• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پچ رنک گوگل یک چیز الکی یا واقعی ؟

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی خوبان ، واقعا خیلی برام عجیبه یک سایتی که خیلی روش زحمت میکشم و حتی ورودی گوگل خوب دارم و بازدیدم تا 20 هزار هم میاد رنکش 1 هستش

ولی ... در عوض یک سایتی دارم که ماه به ماه آپدیت نمی کنمش و بازدید کمی داره رنکش 3 هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا آخه

دوستان نظر خودتون رو بگید که کلا این پچ رنک تاثیرش در چی هستش من که فهمیدم بازدید سایت رو که بالا نمیبره و یک چیز الکیه تو نتایج جستجو هم نمیاره صفحه اول اینم الکیه

گوگل قبلا خوب بودی ؟! چرا الکی رنک میدی چرا به بعضی ها که لیاقت 3 یا 4 شدن رو دارن 1 میدی؟ و به بعضی ها هم که لیاقت 1 رو ندارند 3 یا 4 میدی؟؟؟ چرا

اگه کسی میدونه چطوری باید رنک گوگل رو افزارش داد بگه خوشحال میشم

ولی با بک لینک هم نتونستم رنک سایت اصلیم رو بالا ببرم:(

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
سلام ، دیگه رنک گوگل ارزش قدیمش رو نداره .. سایت الان هست که روزانه شاید 10 تا ورودی هم نداره ولی رنک 3 داره ولی سایت هست روزانه ده ها هزار ورودی داره ولی رنک 2 یا کمتر داره .
لذا اهمیت ندید !!!

ali13688

Registered User
لایک‌ها
2
حرفتون رو قبول ندارم اصلا اینطوری نیست. باید خیلی چیزا رو رعایت کنید نه فقط بک لینک

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
پیج رنک فقط و فقط نشان دهنده ی وضعیت بک لینک هست نه به محتوا کار داره نه به هیچ چیز دیگه این موضوع را اول از همه باید بدانید.
پیج رنک جزو 250 فاکتوری هست که گوگل برای SERPs استفاده میکنه و ارزش قدیمی خودشم نداره به حدی که خود گوگل میگه خودتونو در قید و بند پیج رنک قرار ندید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی خوبان ، واقعا خیلی برام عجیبه یک سایتی که خیلی روش زحمت میکشم و حتی ورودی گوگل خوب دارم و بازدیدم تا 20 هزار هم میاد رنکش 1 هستش

ولی ... در عوض یک سایتی دارم که ماه به ماه آپدیت نمی کنمش و بازدید کمی داره رنکش 3 هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا آخه

دوستان نظر خودتون رو بگید که کلا این پچ رنک تاثیرش در چی هستش من که فهمیدم بازدید سایت رو که بالا نمیبره و یک چیز الکیه تو نتایج جستجو هم نمیاره صفحه اول اینم الکیه

گوگل قبلا خوب بودی ؟! چرا الکی رنک میدی چرا به بعضی ها که لیاقت 3 یا 4 شدن رو دارن 1 میدی؟ و به بعضی ها هم که لیاقت 1 رو ندارند 3 یا 4 میدی؟؟؟ چرا

اگه کسی میدونه چطوری باید رنک گوگل رو افزارش داد بگه خوشحال میشم

ولی با بک لینک هم نتونستم رنک سایت اصلیم رو بالا ببرم:(

متاسفانه به خاطر هماهنگ نبودن گوگل با زبان فارسی پیج رنک زیاد برای سایت های فارسی تخصصی نیست

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دقیقا ، در این چند ماه هم من این نتیجه رسیدم که نباید درگیر پیج رنک گوگل بود
الان دیجی کالا رو ببینید پیج رنکش 3 هست ولی رتبه الکسا جهانی اش 1334 و ایران 19 هست !!!

بالا