• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشبینی مسابقات

oasisboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه ممکنه یه سایت ایرانی که بشه مسابقات فوتبال رو توش تک بازی پیشبینی کرد و مقدار جایزه رو بر اساس ضرایب هر بازی معیین کرد بهم معرفی کنید.
مرسی

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
براي اولين بار در ايران امكان شرطبندي در مسابقات ورزشي با لاينهاي متفاوت در سايتهاي بين المللي بي وين و اسبوبت . حتي به صورت زنده (لايو) ميتوانيد از دقيقه 1 تا دقیقه 90 پیشبینی کنید. جهت دريافت اكانت كاربري يا نمايندگي با نماينده مركزي ايران تماس حاصل فرماييد

ببخشید من برای پیش بینی میرم 90% ولی کلا همیشه بحث هستش ک شرط بندی در ایران غیر مجاز خوانده شده و سایت فیلتر میشود

چجوری شرط بندی میکنید ؟؟؟

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
قبلا سايت اسمان بود كه درش و تخته كردند.تو شوك تو تلوزيونم نشون داد
ما بعضي وقتها يه پيش بيني ميكرديم يه جور اوقات تفريح بود واسمون
من موندم بريم بيرون قليون سيگار شيشه كراك بكشيم بد تره يا اينكه تو يه مسابقه شركت كنيم فوتبال ها رو دنبال كنيم
مي گن حرامه
خوب اوني كه تمام زندگي شو مي زاره واسه قمار اون كلا قمار بازه اينجا نشد جاي ديگه قمار مي كنه.دليل نميشه كه.ممكنه تو هرجايي يك كم عقل باشه
ما جوونا با روزي 1000 تومن نهايت 2000 تومن هم تفريح ميكرديم هم يه اميدي به لذت برد داشتيم
اگه يكي يه سايت ايراني سراغ داره منم خوشحال ميشم معرفي كنه
خيلي وقت تب فوتبالي نداريم

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
با سلام به همگی قمار حرامه به علت شرطی شدن مغز نوع ششم یعنی اگه فرد شرطی شد دیگه براش فرقی نمیکنه برد یا باخت فقط میخاد شرط بندی کنه
دوما قلیون و شیشه و کراک و قمار فوتبالی همشون بد هستن و جایگزین اونا تقریح سالم مثل ورزش مخصوصا شنا و غیره
سوما درسته که اگه توی اینترنت جلوی قمار رو بگیرن میرن جای دیگه قمار میکنن ولی بهتره از گناه آشکار جلوگیری بشه پنهان هم دیگه به ذات طرف برمیگرده
و در آخر شاید شما اولش هزار تومن یا دو هزار تومن شرط بندی کنی ولی وقتی مغز شرطی شد تا میلیونها هم میره اینو مطمئن باش چون خدا بهتر از هر کسی از سیستم مغز سر در میاره که حرومش کرد

golro

Registered User
لایک‌ها
67
سایتهای شرط بندی غیر مجاز هستند

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بیست دوست عزیز میتونی در مورد این قسمت
شرطی شدن مغز نوع ششم
بیشتر توضیح بدی؟
موضوع علمیه یا این که دینه؟
اگر هم لینکی بدی اوکیه ...

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
بیست دوست عزیز میتونی در مورد این قسمت

بیشتر توضیح بدی؟
موضوع علمیه یا این که دینه؟
اگر هم لینکی بدی اوکیه ...
موضوع شرطی شدن مغز نوع ششم هم علمی هست و هم دینی ولی چون در زمانی که اسلام اومد درک مردم تا این حد نبود و علم پیشرفت نکرده بود پیامبر (ص) فقط قماربازی رو حرام اعلام کرد که البته ایشان چون علم کل بودن و هستن و همه چیز رو میدونستن ولی کسی علت رو نپرسید.
شرطی شدن مغز نوع ششم = = = در آزمایش بر روی پرنده ای که نوک میزد تا دانه برای او بریزند بدست اومد به سخنرانی استاد رائفی در رابطه با موسیقی اگه گوش بدین اونجا متوجه میشین چون بحثش طولانی میشه برای نوشتن
فکر کنم تو سایت راسخون فیلم این سخنرانی برای دانلود باشه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
موضوع شرطی شدن مغز نوع ششم هم علمی هست و هم دینی ولی چون در زمانی که اسلام اومد درک مردم تا این حد نبود و علم پیشرفت نکرده بود پیامبر (ص) فقط قماربازی رو حرام اعلام کرد که البته ایشان چون علم کل بودن و هستن و همه چیز رو میدونستن ولی کسی علت رو نپرسید.
شرطی شدن مغز نوع ششم = = = در آزمایش بر روی پرنده ای که نوک میزد تا دانه برای او بریزند بدست اومد به سخنرانی استاد رائفی در رابطه با موسیقی اگه گوش بدین اونجا متوجه میشین چون بحثش طولانی میشه برای نوشتن
فکر کنم تو سایت راسخون فیلم این سخنرانی برای دانلود باشه

رائفی پور یه kوس مغز به تمام معناست

همه ی حکومتهای دیگ طا طوری به یه عده ی به ظاهر فرهیخته برای ماست مالی کردن ضعفها و باگهای بزرگ ایدئولوژی شون دارن
که این رائفی پور یکی از همین ماله کشهای ج.ا هست

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
رائفی پور یه kوس مغز به تمام معناست

همه ی حکومتهای دیگ طا طوری به یه عده ی به ظاهر فرهیخته برای ماست مالی کردن ضعفها و باگهای بزرگ ایدئولوژی شون دارن
که این رائفی پور یکی از همین ماله کشهای ج.ا هست

چرت و پرت چرا میگی ؟ این بحث توی روانشناسی هست که پایه گذارش هم همون دوستای فرنگیتون مثل راسل و امثالش هستن
ربطی به دیگ و قابلمه هم نداره؟؟!!!

mohi33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فقط سایت Fotwin.com
از همه لحاظ عالیه نه کلاه بردارن نه دزد . من حتی دریافت 800 هزار تومانی هم داشتم

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
چرت و پرت چرا میگی ؟ این بحث توی روانشناسی هست که پایه گذارش هم همون دوستای فرنگیتون مثل راسل و امثالش هستن
ربطی به دیگ و قابلمه هم نداره؟؟!!!
اصلا متنو خوندی؟
چه ربطی داره؟؟؟
برتراند راسل به رائفی پور؟
اصلا کاری به ایرانی یا فرنگی بودنش ندارم

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
اصلا متنو خوندی؟
چه ربطی داره؟؟؟
برتراند راسل به رائفی پور؟
اصلا کاری به ایرانی یا فرنگی بودنش ندارم

چون خوندم گفتم این قضیه ربطی به دیگ نداره علمی اگه اهل علمی برو تو گوگل سرچ کن شرطی شدن مغز

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
فقط سایت Fotwin.com
از همه لحاظ عالیه نه کلاه بردارن نه دزد . من حتی دریافت 800 هزار تومانی هم داشتم

ما که نگفتیم کلاه بردارن ما گفتیم این پول حرام است البته اگه اعتقاد داشته باشی وگرنه که هیچی

mohi33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ما که نگفتیم کلاه بردارن ما گفتیم این پول حرام است البته اگه اعتقاد داشته باشی وگرنه که هیچی

به نظر من حرام نیست
اولا که اسمش شرط بندی نیست بلکه پیش بینی مسابقات فوتبال هست که تو ایران بد جا افتاده برای مردم
بد 1 نوع بخت آزمایی هستش که همراه با اون هیجان و سرگرمی هست .
پس 1 نوع سرگرمی هم به حساب میاد
آخه کسی ، کسی و زور نمی کنه که بره این کار رو انجام بده . هر کسی پیش بینی می کنه خودش راضی هست که این کارو انجام می ده .
پس تو راضی سایت مقابل هم راضی . دیگه حرام چیه ؟
اگه این کار نادرست و غلط بود اولین کسایی که این کارارو نمی کردن خود خارجی ها بودن
فقط اخوندا میان 2 تا دری وری میگن چون اونا گفتن حرام هست پس حرامه3
تو قران هم ننوشته که حرام هست . کسی دیده ؟

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
به نظر من حرام نیست
اولا که اسمش شرط بندی نیست بلکه پیش بینی مسابقات فوتبال هست که تو ایران بد جا افتاده برای مردم
بد 1 نوع بخت آزمایی هستش که همراه با اون هیجان و سرگرمی هست .
پس 1 نوع سرگرمی هم به حساب میاد
آخه کسی ، کسی و زور نمی کنه که بره این کار رو انجام بده . هر کسی پیش بینی می کنه خودش راضی هست که این کارو انجام می ده .
پس تو راضی سایت مقابل هم راضی . دیگه حرام چیه ؟
اگه این کار نادرست و غلط بود اولین کسایی که این کارارو نمی کردن خود خارجی ها بودن
فقط اخوندا میان 2 تا دری وری میگن چون اونا گفتن حرام هست پس حرامه3
تو قران هم ننوشته که حرام هست . کسی دیده ؟
قماربازی هم با رضایت کامل انجام میشه همین طور زنا و لواط میشه گفت اونا هم گناه نیستن البته از دید شما
دوما بنده هم خودم قبلا از این حرفا برای توجیه این کار یعنی قمار میگفتم ولی بعدش دیدم که خدا رو نمیتونم گول بزنم
و دارم خودمو گول میزنم سوما تو خارج هم تو بعضی کشورها جرم اعلام شده
و در آخر باید بگم بنده حافظ و مفسر قرآن نیستم و نمیتونم حکم قرآنی رو بیارم ولی اگه کمی فکر کنیم میفهمیم اگه جوانان اگر قمار بازی یا به قول شما
شرط بندی کنن و پول بدست بیارن دیگه دنبال کار نمیرن در شهر خودم بارها افرادی دیده شدن که با قمار تموم زندگیشون از بین رفته حالا چه اسمش رو بزاری شرط بندی یا هر اسم دیگه
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه
به هر حال اون چیزی که میدونستم گفتم برداشت آزاده فقط میخاستم حقی به گردنم نباشه

mohi33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینی که شما گفتید تمام زندگی شو داده اره این قمار محسوب میشه . ولی پیش بینی هایی هست که طرف برای بخت آزمایی و شانس میاد با 1000 تومن
1 فرم پیش بینی فوتبال میزنه و شانس میزنه 2 میلیون تومن برنده میشه ؟ به نظر شما اسم اینم قماره ؟ من که فکر نمی کنم
1 نوع بخت آزمایی و شانس هست .

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
اینی که شما گفتید تمام زندگی شو داده اره این قمار محسوب میشه . ولی پیش بینی هایی هست که طرف برای بخت آزمایی و شانس میاد با 1000 تومن
1 فرم پیش بینی فوتبال میزنه و شانس میزنه 2 میلیون تومن برنده میشه ؟ به نظر شما اسم اینم قماره ؟ من که فکر نمی کنم
1 نوع بخت آزمایی و شانس هست .
اولا نظر من مهم نیست بنده پرسیدم گفتن حرام هست
دوما همین فرمی که شما میگی دارای انتخاب هر سه حالت با هم هست خب معلومه که یک بازی
جز این چه نتیجه ای داره ضمن اینکه فرم های تکی هم حرام هست
به هر حال طی یکی دو ماه تحقیق بنده فهمیدم این کار اشکال داره
و اویل تحقیق هم زیاد کار خودم رو توجیه میکردم ولی بعدش از خیر این کار گذشتم
حرف آخر
همیشه موقع گناه یا مال شبهه دار بخاطر رضای خدا از اون مال بگذریم و به خودمون بگیم خدا صاحب بهترین هاست حتما بهتر از این را به ما خواهد داد

mohajery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي اولين بار در ايران امكان شرطبندي در مسابقات ورزشي با لاينهاي متفاوت در سايتهاي بين المللي بي وين و اسبوبت . حتي به صورت زنده (لايو) ميتوانيد از دقيقه 1 تا دقیقه 90 پیشبینی کنید. جهت دريافت اكانت كاربري يا نمايندگي با نماينده مركزي ايران تماس حاصل فرماييد

کلاهبرداریه. گول نخورید

بالا