• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیام پایین بودن کیفیت محتوا در وبمستر تولز گوگل

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلاممن یه سیستم وبلاگدهی دارم. چند وقت پیش تو وبمستر تولز گوگل، این پیام ثبت شده بود :

We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.​
Specifically, we detected low-quality pages on your site which do not provide substantially unique content or added value. Examples could include thin affiliate pages, doorway pages, automatically generated content, or copied content. For more information about unique and compelling content, visit Little or no original content - Webmaster Tools Help.​
We encourage you to make changes to your site so that it meets our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.​
If you have any questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.
Sincerely,​
Google Search Quality Team

اینطور که پیداست به خاطر کپی برداری زیاد و تولید محتوای بی کیفیت این پیام ارسال شده
شاید سوال خیلی از کسای دیگه هم همین باشه : سایت هایی که محتواشون توسط کاربرا منتشر میشه تکلیف شون چیه ؟
کسی راه حلی داره ؟
نیاز هست که جواب این پیام رو بدم ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
هر ساب دومین یه سایت مجزا حساب میشه پس به سایر وبلاگ ها کاری نداره ...
حالا محتوا وبلاگ ها کپی هست مربوط به همون وبلاگها هست

نیاز هست که جواب این پیام رو بدم ؟

به کی جواب بدی ؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
هر ساب دومین یه سایت مجزا حساب میشه پس به سایر وبلاگ ها کاری نداره ...
حالا محتوا وبلاگ ها کپی هست مربوط به همون وبلاگها هست
به کی جواب بدی ؟
اگر اینجور که شما میگین هر ساب دامین یه سایت مجزا به حساب میومد این پیام رو نمی فرستادن. صفحه اصلی سایت و فروم که مطلب زیادی نداره.

به کی جواب بدی ؟
منظورم ارسال برای تجدید نظر بود. please submit your site for reconsideration in Google's search results

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اگر اینجور که شما میگین هر ساب دامین یه سایت مجزا به حساب میومد این پیام رو نمی فرستادن. صفحه اصلی سایت و فروم که مطلب زیادی نداره.

اینکه ساب دومین یک سایت مجزا به حساب میاد شکی درش نیست و چیز جدیدی نیست ...

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
یک سری محتوا پست ها مشکل داره که خودش هم گفته ضعیف هست
شما الان سیستم بلاگ دهی دارید؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
یک سری محتوا پست ها مشکل داره که خودش هم گفته ضعیف هست
شما الان سیستم بلاگ دهی دارید؟

آره من سیستم وبلاگ دهی دارم. من از بخش submit site for reconsideration براشون نوشتم این سایت سیستم وبلاگ دهیه بنابراین نمی تونم به کاربرا بگم چی ارسال کنن تو وبلاگ هاشون. راه دیگه ای به ذهنم نرسید.

بالا