behroozkami
Registered User
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی خوبان ، واقعا خیلی برام عجیبه یک سایتی که خیلی روش زحمت میکشم و حتی ورودی گوگل خوب دارم و بازدیدم تا 20 هزار هم میاد رنکش 1 هستش
ولی ... در عوض یک سایتی دارم که ماه به ماه آپدیت نمی کنمش و بازدید کمی داره رنکش 3 هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا آخه
دوستان نظر خودتون رو بگید که کلا این پچ رنک تاثیرش در چی هستش من که فهمیدم بازدید سایت رو که بالا نمیبره و یک چیز الکیه تو نتایج جستجو هم نمیاره صفحه اول اینم الکیه
گوگل قبلا خوب بودی ؟! چرا الکی رنک میدی چرا به بعضی ها که لیاقت 3 یا 4 شدن رو دارن 1 میدی؟ و به بعضی ها هم که لیاقت 1 رو ندارند 3 یا 4 میدی؟؟؟ چرا
اگه کسی میدونه چطوری باید رنک گوگل رو افزارش داد بگه خوشحال میشم
ولی با بک لینک هم نتونستم رنک سایت اصلیم رو بالا ببرم
ولی ... در عوض یک سایتی دارم که ماه به ماه آپدیت نمی کنمش و بازدید کمی داره رنکش 3 هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا آخه
دوستان نظر خودتون رو بگید که کلا این پچ رنک تاثیرش در چی هستش من که فهمیدم بازدید سایت رو که بالا نمیبره و یک چیز الکیه تو نتایج جستجو هم نمیاره صفحه اول اینم الکیه
گوگل قبلا خوب بودی ؟! چرا الکی رنک میدی چرا به بعضی ها که لیاقت 3 یا 4 شدن رو دارن 1 میدی؟ و به بعضی ها هم که لیاقت 1 رو ندارند 3 یا 4 میدی؟؟؟ چرا
اگه کسی میدونه چطوری باید رنک گوگل رو افزارش داد بگه خوشحال میشم
ولی با بک لینک هم نتونستم رنک سایت اصلیم رو بالا ببرم