متوجه نشدم دوست عزیزم ما یک هزینه ای دریافت کرده و برای شما بت های مطمین به صورت تضمینی می بندیم اگر سوالتون رو واضحتر بگید ممنون می شومشرایط چیه ؟ من بسکتبال خوب میزنم !!!!
شما هر مبلغی که بخواهید بت ببندید رو وارد اکانت خودتون می کنید و من هم براتون بت می بندم و در نهایت 20% جایزه رو می گیرم مثلا اگر 1 بیت کوین رو براتون 2 برابر کنم 0.2 بیت کوین پورسانت می گیرم اگر زیرمجموعم باشید 0.1 پورسانت می گیرمعزیزم قیمت چنده و اگه خودن تضمینی میبری چرا نمیری خودت بزنی حال کنی ؟
از 1.5 به بالا یعنی مینیمم 1.5 و ماکزیمم هم بستگی به بت های روزانه دارهآهان اوکی گرفتم چی میگی ضریبا معمولا چنده ؟
باشه اولیشو بده امتحان کنم
New York Liberty-Atlanta Dream کل امتیازها بین 151 تا 160 ضریب 2داداش اول یه اکانت درست کن یا اگر داری اطلاعاتش رو تو پی وی بده تا برات ببندم
New York Liberty-Atlanta Dream کل امتیازها بین 151 تا 160 ضریب 2 بقیه رو نمی تونم اینطوری همکاری کنمچرا نمیدی خودم ببندم؟
دقیقا 160 داداش اینم یه ضریب 2 برای اطمینان شما خواستید بگید تا وارد همکاری شیمNew York Liberty-Atlanta Dream کل امتیازها بین 151 تا 160 ضریب 2 بقیه رو نمی تونم اینطوری همکاری کنم
ادم كنيد آخر شب آنلاين مي شومبیاین یاهو
بالاي ٠.٠١ بيت كوينسلام با چند بیت کوین میشه وارد شد؟