• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدا نشدن آدرس سایت در گوگل!

ahmadfatahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من یک مشکل عجیب دارم و اون اینکه سایت بنده در گوگل اصلا و ابدا پیدا نمیشه. حتی وقتی آرس کامل اون رو می زنم هم چیزی نمیاد!
در حالی که قبلا با کلمات کلیدی هم در گوگل پیدا می شد. لطف می کنید بررسی کنید؟
صنایع تولیدی و پخش کفش پاپوش

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام دوستان
من یک مشکل عجیب دارم و اون اینکه سایت بنده در گوگل اصلا و ابدا پیدا نمیشه. حتی وقتی آرس کامل اون رو می زنم هم چیزی نمیاد!
در حالی که قبلا با کلمات کلیدی هم در گوگل پیدا می شد. لطف می کنید بررسی کنید؟
صنایع تولیدی و پخش کفش پاپوش

سایت شما ایندکس شده، تقزیبا 38 صفحه ایندکس شده دارید
مشکل به نظرم از اینجاست که شما اصول سئو رو رعایت نمیکنید اصلا! عنوان و توضیحات تمام صفحات مثل همدیگه است.
آدرس دهی صفحات اصلا مناسب نیست و صفحات همه در پنجره جدید باز میشن!
شما یه سر به بلاگسیما بزن و همه مقالات رو مطالعه کن فکر کنم متوجه ایرادات اساسی سایتت بشی
وبلاگ بایگانی - گروه شرکت های وبسیما | گروه شرکت های وبسیما

ahmadfatahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت شما ایندکس شده، تقزیبا 38 صفحه ایندکس شده دارید
مشکل به نظرم از اینجاست که شما اصول سئو رو رعایت نمیکنید اصلا! عنوان و توضیحات تمام صفحات مثل همدیگه است.
آدرس دهی صفحات اصلا مناسب نیست و صفحات همه در پنجره جدید باز میشن!
شما یه سر به بلاگسیما بزن و همه مقالات رو مطالعه کن فکر کنم متوجه ایرادات اساسی سایتت بشی
وبلاگ بایگانی - گروه شرکت های وبسیما | گروه شرکت های وبسیما

ممنون دوست من از راهنماییت
در کل بنده از سئو سر در نمیارم زیاد اما در هر صورت سایت باید با آدرس خودش توی گوگل پیدا بشه دیگه توی بدترین شرایط/ نه ؟؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
ممنون دوست من از راهنماییت
در کل بنده از سئو سر در نمیارم زیاد اما در هر صورت سایت باید با آدرس خودش توی گوگل پیدا بشه دیگه توی بدترین شرایط/ نه ؟؟

نه! بستگی به سئو داره. شما چیزی که توی گوگی جستجو میکنید کلمه کلیدی میشناسه و صفحاتی رو میاره که اون کلمه رو شامل بشن. اگر میخواید آدرس رو جستجو کنید باید از دستور خاصی استفاده کنید.
مثلا دستور زیر تعداد صفحات ایندکس شده شمارو نشون میده. اگر دقت کنید هیچ فرقی بین صفحات شما نیست و این یعنی که سئو شما به شدت ضعیفه:
کد:
 site:papush.ir

ahmadfatahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه! بستگی به سئو داره. شما چیزی که توی گوگی جستجو میکنید کلمه کلیدی میشناسه و صفحاتی رو میاره که اون کلمه رو شامل بشن. اگر میخواید آدرس رو جستجو کنید باید از دستور خاصی استفاده کنید.
مثلا دستور زیر تعداد صفحات ایندکس شده شمارو نشون میده. اگر دقت کنید هیچ فرقی بین صفحات شما نیست و این یعنی که سئو شما به شدت ضعیفه:
کد:
 site:papush.ir

ممنون . پس باید کمی به قواعد سئو توجه کنم ... من اگر متا تگ ها و عناوین و اینها را الان تغییر بدم چند روز بعد مجددا ایندکس میشه ؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
ممنون . پس باید کمی به قواعد سئو توجه کنم ... من اگر متا تگ ها و عناوین و اینها را الان تغییر بدم چند روز بعد مجددا ایندکس میشه ؟

بله دوست عزیز حتما این کارو بکنید حداکثر یک تا دوهفته بعد ایندکس میشه و تا اون موقع هم این ایندکسها باقی میمونه پس هیچ ضرری نمیکنید
برای عنوان و توضیحات حتما مقالات زیر رو بخونید:

7 نکته طلایی در سئو عنوان صفحه | تگ عنوان صفحه
توضیحات متا چیست؟ 5 نکته جهت سئو توضیحات متا

ahmadfatahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله دوست عزیز حتما این کارو بکنید حداکثر یک تا دوهفته بعد ایندکس میشه و تا اون موقع هم این ایندکسها باقی میمونه پس هیچ ضرری نمیکنید
برای عنوان و توضیحات حتما مقالات زیر رو بخونید:

7 نکته طلایی در سئو عنوان صفحه | تگ عنوان صفحه
توضیحات متا چیست؟ 5 نکته جهت سئو توضیحات متا

خیلی از کمکتون متشکرم :)

بالا