• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيش بيني تون در مورد قيمتها بعد از عيد چيه؟

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
قيمت گوشيهاي موبايل تقريبا هر سال كه ميگذره نصف ميشه ، مثلا همين sonyericcson z200 كه سال پيش 250 هزار تومان بود و الان 113 هزار تومان.

نميدونم اين تغييرات بيشتر با تغيير سال مسيحي همسو هستند يا سال نو خودمون هم تاثير داره؟

فكر ميكنيد سال بعد sonyericcson p900 يا sonyericcson p910 رو چند ميشه خريد؟ آيا ارزش صبر كردن رو داره؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
به نظر من نميشه گفت همه گوشي ها هر سال قيمتشون نصف ميشه !!! اين زياد هم جمله درستي نيست... ميزان كاهش قيمت گوشي عوامل خيلي زيادي داره كه براي هر گوشي فرق ميكنه عواملي مثله :

1- ميزان توليد توسط شركت سازنده
2- حجم واردات
3-سطح تكنولوژي دستگاه
4- ميزان فروش و كشش بازار
5-مدل هاي هم سري و جايگزين

همين الان اين چند 4 مورد رو براي p900 و z200 مقايسه كني ميبيني خيلي فرق ميكنن.

و چيز هاي ديگه.. هر كدوم از اينها تاثيرات زيادي روي تغييرات قيمت ميزارند...

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ميشه بگي روند تغييرات قيمت p900 چه جوري بوده، درحقيقت من ميخوام همين گوشي رو بخرم.
فكر ميكني ارزونتر نشه؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
والا راستش من خيلي هم تو كاره قيمت نيستم. مطالبي رو هم كه گفتم يك سري چيزهايي كلي و اساسي بود. قيمت p900 رو هم در حاله حاضر نميدونم چنده .يك زماني يادمه 600 هزار تومن بود. الان 3/1 شده...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
P900 فرانسوي قيمتش هنوز بالاي 500 تومنه. اتفاقا P900 يكي از گوشيايي ـه كه قيمتش خيلي پايين نمياد علتش هم اينه كه SE سعي مي كنه مشتري شو راضي نگه داره. فرض كن شما يك سال پيش 650 تومن دادي يه P900 خريدي كه امكاناتش بي نظير باشه، بعد يك سال مياي مي بيني با اين كه امكانات گوشيت هنوز هم جزو بهتريناس و رقيب زيادي نداره قيمت شده 300 تومن و تو دست همه وول مي زنه.(دقيقا مثل اتفاقي كه براي 6600 افتاد).
اون وقت مسلما از خريد خودت راضي نخواهي بود و هيچ وقت هم به خريدن مثلا P910 فكر نخواهي كرد چون مي دوني كه به سرنوشت قبلي دچار ميشه و پولت داره الكي حروم ميشه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
S700 و به دنبالش Z800 هم دقيقا همين وضع رو خواهند داشت.

Saman Faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني ارزون نمي شه؟
Nokia چطور؟

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
فكر ميكنيد قيمت Nokia 7610 با جه نوساناتي همراه ميشه؟
فكر نميكنم روند نزولي كاهش قيمت براي اين گوشي زياد رضايت بخش باشه.
من كه فكر نميكنم بيشتر از 50 تومن كاهش پيدا كنه؟
بنظر شما چطور؟ :blush:

بالا