• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیام نور از راه دور ثبت نام بکنم یا نکنم!

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
پیام نور از طریق اموزش از راه دور برای یه سری رشته ها ثتب نام می کنه، شما ترمی 50 هزار می دی تو خونه می خونی، بعد اخر ترم امتحان می دی (3 هزار تومان هر امتحان)
من الان 1 سال مونه تا مهندس مو بگیرم می گم الان اگر تو مدیریت بازرگانی یا صنعتی این شرکت کنم بعد از سه سال یعنی دوساله سربازی و یک سال درسم دوتا مدرک دارم که برای جاهای دولت بد نیست!به مدیریت بازرگانی هم علاقه دارم(بر خلاف این رشته ام!)!بابام می گیه بی خودی از این شاخه به اون شاخه نپر!حالا نظر شما چیه؟ثبت نام بکنم یا نکنم؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
پیام نور از طریق اموزش از راه دور برای یه سری رشته ها ثتب نام می کنه، شما ترمی 50 هزار می دی تو خونه می خونی، بعد اخر ترم امتحان می دی (3 هزار تومان هر امتحان)
من الان 1 سال مونه تا مهندس مو بگیرم می گم الان اگر تو مدیریت بازرگانی یا صنعتی این شرکت کنم بعد از سه سال یعنی دوساله سربازی و یک سال درسم دوتا مدرک دارم که برای جاهای دولت بد نیست!به مدیریت بازرگانی هم علاقه دارم(بر خلاف این رشته ام!)!بابام می گیه بی خودی از این شاخه به اون شاخه نپر!حالا نظر شما چیه؟ثبت نام بکنم یا نکنم؟

این مدیریت بازرگانی چی هست ؟ تو چه حوضه ای هست درسهاش تو چه مایه هایی هست؟؟

جز اون

اگه من جای تو باشم رشته کارشناسی م هرچی باشه ارشد رو mba می خونم

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
مدیریت بازرگانی مدیریت با زر گانی هست دیگه!یه سری واحد حقوقی ، حسابداری و مالی مر بوط به بازرگانی
بریا ام بی ای تو ایران که خیلی گرون هست!روزانش هم بعیده قبول شم!می ره خارج از کشور، که تو فکرش هستم ولی فعلا پولشو ندارم:blush:
ضمن اینکه برای ام بی ای دانشگاه های دولتی خارجی یه امتحان ورودی از مباحث مدیریتی معمولا می گیرند!اگر یه مدرک داشته باشی راحت تر پذیرش می دند

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
yhgu'hjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

بالا