• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيش فرض روشن و خاموش شدن خودکار رایانه و دانلود در زمان مسافرت؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان من برای نزدیک به یک هفته می خواستم به مسافرت برم. می خواستم بدونم چجوری می شه کاری کرد که رایانه در ساعتی معین روشن بشه و وارد ویندوز بشه و دانلود رو آغاز کنه و در ساعتی معین خاموش بشه

با سپاس

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
دانلودش كه با idm هست.
فكر نميكنم مدام pc روشن باشه واسش مشكلي پيش بياد,البته اگه كولراش و فنش خوب كاركنن و فيوز يا برق نره :دي
البته من تجربه يه هفته رو دارم!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

unplug

Registered User
لایک‌ها
12
با درود

دوستان من برای نزدیک به یک هفته می خواستم به مسافرت برم. می خواستم بدونم چجوری می شه کاری کرد که رایانه در ساعتی معین روشن بشه و وارد ویندوز بشه و دانلود رو آغاز کنه و در ساعتی معین خاموش بشه

با سپاس

اگه منظورتون رو درست متوجه شدم برای یه زمان خاص ابتدا باید سیستم رو ببری تو بایوس بلدی که اونجا این مسیر رو دنبال کن
power >Power Up Control>Everyday>Time Alarm
زمان رو میدی از این به بعد با شرط اینکه روی کامپیوتر لاگین اسکرین نباشه مستقیم سیستم بالا میاد و اگه نحوه اتصال مودم رو روی bridge تنظیم کرده باشین میشه گفت شما به خواسته دلتون رسیدین :D
البته اگه نوع اتصالتون دایل اپ باشه امکان روشن شدن سیستم با تماس تلفنی هم امکانپذیره
پیروز باشید

amione

Registered User
لایک‌ها
30
پسرخاله منم دنبالش بود، یادم رفت می خواستم به اونم بگم - خود ویندوز یه سری تنظیمات داره ک خیلی خفنه
اما راه حل ساده یه برنامه هست این سایت های دانلود می تونی پیداش کنی اسمش هم :
Auto Power-on & Shut-down ورژن 2.8 رو من دیدم
این از خاموش و روشن کردن دستگاه
اما واسه شروع دانلودها با برنامه idm (internet download manager( بعد اینکه لینک ها رو اد کردید تو اون کتگوری سمت چپ یه سری کیو queue می بینید ک مثلن اگه دوبار کلیک کنید رو کیو شماره سه اطلاعات کامل رو در خصوص روز و ساعت و ... هم برای شروع و هم برای پایان رو می تونید تنظیم کنید
فقط یه کار مهم می مونه ک باید فایل ها رو از مین کیو main download یا همون صفحه all download انتخاب کنید (وقتی هایلایت شدن) و کلیک راست رو بزنید و گزینه move to queue رو انتخاب و اون کیو ای ک تنظیمات رو براش انجام دادید (مثلن همون کیو سه) انتخاب کنید
یه مطلب دیگه هم اضافه کنم ک برنامه اینترنت دانلود منیجر خودش استارت آپ میاد بالا اما اگه به هر دلیلی رو سیستم شما اتوماتیک بالا نیومد باید بذاریدش تو استارتاپ ویندوز

بالا