• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيش فرض به نظر شما از بین اینا چه رشته ای برم؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
من امسال کنکور دارم، رشتم ریاضیه و الان پیش دانشگاهی هستم. در انتخاب رشته موندم، معیارها: علاقه، جایگاه اجتماعی ، در آمد و...
عمران یا معماری(کلا به ساخت و ساز علاقه دارم، ولی می گن عمران درساش بیش از حد سخته و...)، حسابداری(به ریاضیات کاربردی علاقه دارم، نه ریاضی محض و... عاشق حساب دو دوتا چهارتا هستم) ، فناوری اطلاعات(به این زمینه هم علاقه دارم و برنامه نویسی و طراحی وب هم از الان بلدم).
الان از بین رشته های بالا موندم، از نظر علاقه که تقریبا به همشون علاقه دارم، از نظر جایگاه اجتماعی هم که همشون مهندسی هستند و جایگه خوبی دارند شاید درجه ی حسابداری یکم پایین تر باشه(قصد توهین به این رشته رو ندارم، از نظر عوام میگم). می مونه معیار درآمد.

در ضمن من یه مقدار دیر شروع کردم به خوندن(تازه می خوام شروع کنم) و شاید نتونم دولتی نزدیک به محل سکونتمون قبول شم، در نتیجه اگه رشتش طوری باشه که بشه همزمان با تحصیل کار کرد و مخارج دانشگاه رو هم کسب کرد که چه بهتر!

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان ممنون میشم کمک کنید. (اون پیشفرض که اول عنوان نوشته اشتباهی هست).

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
در بين مهندسي هاي مطرح عمران اسونترين هستش رياضياتش در حد متوسطه
معماري كه اصلا از نظر تيوري سخت نيست فقط باس عملي خيلي كار كني كه حوصله ميخواد رشته جالبي هست ولي بازار كارش ديگه گرم نيست
شما در دانشگاه شريف هم كه باشي كار ياد نميگيري براي بازار كار ايران
پس اگه هدفت پول هست بزن عمران از سال ٣ وم به بعد دوره هاي نرم افزار و اينا ببين
( در مهندسي تا سال سوم كارشناسي فقط رياضي فيزيك معادلات ،،،،،،، درس هاي پايه اموزش داده ميشه ) پس به فكره اينكه از اول پول در بياري از رشتت نباش

بالا