• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیج رنک 6 پارس تولز شد 3 بقیه سایت ها هم افت کردن

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

میخواستم بدونم منی که تو پارس تولز بک لینک خریدم والان پارس تولز سایتی که توسط گوگل اخطار دریاف کرده و پیج رنکش از 6 شده 3 برای منم خطر حساب میشه؟؟؟ لینکمو بگم وردارن بهتره چیکار کنم

راهنمایی کنید لطفا

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
به نظر من اگه لینک رو برداره سایت تو ضربه میخوره . چون دیگه خیلی تابلو میشه که بک لینکرو خریدی و خود سایت بهت نداده .

البته بستگی به اینم داره که کی خریدذه باشی ، اگه تازگیا خریدی بگو برش داره .

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
آخه اگه اینطوری باشه که کسی لینکش رو تو سایت دیگه باشه سایتش سقوط کنه که خیلی ناجوره !!!!!!!!!!!
مثل من الان میرم برای سایت رقیبم بک لینک بخرم تا از نتایج حذف بشه !
به نظرم گوگل فقط با سایتی که بک لینک فروخته کار داره نه با اونیکه خریده ....

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
آخه اگه اینطوری باشه که کسی لینکش رو تو سایت دیگه باشه سایتش سقوط کنه که خیلی ناجوره !!!!!!!!!!!

اگر یه سایتی از یه سایت رنک 6 مثلا بگیم 1000 صفحه بک لینک داشته باشه و این 1000 صفحه یهویی بخواد حذف بشه به اون سایت خریدار صدمه میزنه .

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
مگه پیج رنکها آپدیت شده؟

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
مگه پیج رنکها آپدیت شده؟

سلام

نه آپدیت نشده. البته در اصل هر هفته آپدیت میشه، اما نه اون منظوری که شما دارید.

این به دلیل فروش گسترده بک لینک هست. همه جا این روال هست که برای ترفیع خیلی به کندی عمل میکنند، اما برای توبیخ خیلی سریع.
گوگل هم این سایت ها رو با کم کردن رنکشون توبیخ میکنه.
موفق باشید.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
اگر یه سایتی از یه سایت رنک 6 مثلا بگیم 1000 صفحه بک لینک داشته باشه و این 1000 صفحه یهویی بخواد حذف بشه به اون سایت خریدار صدمه میزنه .

دقیقامتوجه نشدم می خوای چی بگید !
من می گم این که بعضی ها می گن رفتم از یه سایتی بعد اومدن الگوریتم بک لینک خریدم سایتم از نتایج گوگل حدف شد ، غیر ممکنه ! چون اگه بخواد اینطوری باشه الان سایت های رقیبم میرن برای من بک لینک می خرن تا
سایت من رو نابود کننن ... حالا نمی دونم گوگل چه فکری پیش خودش کرده !

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94

سلام

تا جایی که میدونم با هر 2 برخورد میکنه، هم خریدار و هم فروشنده. توی صفحه گزارشات هم لینک خریدار و فروشنده رو میخواد.
البته شاید شدت و ضعف داشته باشه. مثلا با فروشنده برخورد شدیدتری بشه.
موفق باشید

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دقیقامتوجه نشدم می خوای چی بگید !
من می گم این که بعضی ها می گن رفتم از یه سایتی بعد اومدن الگوریتم بک لینک خریدم سایتم از نتایج گوگل حدف شد ، غیر ممکنه ! چون اگه بخواد اینطوری باشه الان سایت های رقیبم میرن برای من بک لینک می خرن تا
سایت من رو نابود کننن ... حالا نمی دونم گوگل چه فکری پیش خودش کرده !

خب وقتی با هر دو طرف برخودر کنه دیگه کسی الکی به کسی لینک نمیده و بک لینک نمیفروشه .

شما میگی شاید یکی باهات دشمنی داره و میاد برات بک لینک میخره و سایت تورو نابود میکنه ، اما اینم در نظر بگیر اون سایتی که لینک داده به شما قبل از شما نابود میشه .

پس اینجوری کسی به کسی الکی لینک نمیده که نابودش کنه .

اینکه بک لینک غیر عادی مشکل سازه شک نکن توش ، چون خیلی از سایتا که بک لینکای خیلی قوی خریدن برای خودشون الان آمارشون چسبیده کف زمین . چندتاشونو من خودم میشناسم ولی اسم نمیبرم .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ولی الان چه حالی داره مدیرش!

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
ولی الان چه حالی داره مدیرش!

فکر کنم از اینکه قانون در موردش اجرا شده خوشحاله و از اینکه مدتی حق دیگران رو با فروش بک لینک ضایع کرد و باعث ایجاد رنک های تقلبی شده ناراحت باشه. البته اگر انسان منصفی باشه :)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
فکر کنم از اینکه قانون در موردش اجرا شده خوشحاله و از اینکه مدتی حق دیگران رو با فروش بک لینک ضایع کرد و باعث ایجاد رنک های تقلبی شده ناراحت باشه. البته اگر انسان منصفی باشه :)

حالشون دقیقا بر عکس چیزیه که شما گفتی ، ازینکه قانون اجرا شده شدیدا قاطی و ازینکه به این روش ها پولی درآورده خوشحاله ;)

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
حالشون دقیقا بر عکس چیزیه که شما گفتی ، ازینکه قانون اجرا شده شدیدا قاطی و ازینکه به این روش ها پولی درآورده خوشحاله ;)

پس باید خدارو هم شکر کنه که تونسته از این راه درآمدی داشته باشه. :rolleyes:

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5

خیلی از سایت ها سه ماه میزارن تا ابدیت شد پیج رنک دیگه اون سایت نمیزارن چون مبلیغ زیاد مثه سایت فرز میهن سئو و خیلی ها دیگه بیشتر از سه ماه کسی تو پارس تولز نمیزاره تا پیج رنک گرفت ور میداره اونا چی منم سه ماه گزاشتم الان

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
خیلی از سایت ها سه ماه میزارن تا ابدیت شد پیج رنک دیگه اون سایت نمیزارن چون مبلیغ زیاد مثه سایت فرز میهن سئو و خیلی ها دیگه بیشتر از سه ماه کسی تو پارس تولز نمیزاره تا پیج رنک گرفت ور میداره اونا چی منم سه ماه گزاشتم الان

ببین. الان مسئله اینجاست که :
1) رنک سایتی که ازش بک لینک خریدی افت شدید کرده و شما نتیجه مطلوبی که میخواستی از رنک فعلی نمیگیری.
2) ممکنه بازهم پ.ت افت رنک داشته باشه که باز هم به ضرر شماست.
3) ممکنه گوگل با سایت شما هم برخورد کنه.
4) گزینه چهارمی به ذهنم نرسید،

نظر من اینه که لینک رو برداری(در صورتی که به نتایج گوگل احتباج داری)، چونکه:
1) ممکنه گوگل با سایت شما هم برخورد کنه
2) اگر گزینه اول اتفاق بیوفته دید گوگل نسبت به سایت شما تغییر میکنه به عنوان یک متخلف.

اگر به نتایج سایتت در گوگل نیازی نداری:
1) روی موتورهای جستجوی دیگه کار کن از این طریق امار بگیر ، اما آماری که از گوگل میگیری از اون ها نمیگیری.
2) توی سایت های مختلف تبلیغ بده، اما این هم مقطعیه و همیشگی نیست.

پس نتیجه میگیریم که بسر خوبی باشیم و از قوانین گوگل پیروی کنیم، چونکه گوگل به سایت ما ورودی خوبی میده.

این نظر خودمه، و در این مورد 2 گروه میتونند به تو کمک و راهنمایی بیشتری بکنند:
1) استادان سئو
2) افرادی که سابقه این موضوع رو داشتند.

موفق باشید :)

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگه یه سایتی با رنک خوب بیش از اندازه بک های یه طرفه بذاره شدیدن افت می کنه در نتیجه این سایت دیگه ارزش گذشته رو نداره پس تمامی سایت لینک های موجود هم نمیتونن رو ارزش داشتن لینکشون حساب کنن

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
الان دو دفعه پشت سر هم خارج از بروز کردن کلی رنک ها داره حال بک لینک فروش های رو می گیره برخوردشم خشونت امیزه!
حالا کی نوبت به برخورد خشن با خریداران بک لینک می رسه! :hmm:

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
ببین. الان مسئله اینجاست که :
1) رنک سایتی که ازش بک لینک خریدی افت شدید کرده و شما نتیجه مطلوبی که میخواستی از رنک فعلی نمیگیری.
2) ممکنه بازهم پ.ت افت رنک داشته باشه که باز هم به ضرر شماست.
3) ممکنه گوگل با سایت شما هم برخورد کنه.
4) گزینه چهارمی به ذهنم نرسید،

نظر من اینه که لینک رو برداری(در صورتی که به نتایج گوگل احتباج داری)، چونکه:
1) ممکنه گوگل با سایت شما هم برخورد کنه
2) اگر گزینه اول اتفاق بیوفته دید گوگل نسبت به سایت شما تغییر میکنه به عنوان یک متخلف.

اگر به نتایج سایتت در گوگل نیازی نداری:
1) روی موتورهای جستجوی دیگه کار کن از این طریق امار بگیر ، اما آماری که از گوگل میگیری از اون ها نمیگیری.
2) توی سایت های مختلف تبلیغ بده، اما این هم مقطعیه و همیشگی نیست.

پس نتیجه میگیریم که بسر خوبی باشیم و از قوانین گوگل پیروی کنیم، چونکه گوگل به سایت ما ورودی خوبی میده.

این نظر خودمه، و در این مورد 2 گروه میتونند به تو کمک و راهنمایی بیشتری بکنند:
1) استادان سئو
2) افرادی که سابقه این موضوع رو داشتند.

موفق باشید :)

خوب من اگه لینک هم وردارم ضرر کردم میزارم چندماه دیگه باشه شاید اینجوری گوگل فهمید سایت من همیشه اونجا لینک داره . نمیدونم والا چیکار کنم اینم از شانس ماست

بالا