• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیج رنک

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یک سوال دارم دوستان عزیز لطفا من را راهنمایی کنید در مورد پیج رنک گوگل است . اول پیج رنک گوگل خوب هر چی بیشتر باشد به نفع اون فرده درسته مثلا یک نفر حالا چه سایت چه وبلاگ خوب پیج رنک 4 به بالا دارد ایا می شود با ان کاری کرد که درامد داشته باشد یا اصلا می شود ان را خرید یا فروخت اگر می شود باید از کجا بفهمیم چند بخریم یا چند بفروشیم . و یک سوال دیگر هر چه پیج رنک گوگل بیشتر باشد ما بیشتر در صفحات اول گوگل هستم .
لطفا نظرات خود را بگویید با تشکر
سوال پایانی اگر یک نفر مثلا پیج رنکش صفر باشد یا نفری که پیج رنکش بالای 3 است تبادل بنر یا لینک کند ایا در ان سایت که پیج رنکش صفر است اثر می گذارد و در دوره یبعد افزایش پیج رنک خواهد داشت لطفا جواب ها را بدهید منتظر پاسخ های خوب شما هستم با تشکر

km2010

Registered User
لایک‌ها
0
هر کی پیج رنکش بالاتر باشه در نتایج گوگل صفحه های اول جست و جو قرا می گره

پیج رنک + ورودی گوگل + تعداد کسانی که بهتون لینک دادند + پیج رنکشون مهمه + رتبه الاسکا + سئو سایت

اگه از یه سایت پیج رنک 3 لینک بگیری پیج رنک شما بالا میاد ولی برای خودش ضرر داره اونم یه مقداری

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یعنی کسی که پیج رنک گوگلش 3 به بالا باشد می تواند لینک در سایتش قرار بدهد از ان ماهانه پول دریافت کند و اگر می تواند قیمت ها چه جوریه یک کم توضیح بدهید

بالا