اينترنت
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 397
- لایکها
- 0
سلام
دوستان عزيز
اگه براتون امکان داره هر چند تا domin آزاد و رجيستر نشده که خيلي هم خوب و به قول معروف رند هست رو بهم پيشنهاد کنيد (حتي الامکان يک دومين com.) آخه به نظر من domin هم مثل شماره موبايل اگه خوب و بکر باشه خيلي بهتر هست هم از لحاظ بازديد کننده هم از لحاظ page rank و خيلي مسائل ديگه :
لطفاً به اين نکات هم دقت کنيد (البته نظر شخصي خودم هست شايد هم اشتباه باشه):
حتي الامکان از حروف کمتري در نام Domin استفاده شده باشد
حتي الامکان نام منطقه و کشور و شهر در اون به کار نرفته باشد (البته استفاده از ir در نام سايت اشکالي ندارد)
حتي الامکان يا از عدد استفاده نشود يا اگه استفاده شد خيلي کم يعني فقط يک عدد
حتي الامکان مثل سايت google و yahoo از حروف پشت سر هم تکراري استفاده شده باشد و حروف تکراري زياد داشته باشه مثل شماره موبايل
حتي الامکان از کلمات انگليسي و معني دار باشد نه فينگليسي که براي سايت هاي خارجي بدون معني باشد
حتي الامکان فقط com. پيشنهاد دهيد
لطفاً سرچ کنيد ببينيد رجيستر نشده باشد
براي تست کردن نام سايت که مشاهده کنيد قبلا ثبت شده يا خير از اين لينک استفاده کنيد:
http://www.irpowerweb.com/domain/
با تشکر و سپاس فراوان
دوستان عزيز
اگه براتون امکان داره هر چند تا domin آزاد و رجيستر نشده که خيلي هم خوب و به قول معروف رند هست رو بهم پيشنهاد کنيد (حتي الامکان يک دومين com.) آخه به نظر من domin هم مثل شماره موبايل اگه خوب و بکر باشه خيلي بهتر هست هم از لحاظ بازديد کننده هم از لحاظ page rank و خيلي مسائل ديگه :
لطفاً به اين نکات هم دقت کنيد (البته نظر شخصي خودم هست شايد هم اشتباه باشه):
حتي الامکان از حروف کمتري در نام Domin استفاده شده باشد
حتي الامکان نام منطقه و کشور و شهر در اون به کار نرفته باشد (البته استفاده از ir در نام سايت اشکالي ندارد)
حتي الامکان يا از عدد استفاده نشود يا اگه استفاده شد خيلي کم يعني فقط يک عدد
حتي الامکان مثل سايت google و yahoo از حروف پشت سر هم تکراري استفاده شده باشد و حروف تکراري زياد داشته باشه مثل شماره موبايل
حتي الامکان از کلمات انگليسي و معني دار باشد نه فينگليسي که براي سايت هاي خارجي بدون معني باشد
حتي الامکان فقط com. پيشنهاد دهيد
لطفاً سرچ کنيد ببينيد رجيستر نشده باشد
براي تست کردن نام سايت که مشاهده کنيد قبلا ثبت شده يا خير از اين لينک استفاده کنيد:
http://www.irpowerweb.com/domain/
با تشکر و سپاس فراوان