• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیج رنک گوگل؟پرپرپرپرپرپرپرپرپپررپرپر

sahra_001

Registered User
لایک‌ها
15
خب گوگل هم پیج رنک سایتها و وبلاگها رو صفر کرد

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تشکر بله تایید می شه
البته گوگل اوایل امسال اعلام کرده بود که "نمایش ظاهری پیج رنک ها رو از تول بار خودش حذف کرده و این الگریتم بشکل درونزا در توپولوژی شبکه اعتبارسنجی گوگل حل شده است " اما بهرجهت بشکل گسترده نامرئی نشده بود اما از چند روز پیش گویا بشکل یکنواخت و همزمان روند نامرئی شدن و حذف ان از تولبار گوگل و برخی ابزار های رنک سنجی سئو شتاب زیادی گرفته و عملا دیگه پیج رنک معنایی ندارد
اما این بدین معنی نیست که پارامتر پیج رنک از الگریتم حذف شده بلکه به یکی از شاخصه های درونی اعتبار سنجی تعغییر شکل پیدا کرده در نتیجه دیگه نیازی به برجسته شدن بیشتر وجود ندارد و مانند دیگر پارامتر ها بهینه سازی عمقی دارای اعتبار است این تعغییر شکل در طول زمان تا به امروز اتفاق افتاد و در الگریتم هوش مصنوعی جا نمایی شد می تونم بگم تکامل پیدا کرد
و این کاملا قابل پیش بینی بود البته حذف ناگهانی و پر شتاب این روز های پیج رنک شائبه برخورد الگریتم پنگوئن رو ایجاد کرد که این روز ها حیاط ازمایشیش رو می گذرونه و همچنان برخی معتقدن شاید روند حذف پر شتاب پیج رنک ها نتیجه اثر این الگریتم پنالتی در بر کل شبکه و وبگاه ها هستش در هر صورت چه پنالتی و یا غیر ان یکی از قدیمی ترین پارامتر های اولیه و اغازین گوگل که یاد اور خاطرات گوناگون و بحث ها و جدل های شیرین در همین پرشین خودمون و در سطح جهانی بود حل شد!
تشکر از پیج رنک و زحماتی ک طی این سال ها کشید ممنونیم ازت!

Last edited:

sahra_001

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون از توضیحات کاملتون
با این حساب دیگه خرید بک لینک از کسانیکه پیج رنک رو ملاک قرار میدن هیچ سودی نداره؟ درسته
فقط پیج اتوریتی مطرحه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سئوال خوبی پرسیدید
در کل بک لینک گرفتن بسیار مشکلتر شد و بحث خرید هم در این حوزه قابل بررسی هستش باید از خودمون بپرسیم چرا گوگل نمایش ظاهری رنک رو برداشت؟ پاسخ به این سوال فقط می تونه بر پایه حدس و گمان باشه و زمان نیاز هست تا هدف واقعی مشخص بشه اما می شه حدس های بر پایه برخی نشانه زد اگر بطور کل پیج رنک رو حذف کرده باشه و یا المان های اصلی اون رو تعغییر داده بشه و یا در در کل الگریتم به اصطلاح من حل کرده باشه بله خرید نتیجه ای نداره چون مجموعه ای از فاکتور های جمعی سئو از این به بعد برای لینک سنجی در نظر گرفته میشه نه فقط چهارچوب های درون رنکی پیشین چیزی که قبل از این بود و نوعی برجسته سازی محسوب میشد و در نتیجه پایگاه رنکی دارای اعتبار بسیار بالایی بود به جهت همون معیار های اولیه و شما با بک گیری از اون می تونستی با استفاده از اعتبار ان شتاب بگیری و در رتبه نتیجه مناسبتری در کلیدی مورد نظر بدست بیارید پس در این حالت جواب سوال شما کمی محافظه کارانه خواهد بود: اگر فقط بر اون چیزی که پیش از این بود تصمیم به بک گیری بشه نتیجهای از دید من نخواهد داشت بلکه نیاز به بررسی همه جانبه یک پایگاه داده برای بک گیری هست نه فقط صرف رنکی که قبلا داشت چرا که ممکن است دیگه قدرت و اعتبار سابق خودش رو نداشته باشه و بنابراین قدرت سابق رو به جهت حفظ و نگه داری رتبه و یا کسب موفقعیت بهتر در رقابت با رقبا رو ندارد
اما اگر بحث پنالتی ها مطرح باشه اینجا بسیار خطرناک می شه چرا که به نوعی چیتینگ الگریتم نیز این نوع بک گیری محسوب میشه حذف ظاهری نمایش رنک می تونه نشانه تصمیم گوگل برای برخورد با هر نوع بک گیری بدین شکل از این به بعد باشه به نظر من مجموعه ای از همه این ها هستش و تفکر گوگل تفکری چند وجهی و تمامیت خواه هست و این از هوش مصنوعی جدیدیش نشات می گیره که می خواد تمامی جوانب و جهات رو درک و تجزیه و تحلیل و پردازش کنه
نکته بسیار مهم این هست در این صورت تکلیف بک های فعلی و اعتبار های که از این طریق تا بحال به جهت کسب رتبه توسط این رنک ها کسب شده چی میشه ؟ که با توجه به نکاتی که در بالا توضیح دادم جوابش متفاوت خواهد بود این زمانی نگران کننده هست که کمی پذیرش همزمانی پریدن کلی رنک ها و اجرای ازمایشی الگریتم پنگوئن بصورت اتفاقی کمی مشکل هست و ایا اینکه این همزمانی عمدی بوده یا خیر می شه فقط منتظر بود و دید که این هوش مصنوعی چه خواب دیگه ای برای این داستان دیده من بسیار امیدوارم هر نتیجه ای که بدنبال خودش داره کمترین مشکل برای سایت های ما بوجود بیاد و یا اصلا تاثیر نگذاره امیدی که امیدوارم گوگل بهش بها بده

Last edited:

akh75

Registered User
لایک‌ها
261
چندسالی میشد که اپدیت نمیکرد من خودم به شخصه منتظر از بین رفتن پیج رنک بودم

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
ممنون از توضیحات کاملتون
با این حساب دیگه خرید بک لینک از کسانیکه پیج رنک رو ملاک قرار میدن هیچ سودی نداره؟ درسته
فقط پیج اتوریتی مطرحه
باید به عرضتون برسونم که پیج آتوریتی هم ملاک نیست دوست عزیز :)
چون آتوریتی رو کمپانی moz ارائه داده و هیچ دخلی به شرکت گوگل نداره! غرور گوگل هم هیچ وقت اجازه نمیده که بیاد از فاکتور کیفیت سنجی یه شرکت دیگه برای تخمین رتبه ها استفاده کنه!

البته تجربه ثابت کرده که سایت هایی که آتوریتی بالای 40 هستند معمولا سایت های با کیفیتی برای لینک گیری میباشند. این موضوع نشون میده که هنوز سایت هایی که آتوریتی زیر 40 دارن (مخصوصا زیر 30) در حاله ای از ابهام هستند که کیفیت اینها به چه شکل هست!؟ بنده خودم در یک تست 2 ماهه سایتی رو از آتوریتی 8 به 30 رسوندم! فقط با استفاده از بک لینک. (منظورم اینه که آپدیت منظم و اصولی ای در کار نبوده)
به همین خاطر خیلی نمیشه به آتوریتی اعتماد کرد. مخصوصا آتوریتی وبلاگ ها که تحت تاثیر آتوریتی دامین اصلی قرار میگیرند و اصلا معتبر نیستد!

به نظر من بهترین ملاک برای تشخیص بک لینک و ریپورتاژ با کیفیت ابنها هستند: :general601:
- عمر دامنه. هرچی عمر سایت بیشتر باشه بهتر
- میزان آپدیت. آپدیت سایت منظم و متوالی باشه
- سازگاری موضوع. بهتر از همه اینه که از سایت های با فعالیت مشابه لینک بگیریم
- اختصاصی بودن محتوا. هرچه مطالب سایت اختصاصی تر باشه محبوبیتش پیش گوگل بیشتره. به همین نسبت اعتباری که به لینک های خروجیش داده میشه بیشتر خواهد بود...

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بله دقیقا همینطوره موز و تیم تحقیقاتیش این الگریتم های ریاضی و سپس اسامی رو اختراع کردند و هرگز گوگل در هیج کجا این ها رو نه تایید کرد و نه تکذیب اگر ما به شبکه جستجو به شکل یکپارچه نگاه کنیم می بینیم هیچ چیز خطی نیست در این شبکه کل مجموعه هست که مهمه نه یک یا دو حتی صد یا دویست فاکتور و این با توجه به عملکرد هوش مصنوعی و نشانه های که به ما میده کاملا قابل اثبات هست و هدف گوگل از این حذف ها همین است که نشون بده تمرکز رو جمعی باید قرار داد نه یک سویه و تک نما

بالا