• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیج رنک و کشیدن سایت به صفحه اول

thelastphoenix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من سوالی درباره سِئو داشتم
فرض کنید ما سایت با رنک 3 داریم لیست تقریبا کاملی از کی ورد ها دراوردیم تایتل اینا رو هم رعایت کردیم
بک لینک تقریبا داریم دیگه چه مراحلی مونده تا تو چند کیورد که تو سایت هم به عنوان کی ورد داادیم بیایم
تو صفحه اول
و چقدر می تونه زمانبر باشه

بسیار ممنون

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
کم کم دو ماه زمان میبره.

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
بستگی داره به کلمه کلیدی انتخابی شما که چقدر در اون رقابت زیاد هست به عنوان مثال کلمه دانلود سایت های بزرگی با پیج رنک و بک لینک خیلی زیاد در صفحه اول گوگل هستن

اینکه شما تمام اصول هم رعایت کنید و لینک بیلدینگ هم انجام بدید بازم خیلی زمان میبره تا از اونا سبقت بگیرید و جایگاتون رو تثبیت کنید

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
سلام دوستان

من سوالی درباره سِئو داشتم
فرض کنید ما سایت با رنک 3 داریم لیست تقریبا کاملی از کی ورد ها دراوردیم تایتل اینا رو هم رعایت کردیم
بک لینک تقریبا داریم دیگه چه مراحلی مونده تا تو چند کیورد که تو سایت هم به عنوان کی ورد داادیم بیایم
تو صفحه اول
و چقدر می تونه زمانبر باشه

بسیار ممنون

اینا واسه قدیم بود

الان آپدیت دقیق الویت داره علاوه بر اینا ......

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
اینا واسه قدیم بود

الان آپدیت دقیق الویت داره علاوه بر اینا ......

آپدیت دقیق اولویت داره ؟! کی چنین حرفی زده ؟

درسته آپدیت منظم د سئو تاثیر ولی

با تمام تغییرات الگوریتم گوگل همچنان اولویت در رتبه بندی وب سایت ها لینک های داده شده به اون سایت هست

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آپدیت دقیق اولویت داره ؟! کی چنین حرفی زده ؟

درسته آپدیت منظم د سئو تاثیر ولی

با تمام تغییرات الگوریتم گوگل همچنان اولویت در رتبه بندی وب سایت ها لینک های داده شده به اون سایت هست

تا اون جائیکه من کارکردم با 5 تا مطلب وبلا گهام بعد دوماه میان بالا حرف دوستمون کاملاً من تجربه کردم آپدیت روزانه چندان مهم نیست حتی تبلیغات ایمیلی و افزایش بازدید هم برام تاثیر گذار بوده

بالا