• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیج رنک گوگل

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام به دوستان عزیز من یک سوال برایم پیش امده است امیدوارم که دوستان من را راهنمایی کنند من یک وبلاگ دارم که الان گوگل دو بار خودش را اپدیت کرده ولی من هنوز پیج رنک نگرفته ام در صورتی که من هر روز مطلب می گذارم به نظرات کاربران و بازدید کنندگان را اعمال می کنم برچسب می گذارم در بعضی از تگ ها هم در صفحه اول گوگل هستم و صفحات ایندکس شده نسبت به مطالبم خوب است لطفا دوستان بگویند جریان چیست اینم ادرس وبلاگ من است
www.khbar24.mihanblog.com
راستی دوستان نگاه کنید به من بگید تا چه کار کنم تا این وبلاگ خوب شود یعنی نظرات پیشنهادات و انتقادات خود را بگوید دوستان عزیز و بگویید جایی چه چیزی کم است راستی اگر عنوان خوبی برای وبلاگ سراغ دارید به من بگید

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
واسه رنک مهم بک لینکه که اصلا نداری
باید تبادل لینک رو بیشتر کنی

مطالبت هم مال خودت باشه بیشتر جواب میده تا کپی کنی . .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
مگر برای پیج رنک باید چه قدر بایگانی داشته باشی راستی نگاه کنید بک لینک همان تبادل لینک هست یعنی باید با سایت ها یا وبلاگ های که پیج رنک دارند تبادل لینک کنم به این می گن بک لینک لطفا بیشتر توضیح بدهید

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
مگر برای پیج رنک باید چه قدر بایگانی داشته باشی راستی نگاه کنید بک لینک همان تبادل لینک هست یعنی باید با سایت ها یا وبلاگ های که پیج رنک دارند تبادل لینک کنم به این می گن بک لینک لطفا بیشتر توضیح بدهید

عزیز شما بهتر بک لینک بخری
یعنی یک طرفه که تاثیرش بیشتر هست

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان من در قسمت پیوندها و پیوند های روزانه دو تا پیج رنک 4 دارم یک پیج رنک 3 و یک پیج رنک 2 . بقیه صفر است خوب حالا باید چه کار کنم لطفا بیشتر توضیح بدهید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بک لینک همان تبادل لینک هست ولی فقط در ان سایت است درسته یعنی مثلا من یک مقدار پول می دهم اون سایت فقط لینک من را می گذارد در سایتش همین است یا نه

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
شما تو وبلاگتون از کد جاوا خیلی استفاده کردید.
سرعت لود بلاگتون خیلی کمه و سایتتون خیلی طول می کشه که لود بشه.
از پاپ آپ استفاده می کنید. و مطالب هم به نظر می رسه که کپی باشند!

با وجود اینها و اینکه بک لینک خاصی هم ندارید، چطور انتظار دارید که رنک بگیرید از گوگل؟!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز پاپ اپ دیگر چیست لطفا یک کم توضیح بیشتر بدهید و بگو بک لینک چیست چگونه است و باید چه کار کرد تا بک لینک گرفت لطفا توضیح بدهید هر موردی را که می نویسنید از کجا باید بفهمی بک لینک دارم یا نه از کجا باید بفهم پاپ دارم یا نه لطفا توضیح بدهید

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز پاپ اپ دیگر چیست لطفا یک کم توضیح بیشتر بدهید و بگو بک لینک چیست چگونه است و باید چه کار کرد تا بک لینک گرفت لطفا توضیح بدهید هر موردی را که می نویسنید از کجا باید بفهمی بک لینک دارم یا نه از کجا باید بفهم پاپ دارم یا نه لطفا توضیح بدهید

عزیز تمام این سوال های شما توی گوگل هست
موفق باشید

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

1- بک لینک سایتتون رو ببرید بالا (با تبادل لینک با سایت ها و وبلاگ ها )link:youtsite.com
2-سعی کنید که مطالب کپی شده رو از سایت حذف کنید (خیلی تاثیر منفی داره) اگه بخوایید پست ارجینال داشته باشید لطفا عنوان رو تغییر بدین و عکس پست رو توی سایت خودتون آپ کنید (در ضمن برای بیشتر پستتاتون عکس بزارین که تو بازدید و رنک هم تاثیر داره)
3-سرعت لود سایتتون باید بره بالا چون وقتی سایت شما توسط سیستم گوگل چک میشه همه سرعت هم لحاظ میشه و اگه سرعت سایت پایین باشه نمره منفی خواهید گرفت .
4-همیشه چک کنید که تمامی مطالبتون ایندکس شده باشه Site:yoursite.com
5-تگ گذلری هم تو بازدیدتون تاثیر داره و هم توی رنکتون البته به صورت درست و باید تو سایت های که سئو آموزش میدن روش درست تاثیر گذاری رو یاد بگیرین

سوال دیگه ای بود اینجا مطرح کنین
http://forum.persiantools.com/t186516-page7.html

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
چه جوری باید در میهن بلاگ عکس را در وبلاگ خودم اپ کنم

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان من در قسمت پیوندها و پیوند های روزانه دو تا پیج رنک 4 دارم یک پیج رنک 3 و یک پیج رنک 2 . بقیه صفر است خوب حالا باید چه کار کنم لطفا بیشتر توضیح بدهید

مشکل همینه خب !
تو نباید به رنک بالاها لینک بدی رنکت خراب میشه
باید از اونا رنک بگیری ( اونا پیوندتو بزارن )

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
مشکل همینه خب !
تو نباید به رنک بالاها لینک بدی رنکت خراب میشه
باید از اونا رنک بگیری ( اونا پیوندتو بزارن )

اتفاقا لینک دادن به سایت های با رنک بالا مفیده . ( به شرطی که مرتبط با محتوا باشه )

بالا