• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیام نور شیراز یا آزاد شیراز؟!

amin2009

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه دوستان :rolleyes:
من مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد و پیام نور شیراز قبول شدم. :graduated
اما واقعا توش موندم که کدومش رو انتخاب کنم.کلی سرچ کردم اینور و اونور؛هرکی تعریف دانشگاه خودش رو می کنه.پیام نوری ها میگن پیام نور،آزادی ها میگن آزاد.پاک گیجم کردن رفته! :blink:

از اساتید اهل فن خواهش دارم اگه اطلاعاتی در مورد این دانشگاه ها (بیشتر از نظر سطح علمی) دارند در اختیار من بگذارند.ممنونشون هستم.

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم... :blush:

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
اخرش که چی این همه درس بخونی چی میشه ها؟؟
بعد فارغ شدن باید بشینی تو خونه با شخمات یه قل دو قل بازی کنی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پ ن : واسه خودت از همین الان سرگرمی پیدا کن........

amin2009

Registered User
لایک‌ها
6
اخرش که چی این همه درس بخونی چی میشه ها؟؟
بعد فارغ شدن باید بشینی تو خونه با شخمات یه قل دو قل بازی کنی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پ ن : واسه خودت از همین الان سرگرمی پیدا کن........
مرسی از پیشنهادتون! دوست عزیز مدرک اصلا واسم مهم نیست! مهم سطح علمی خودم هست.متاسفانه بدلیل کم کاری خودم دولتی قبول نشد.و حالا سر یک دوراهی هستم که آزاد یا پیام نور می تونه بیشتر من رو از نظر علمی بالاتر ببره و موفق تر باشم.

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
مرسی از پیشنهادتون! دوست عزیز مدرک اصلا واسم مهم نیست! مهم سطح علمی خودم هست.متاسفانه بدلیل کم کاری خودم دولتی قبول نشد.و حالا سر یک دوراهی هستم که آزاد یا پیام نور می تونه بیشتر من رو از نظر علمی بالاتر ببره و موفق تر باشم.

حرف من رو خیلی جدی نگیر چون تو هیچ کدوم نبودم
اما آزاد کلاساش منظم تره و اگه خودت بخوای میتونی یاد بگیری !!
پیام نور فکر کنم اینجوری نیست !!

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39

پیام نور علافیه
ازاد خرجش زیاده
غیر انتفاعی خرجش یکم از ازاد کمتره
دولتی خوبه
بورسیه هم که بتونی بگیری که یونت ببخشید نونت تو روغنه
یا حق!

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من به شخصه آزاد رو بیشتر ترجیح می دم .. هنوز جامعه نسبت به پیام نور دید خوبی نداره مثل 20 سال پیش نسبت به دانشگاه آزاد هست

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
معلومه آزاد
پیام نور چون دانشجومحور هست پاس شدن دروس به آسونی نیست.

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
بدون هیچ شک و تردیدی آزاد من هر 2 نوعش رو تجربه کردم(به اضافه دولتی) ولی آزاد بهترینه از هر لحاظ ضمن اینکه الان شهریه پیام نور اونقدرها هم که میگن کم نیست ورودیه 88 با 20 واحد درس حدودا 350 شهریه اش میشه اونم واسه کلاسی که برگزار نمیشه و سطح علمی هم کاملا تعطیله!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

سطح علمی؟ تو هر دوتاش کار سختی پیش رو داری!

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
مطمئن باش آزاد بهتره اصلا پیام نور بدرد رشته های مهندسی نمیخوره یه درصد هم شک نکنم واقعا نمیدونم کی از پیام نور تعریف کرده !
ضمنا از نظر اعتبار هر دو یکسان هستن و به این بهونه یه وقت فریب نخوری و بری پیام نور:D

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
پیام نور. چون هم وقت آزاد زیاد داری و میتوونی ضمن تحصیل کار کنی و هم اینکه چون برای پاس شدن واحدها مجبوری کتابارو واقعا بخوونی خودت سطح علمیت بالا میره خود به خود و برای قبول شدن در کنکور ارشد دولتی کارت خیلی آسونتره.

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
پیام نور. چون هم وقت آزاد زیاد داری و میتوونی ضمن تحصیل کار کنی و هم اینکه چون برای پاس شدن واحدها مجبوری کتابارو واقعا بخوونی خودت سطح علمیت بالا میره خود به خود و برای قبول شدن در کنکور ارشد دولتی کارت خیلی آسونتره.

تاحالا دیدی کسی برای اینکه انگلیسی یاد بگیره بشینه دیکشنری رو از صفحه 1 بخونه؟:D

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
البته ناگفته نمونه خودم به عینه دیدم:D من زبانم یه ذره خوبه رو همین حساب چندوقت پیش یکی از آشناها ازم پرسید چکار کنم که زبانم خوب بشه منم میخواستم دست به سرش کنم بش گفتم برو دیکشنری رو بخون:lol: بعد چند وقت فهمیدم واقعا داره دیکشنری رو میخونه جون ویوی روح و روانم شاد شد
25r30wi.gif

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اساساً دانشگاه با دانشگاه در ایران خیلی فرق خاصی نمیکنه و بنده به شخصه فرق خاصی بین حتی شریف و دانشگاه آزاد و پیام نور قایل نیستم مشخصاً استادهای شما در یک کانتکست در دانشگاه بهتر ، بهتر و درس میدند و خیلی چیزها قابل مقایسه نیست حتی فضای دانشگاه ولی میدونید مهم ثمره قضیه است، اینکه شما واحدهای درسی 50 سال پیش رو در شریف بهتر میتونید بگذرونید یا در دانشگاه آزاد خیلی فرقی نمیکنه این تفاوت رو در رشته های وابسته به علوم طبیعی عرض میکنم،
د ر واقع علم در حال پیشرفته و متون دانشگاه تقریباً ثابت در همین رشته کامپیوتر شما با گذراندن واحدهای دانشگاهی چیزی ازتون در نمیاد و اینکه باید مطالعات گسترده تری داشته باشید اگر منظورتون علم آموزیست در ایران همه چیز بسته به خودتونه ولی اگر منظورتون به کسب شغله خوب بنده فکر میکنم آزاد در حال حاضر با آبرو تر از پیام نور هستش و ضمنناً در مورد دانشگاه های شیراز نگران نباشید که بهترینند به شخص آدم بی سواد فارغ التحصیل شده از شیراز ندیدم البته اگر دانشگاه سراسری شیراز میخوندید خیلیث بهتر بود ولی بهتون پیشنهاد میکنم اگر واقعاً دنبال سواد آموزی هستید کلاس های زبان و کلاس های آموزشی دیگه فراموش نشه اون هم به شکل مستمر و با پشتکار خوب....................

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تاحالا دیدی کسی برای اینکه انگلیسی یاد بگیره بشینه دیکشنری رو از صفحه 1 بخونه؟:D

من یه دوست ابله داشتم همین کارو می کرد. هر چی بش میگفتیم نکن تو گوشش نمیرفت که :D

بالا