bahramn
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 17 می 2007
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 5
پیتزای توت برای صبحانه
این خوراک سادهترین و خوشمزهترین پیتزای موجود است. مخلوط سادهی خامه، انواع توت و نان خانگی. شما میتوانید از خمیر پیتزا خانگی استفاده کنید، بنابراین اگر از خمیر پیتزا تازه استفاده میکنید، میتوانید در اندازههای کوچک پیتزایتان را درست کنید. برای خوشمزهتر شدن این صبحانهی جذاب میتوانید از وانیل استفاده کنید. گاهی میتوان با پودر قند مخلوط کرده و روی توتها ریخت و گاهی میشود به مخلوط خامه اضافه کرد.
این یک صبحانهی سلیقهایست به این معنی که، میتوانید هر توتی که دوست داشتید را کنار هم قرار دهید اما از نظر فصلی و تهیه آسان، توتفرنگی تازه، ذغال اخته، تمشک سیاه و تمشک قرمز ترکیب بسیار خوبی به شما میدهند. بهرحال با خیال راحت هر ترکیبی که خواستید درست کنید. از همین دستور میتوانید با میوههای گرمسیری چون انبه، کیوی و پرتقال ترکیب دیگر درست کنید. میتوانید خامهی موردعلاقه خود را استفاده کنید یا عسل را جایگزین قند و شکر کنید.
زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
سرو برای دو پیتزا
مواد مورد نیاز:
خمیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
خامه پنیری قوام آمده
1 بسته پنیر *******، له شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی
2 قاشق غذاخوری شکر
توت ها
1 فنجان توت فرنگی بریده شده
1 فنجان زغال اخته تازه
1/2 فنجان تمشک تازه
1/2 فنجان تمشک سیاه تازه
1/2 فنجان شکر
طرز پخت:
1- فر را در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- خمیرتان را روغن زیتون زده و در سینی گذاشته و به مدت 7 دقیقه بگذارید در فر بپزد و طلایی گردد.
3- خامه پنیری، پنیر خامهای له شده، عصارهی وانیل و شکر را به خوبی بهم زده تا صاف و یکدست شود.
4- توتها و شکر را در کاسهای مخلوط کرده و در یخچال بگذارید. در صورت تمایل میتوانید با کمی آبلیمو آن را طعمدار کنید.
5- نان را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود تا حالت خمیری به خوب نگیرد.
6- خامه را روی هر نان بکشید و سپس مخلوط توتها را روی آن بریزید. برای تزئین میتوانید از پودر قند و برگهای نعنا استفاده کنید.
این خوراک سادهترین و خوشمزهترین پیتزای موجود است. مخلوط سادهی خامه، انواع توت و نان خانگی. شما میتوانید از خمیر پیتزا خانگی استفاده کنید، بنابراین اگر از خمیر پیتزا تازه استفاده میکنید، میتوانید در اندازههای کوچک پیتزایتان را درست کنید. برای خوشمزهتر شدن این صبحانهی جذاب میتوانید از وانیل استفاده کنید. گاهی میتوان با پودر قند مخلوط کرده و روی توتها ریخت و گاهی میشود به مخلوط خامه اضافه کرد.
این یک صبحانهی سلیقهایست به این معنی که، میتوانید هر توتی که دوست داشتید را کنار هم قرار دهید اما از نظر فصلی و تهیه آسان، توتفرنگی تازه، ذغال اخته، تمشک سیاه و تمشک قرمز ترکیب بسیار خوبی به شما میدهند. بهرحال با خیال راحت هر ترکیبی که خواستید درست کنید. از همین دستور میتوانید با میوههای گرمسیری چون انبه، کیوی و پرتقال ترکیب دیگر درست کنید. میتوانید خامهی موردعلاقه خود را استفاده کنید یا عسل را جایگزین قند و شکر کنید.
زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
سرو برای دو پیتزا
مواد مورد نیاز:
خمیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
خامه پنیری قوام آمده
1 بسته پنیر *******، له شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی
2 قاشق غذاخوری شکر
توت ها
1 فنجان توت فرنگی بریده شده
1 فنجان زغال اخته تازه
1/2 فنجان تمشک تازه
1/2 فنجان تمشک سیاه تازه
1/2 فنجان شکر
طرز پخت:
1- فر را در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- خمیرتان را روغن زیتون زده و در سینی گذاشته و به مدت 7 دقیقه بگذارید در فر بپزد و طلایی گردد.
3- خامه پنیری، پنیر خامهای له شده، عصارهی وانیل و شکر را به خوبی بهم زده تا صاف و یکدست شود.
4- توتها و شکر را در کاسهای مخلوط کرده و در یخچال بگذارید. در صورت تمایل میتوانید با کمی آبلیمو آن را طعمدار کنید.
5- نان را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود تا حالت خمیری به خوب نگیرد.
6- خامه را روی هر نان بکشید و سپس مخلوط توتها را روی آن بریزید. برای تزئین میتوانید از پودر قند و برگهای نعنا استفاده کنید.