• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیام سریال شهرزاد

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
درود
پیام شهرزاد بنظر شما چیه؟
hpyq_shahrzad2.png

من یه خورده منفی بین شدم بهش شما چطور؟
واقعاً در وضعیت فعلی جامعه دارند با ریشه یابی عمیق {به بهانه شکست عشقی شهرزاد} از دید خودشون فرهنگ سازی میکنند؟
احساس میکنم این سبک بدلیل ممیزیهای بسیار مثل عصر یخبندان {اون هم به بهانه اعتیاد} بطرز بسیار منفی هر روز بیشتر در حال گسترشه...
البته در حرفه ای بودن ساخت این مجموعه هیچ شکی نیست..
لطفاً اسپم نکنید.
ممنون

Last edited:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
این سریال در بهترین حالت یه کاپی copy از فیلم معروف unfaitful محصول مشترک فرانسه و ایالات متحده ست.

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
تخصص فتحی در ساخت سریالای عاشقانه ی پرمخاطبه! پیامای سریالاش هم فقط به درد خودش میخوره

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
ندیدیم ولی از اونجایی که تهیه کننده سریال 12 میلیارد بابت این سریال خرج کرده جای سوال داره یعنی واقعا خرید سریال توسط مردم اینقدر سودده شده ؟

Arshalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ندیدیم ولی از اونجایی که تهیه کننده سریال 12 میلیارد بابت این سریال خرج کرده جای سوال داره یعنی واقعا خرید سریال توسط مردم اینقدر سودده شده ؟

شک نکنید دوست خوبم !

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
اسپانسر آلمانی داره!
مثل بامیلو..

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
اسپانسر آلمانی داره!
مثل بامیلو..

اسپانسرش داماد معاون رئیس جمهوره مملکتته ! آلمانی کجا بوده ... طرف بی ام وی 2 میلیاردی هیبریدی هم زیرپاش داره .

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
دوست عزیز من نقض نکردم فرمایشات خودمو ...
منظور از مشهوریت سریال ، تایید بنده نبود ... از دیدگاه مخاطببین عام گفتم چون این روزا این سریال بحث اول محفل همه است ...

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
من پیام خاصی دریافت نکردم از سریال . پیامی که شما دریافت کردی چی بوده که به خاطرش تاپیک زدی؟

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
این سریال در بهترین حالت یه کاپی copy از فیلم معروف unfaitful محصول مشترک فرانسه و ایالات متحده ست.
منظورتون این فیلمه: http://www.imdb.com/title/tt0250797/
والا من که هرچی به مخم فشار میارم جز وجود یه مثلث عشقی که یه ضلعش یه زن متاهله شباهت چندانی بین این سریال و اون فیلم نمی بینم!

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
درود
با سپاس از استارتر به خاطر این تاپیک خوب

پیام های تاریخی که از این فیلم دریافت کردم:
ایجاد ترس در جمعیت مخالفین (اپزیسیون) و ترساندن مخاطبان نسبت به انجام هرگونه حرکت انقلابی.
رفتن به خارج خوب نیست !
شاه مستکبر محض بود !
دکتر مصدق فرشته بود ( بدون حتی یک دیالوگ از دکتر مصدق یا نشان دادن حتی یک سکانس از دیدگاه های دکتر مصدق برای استدلال این موضوع) این مسئله برای دکتر فاطمی هم صدق می کرد.
صادق هدایت بدرد ایران نمی خورد !!! (توی یکی از دیالوگ هاش میگفت)
روشنفکران آن زمان تنها حرفشان دکتر مصدق بود !
نشان دادن هذب توده به صورت یک ساختار بسیار کثیف

اینقدر بدبین نباشم، البته پیام های خوبی هم داشت:
مثلاً آن شعری که از نیما می خواند(مرغ آمین) زیبا بود و ما را به گذشته میبرد ! البته بدون در نظر گرفتن دیدگاه نیما فقط برای خودشان می خواندند.
هرچه فکر می کنم چیز بیشتری پیدا نمی کنم مگر الگو های عاشقانه ای که در فیلم مطرح شده که آن هم یک چیز عادی است مثل هر فیلم عاشقانه ای .

همونطور که جناب @سپه سالار هم اشاره کردند، بنده هم گمان می کنم که فیلمی با چنین پیام هایی و آنهمه هزینه ی ساخت، در ایران نمی تواند بدون بودجه ی یک نهاد دولتی ساخته شده باشد.

این فیلم یک مردم فریبی ساده است؛ در بین یک فیلم عاشقانه پیام هایی را که خودشان می خواهند به خورد مردم می دهند، بعد برای آنکه باور پذیر تر شود چهارتا حرف روشنفکرانه هم چاشنی آن می کنند و جایی هم از دکتر مصدق و دکتر فاطمی میگویند بدون آنکه یک نور کوچک از عقاید آن بزرگواران را در فیلم تشعشع کند، به زور شعر در کله ی مردم می گذارند بدون آنکه خودشان بدانند.
البته من به هیچ وجه مخالف آن نیستم که عقاید و دیدگاه های مختلف اجازه ی فیلم سازی داشته باشند اما خوب آزادی عقاید به شرطی وجود دارد که عقاید مخالف هم اجازه ی ابراز شدن داشته باشند، بودجه برای فیلم ساختن داشته باشند.

Last edited:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
درود
با سپاس از استارتر به خاطر این تاپیک خوب

پیام های تاریخی که از این فیلم دریافت کردم:
ایجاد ترس در جمعیت مخالفین (اپزیسیون) و ترساندن مخاطبان نسبت به انجام هرگونه حرکت انقلابی.
رفتن به خارج خوب نیست !
شاه مستکبر محض بود !
دکتر مصدق فرشته بود ( بدون حتی یک دیالوگ از دکتر مصدق یا نشان دادن حتی یک سکانس از دیدگاه های دکتر مصدق برای استدلال این موضوع) این مسئله برای دکتر فاطمی هم صدق می کرد.
صادق هدایت بدرد ایران نمی خورد !!! (توی یکی از دیالوگ هاش میگفت)
روشنفکران آن زمان تنها حرفشان دکتر مصدق بود !
نشان دادن هذب توده به صورت یک ساختار بسیار کثیف

اینقدر بدبین نباشم، البته پیام های خوبی هم داشت:
مثلاً آن شعری که از نیما می خواند(مرغ آمین) زیبا بود و ما را به گذشته میبرد ! البته بدون در نظر گرفتن دیدگاه نیما فقط برای خودشان می خواندند.
هرچه فکر می کنم چیز بیشتری پیدا نمی کنم مگر الگو های عاشقانه ای که در فیلم مطرح شده که آن هم یک چیز عادی است مثل هر فیلم عاشقانه ای .

همونطور که جناب @سپه سالار هم اشاره کردند، بنده هم گمان می کنم که فیلمی با چنین پیام هایی و آنهمه هزینه ی ساخت، در ایران نمی تواند بدون بودجه ی یک نهاد دولتی ساخته شده باشد.

این فیلم یک مردم فریبی ساده است؛ در بین یک فیلم عاشقانه پیام هایی را که خودشان می خواهند به خورد مردم می دهند، بعد برای آنکه باور پذیر تر شود چهارتا حرف روشنفکرانه هم چاشنی آن می کنند و جایی هم از دکتر مصدق و دکتر فاطمی میگویند بدون آنکه یک نور کوچک از عقاید آن بزرگواران را در فیلم تشعشع کند، به زور شعر در کله ی مردم می گذارند بدون آنکه خودشان بدانند.
البته من به هیچ وجه مخالف آن نیستم که عقاید و دیدگاه های مختلف اجازه ی فیلم سازی داشته باشند اما خوب آزادی عقاید به شرطی وجود دارد که عقاید مخالف هم اجازه ی ابراز شدن داشته باشند، بودجه برای فیلم ساختن داشته باشند.

جناب با این توصیفاتی که مفروض نمودید علی الظاهر شما فیلم معمای شاه رو نظاره کردین یحتمل...

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
جناب با این توصیفاتی که مفروض نمودید علی الظاهر شما فیلم معمای شاه رو نظاره کردین یحتمل...
خیر، دقیقاً منظورم فیلم شهرزاد است تمام پیام هایی که گفتم قابل استدلال می باشند.
فیلم معمای شاه را که همه می دانند یک فیلم کاملاً سفارشی است، کمتر کسی می شناسم که چیز خوبی درباره ی این فیلم گفته باشد، مسئله فیلم شهرزاد است.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
خیر، دقیقاً منظورم فیلم شهرزاد است تمام پیام هایی که گفتم قابل استدلال می باشند.
فیلم معمای شاه را که همه می دانند یک فیلم کاملاً سفارشی است، کمتر کسی می شناسم که چیز خوبی درباره ی این فیلم گفته باشد، مسئله فیلم شهرزاد است.
اما ملت بیشتر زوم کرده بودن روی معاشقه و جفت گیری همزمان شهرزاد با قباد و فرهاد بود!
بکگراند سیا30 هم داشت اما تو این ماجرای جفت گیری شهرزاد گم شده بود

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
به نظر من پیام شهرزاد برگرداندن دختران این سرزمین به سادگی است.واقعا دختران(البته نه همشون) مصنوعی و بی هدف و دچار عدم عزت نفس هستند.شهرزاد کاملا برعکسه و دخترا باید از این شخصیت یاد بگیرن و بفهمم دختر ایرانی یعنی این

بالا