ninja-amir
کاربر تازه وارد
دوستان با سلام.من يك طرح اقتصادي من دارم كه ميتواند بازده و سود خوبي داشته باشد و فعلا در ايران رو دست و رقيب جدي ندارد.و اگر اين ايده اجرائي شود ما جزو اولين ها در آن خواهيم بود و سود عالي نصيب ما خواهد شد.براي اجرا كردن اين طرح ما به سه ابزار اوليه سرمايه و دانش زبان انگليسي و امكانات راه اندازي سايت تجاري نياز داريم.طرح من شامل راه اندازي يك فروشگاه اينترنتي در وهله اول براي فروش محصولي است كه در ايران روي آن به صورت گسترده و اينترنتي كار و نشده است.ما بايد اين محصول را به صورت عمده از خارج مانند چين يا سنگاپور يا كانادا وارد كنيم كه البته من فكر ميكنم با توجه به محصول مورد نظر چين و سنگاپور بهترين گزينه و بصرفه ترين هستند.و من خودم سايت كمپاني هاي توليد كننده محصول مورد نظر را پيدا كرده ام.براي مكاتبه و اخذ نمايندگي شركتهايي كه محصول مورد نظر را توليد ميكنند بايد دانش زبان انگليسي متوسط به بالايي داشته باشيم و همينطور سرمايه ارزي و ريالي و امكانات واردات كالا كه با واردات كالاي مورد نظر كار تبليغ محصول و فروش آن را از طريق فروشگاه اينترنتي آغاز كنيم.من شخصا فكر ميكنم كه در اين كار موفقيت و سودهي تا 85 درصد تضمين شده است.ما بايد همزمان با آغاز بكار فروشگاه تبليغات خود را گسترش دهيم.ما به راحتي ميتوانيم محصول مورد نظر را وارد كنيم و مشتري هم براي آن فراوان است.اگر فاكتورهاي سرمايه و دانش قوي زبان انگليسي و امكانات واردات كالا يا از طريق شركتهاي بازرگاني وارد كنيم و راه اندازي سايت و تبليغ گسترده ميتوانيم در عرض سه الا چهار ماه با فعاليت و پشتكار مداوم به سود مورد نظر خود دست يابيم و حتي گام هاي بالاتري مانند راه اندازي فروشگاه غير مجازي و زدن نمايندگي در ساير شهرها اقدام كنيم و بار خود را ببنديم و تمامي اينها مستلزم اماده بودن فاكتورهاي مورد نظر است. شايد با خود فكر كنيد كه اين چه كالايي ميتواند باشد كه انقدر سود اور خواهد بود با اين حال اين كالاي مورد نظر يك محصول كاملا مجاز و مفرح براي تمام كودكان و نوجوانان و جوانان و بزرگسالان است و كاملا مجاز است و محدويتي براي آن وجود ندارد و بخوبي فروش خواهد رفت در صورتي كه عمده به تعداد زياد وارد كنيم چون با واردات عمده و بالا هم ارز كمتري براي خريد كالا از كمپاني آن هزينه خواهيم كرد.مهم اينست كه با شروع كار فروشگاه براي فروش اين محصول ما دست بالا خواهيم بود.حالا ميخواهم نظر شما دوستان در اين مورد بدانم و با هم بحث كنيم.فعلا نام محصول را سكرت ميگذارم تا اگر اين تاپيك مورد توجه و استقبال دوستان قرار گرفت من نام محصول را فاش خواهم كرد.سرمايه گذاري در اين كار اقتصادي بسيار خوب خواهد بود و من مطمئنم كه ريسك بسيار پاييني دارد.اگر كساني براي سرمايه گذاري و يا برآورده كردن فاكتورهاي مورد نظر قدمي بگذارند هم موجب خواهند شد كه خود به سود خوب و بالايي برسند و هم چند نفر ديگر به كاري و يك سود خوب براي كارها و قدمهاي بزرگتر.با تشكر...:blush: