پیشنهاد میشود از کارخانه شمس زرین در کرج بازدید و تهبه کالیاس و سوسیس را از نزدیک ببینید
میدونم کلاً تولید سوسیس کالباس کار کثیفیه و آشغالای گوشتو چرخ میکنن... ولی به هر حال خوشمزه ـس دیگه.
همچنین صاحاب هایدا طرف عشق ژامبونه و میگفت ناهار و شام کالباس میخوره!
حداقلش میدونم هایدا با اینهمه شعبه و با افرادی که خودشون جنسشونو به مقادیر زیاد میخورن، چیز چندان آشغالی به خورد مشتری نمیده که مشتری نپره و براش دردسر نشه (مسمومیت و غیره).
توی این شهر انقدر آلودگی هست که بیماریای بیشتری ایجاد میکنن تا هر 2 ماه یه بار 2-3 تا ساندویچ خوب مثل هایدا خوردن...
اصن یه وضی من عاشق مزه ساندویچای هایدا شدم از همون اولین باری که سال ها قبل که تازه راه افتاده بود خوردم.
یادش بخیر یه زمانی 700-800 و 1000 تومن بود و اصن زمین تا آسمون اون موقعا با همه ساندویچای سطح شهر فرق میکرد انقدر خوش طعم و پُر بود.
الانم که شده 4000 تومن بازم قیمتش پایینه نسبت به دیگران ولی همچنان همون مقدار زیاد جنس میزاره تو ساندویچ آدم لذت میبره میخوره.
http://haidafastfood.com/
البته من فقط ژامبون سالامی و بوقلمون و مخصوصو میخورم؛ ساندویچای گرم که اصولاً لب نمیزنم...
من فقط و فقط همینو میخورم؛ باقی چیزایی که میخورم همه توی خونه خودمون درست میکنیم و با گوشت و میوه و سبزیجاتن...
زندگی سالم تر از این تو تهران سخته