 4 هزار تومان هزينه بسته بندي و كارمزد و... اضافه ميكند كه قيمت ميشه 9 هزار تومان

- حال وب مستر ميتونه به تبليغ محصول مد نظر خود بپردازد. بدون آنكه لازم باشد خودش هر روز درگير سفاش و بسته بندي و باشد.... سيستم همكاري در فروش هم كارمزد خود را دريافت مي كند و محصولات را بسته بندي و ارسال مي كند بدون انكه ريسك خاصي كرده باشد! ...

- وب مستر با مبلغ ناچيز مي تواند وارد دنياي فروشندگي شود بدون انكه لازم باشد ساليانه مبلغي به شركت هاي واسطه بپردازد.و...

البته من خودم ميخواستم راه اندازي كنم ولي امان از كسري بودجه و اقتصاد مقاومتي :دي

نظر علماي وب مستر چي هست؟

toopam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
صدرصد دیلتر میشه:general304:

بالا