رسول.م
Registered User
سلام خدمت شما دوستان عزیزم
خواهش دارم تمام مطالب اینتاپیک را با دقت و کامل بخوانید ممنون
از اونجایی که من خیلی آیپادو دوست داشتم کلی برنامه های خوب و گلچین شده واسش گرفتم که همه ورژن آخر می باشند
خلاصه اینکه یک پکیج بسیار ارزنده در خدمت شما خواهد بود
تمام برنامه ها تست شده و مشکلی ندارند و به راحتی و روانی انجام می شوند.
این پکیج شامل بیش از 40گیگ برنامه,بازی والپیپر آخرین ورژن آیتونز و... می باشد که همه فقط به صورت گلچین شده در این پک قرار داده شدن
اما قسمتی از برنامه ها و بازی ها شامل:
فقط می تونم بگم هر کی این پک رو خرید قدر این پک رو خواهد دونست
90% برنامه ها و بازی ها به آیپد نیز می خورند
هدیه ویژه:
برای اینکه بچه ها بیشتر حال کنن و سرگرم بشن واسشون پکیج کارتون اوگی(عکس در پایین)فرمت avi می باشد که با پلیری که توی پک هست می تونین راحت مثل هلو اجراش کنین و لذت ببرین
که شامل تمام قسمت های این انیمشن زیبا می باشد رو توی این پک قرار می دم(شامل 3 دی وی دی)و صد البته پولی بابت این پک بسیار زیبا نمی گیرم کسی دوست داشت می تونه بم بگه تا براش بریزم + بعضی ورژن های دیگر وسایل اپل رو مثل آیپاد و آیپد و آیفون ـش رو دارم کسی خواست بازم بهم اطلاع بده تا این رو هم براش مجانی بریزم
خلاصه این پک بسیار زیبا و کمیاب رو با تمام تشکیلات (بازی برنامه والپیپر فرمور ها پک مجانی اوگی پست پیشتاز مجانی برای شما ... 13dvd کل پک) 225.000ریال معادل 22.500 تومان خدمت شما دوستان گلم قرار می دم
برای اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بدید
برای خرید این پکیج استثنایی مبلغ 22.500تومان به شماره حساب
واریز کرده و شماره فیش و نشانی کامل محل سکونت خود را به همراه نام و نام خانوادگی پیام خصوصی کنید
***توجه:پول پست پیشتاز قبلا داده شده و بابت پست پیشتاز هم پولی دریافت نخواهم کرد***
و در آخر ببخشید سر شما رو درد آوردم
همچنین پکی با این دقت و ظرافت گلچین شده با این همه امکانات هیچ جایی پیدا نخواهید کرد!
باتشکر از همه
موفق و سر زنده باشید
خواهش دارم تمام مطالب اینتاپیک را با دقت و کامل بخوانید ممنون
از اونجایی که من خیلی آیپادو دوست داشتم کلی برنامه های خوب و گلچین شده واسش گرفتم که همه ورژن آخر می باشند
خلاصه اینکه یک پکیج بسیار ارزنده در خدمت شما خواهد بود
تمام برنامه ها تست شده و مشکلی ندارند و به راحتی و روانی انجام می شوند.
این پکیج شامل بیش از 40گیگ برنامه,بازی والپیپر آخرین ورژن آیتونز و... می باشد که همه فقط به صورت گلچین شده در این پک قرار داده شدن
اما قسمتی از برنامه ها و بازی ها شامل:
کد:
FIFA11
RAGE.HD
N.O.V.A
Starfront.Collision.FULL
Asphalt.6
P o p
Shadow.Guardian
SplinterCell
Spider-Man.
Modern.Combat.2.Black.Pegasus.HD
Fast.Five.the.Movie.Official.Game
Driver
Sacred.Odyssey.Rise.of.Ayden
Need+for+Speed+Hot+Pursuit+HD
Gangstar2
STREET+FIGHTER+IV
City+Of+Secrets
Infinity.Blade
Real.Racing.2
Dead+Space
MusicStudio
Asphalt.5
BIA2
Aralon.Sword.and.Shadow.HD
ZombieInfection
Worms2
Shrek4
StreetFighter
GT Racing - Motor Academy
GTA
Need_For_Speed_Shift_International
N.O.V.A.
Spider
و...
فقط می تونم بگم هر کی این پک رو خرید قدر این پک رو خواهد دونست
90% برنامه ها و بازی ها به آیپد نیز می خورند
هدیه ویژه:
برای اینکه بچه ها بیشتر حال کنن و سرگرم بشن واسشون پکیج کارتون اوگی(عکس در پایین)فرمت avi می باشد که با پلیری که توی پک هست می تونین راحت مثل هلو اجراش کنین و لذت ببرین
که شامل تمام قسمت های این انیمشن زیبا می باشد رو توی این پک قرار می دم(شامل 3 دی وی دی)و صد البته پولی بابت این پک بسیار زیبا نمی گیرم کسی دوست داشت می تونه بم بگه تا براش بریزم + بعضی ورژن های دیگر وسایل اپل رو مثل آیپاد و آیپد و آیفون ـش رو دارم کسی خواست بازم بهم اطلاع بده تا این رو هم براش مجانی بریزم
خلاصه این پک بسیار زیبا و کمیاب رو با تمام تشکیلات (بازی برنامه والپیپر فرمور ها پک مجانی اوگی پست پیشتاز مجانی برای شما ... 13dvd کل پک) 225.000ریال معادل 22.500 تومان خدمت شما دوستان گلم قرار می دم
برای اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بدید
برای خرید این پکیج استثنایی مبلغ 22.500تومان به شماره حساب
کد:
شماره کارت:6037701063643198
شماره حساب:178661683
به نام:رسول مهدوی
واریز کرده و شماره فیش و نشانی کامل محل سکونت خود را به همراه نام و نام خانوادگی پیام خصوصی کنید
***توجه:پول پست پیشتاز قبلا داده شده و بابت پست پیشتاز هم پولی دریافت نخواهم کرد***
و در آخر ببخشید سر شما رو درد آوردم
همچنین پکی با این دقت و ظرافت گلچین شده با این همه امکانات هیچ جایی پیدا نخواهید کرد!
باتشکر از همه
موفق و سر زنده باشید
Last edited: