براي اولين بار در ايران امكان شرطبندي در مسابقات ورزشي با لاينهاي متفاوت در سايتهاي بين المللي بي وين و اسبوبت . حتي به صورت زنده (لايو) ميتوانيد از دقيقه 1 تا دقیقه 90 پیشبینی کنید. جهت دريافت اكانت كاربري يا نمايندگي با نماينده مركزي ايران تماس حاصل فرماييد
بیشتر توضیح بدی؟شرطی شدن مغز نوع ششم
بیست دوست عزیز میتونی در مورد این قسمت
بیشتر توضیح بدی؟
موضوع علمیه یا این که دینه؟
اگر هم لینکی بدی اوکیه ...
موضوع شرطی شدن مغز نوع ششم هم علمی هست و هم دینی ولی چون در زمانی که اسلام اومد درک مردم تا این حد نبود و علم پیشرفت نکرده بود پیامبر (ص) فقط قماربازی رو حرام اعلام کرد که البته ایشان چون علم کل بودن و هستن و همه چیز رو میدونستن ولی کسی علت رو نپرسید.
شرطی شدن مغز نوع ششم = = = در آزمایش بر روی پرنده ای که نوک میزد تا دانه برای او بریزند بدست اومد به سخنرانی استاد رائفی در رابطه با موسیقی اگه گوش بدین اونجا متوجه میشین چون بحثش طولانی میشه برای نوشتن
فکر کنم تو سایت راسخون فیلم این سخنرانی برای دانلود باشه
رائفی پور یه kوس مغز به تمام معناست
همه ی حکومتهای دیگ طا طوری به یه عده ی به ظاهر فرهیخته برای ماست مالی کردن ضعفها و باگهای بزرگ ایدئولوژی شون دارن
که این رائفی پور یکی از همین ماله کشهای ج.ا هست
اصلا متنو خوندی؟چرت و پرت چرا میگی ؟ این بحث توی روانشناسی هست که پایه گذارش هم همون دوستای فرنگیتون مثل راسل و امثالش هستن
ربطی به دیگ و قابلمه هم نداره؟؟!!!
اصلا متنو خوندی؟
چه ربطی داره؟؟؟
برتراند راسل به رائفی پور؟
اصلا کاری به ایرانی یا فرنگی بودنش ندارم
فقط سایت Fotwin.com
از همه لحاظ عالیه نه کلاه بردارن نه دزد . من حتی دریافت 800 هزار تومانی هم داشتم
ما که نگفتیم کلاه بردارن ما گفتیم این پول حرام است البته اگه اعتقاد داشته باشی وگرنه که هیچی
قماربازی هم با رضایت کامل انجام میشه همین طور زنا و لواط میشه گفت اونا هم گناه نیستن البته از دید شمابه نظر من حرام نیست
اولا که اسمش شرط بندی نیست بلکه پیش بینی مسابقات فوتبال هست که تو ایران بد جا افتاده برای مردم
بد 1 نوع بخت آزمایی هستش که همراه با اون هیجان و سرگرمی هست .
پس 1 نوع سرگرمی هم به حساب میاد
آخه کسی ، کسی و زور نمی کنه که بره این کار رو انجام بده . هر کسی پیش بینی می کنه خودش راضی هست که این کارو انجام می ده .
پس تو راضی سایت مقابل هم راضی . دیگه حرام چیه ؟
اگه این کار نادرست و غلط بود اولین کسایی که این کارارو نمی کردن خود خارجی ها بودن
فقط اخوندا میان 2 تا دری وری میگن چون اونا گفتن حرام هست پس حرامه3
تو قران هم ننوشته که حرام هست . کسی دیده ؟
اولا نظر من مهم نیست بنده پرسیدم گفتن حرام هستاینی که شما گفتید تمام زندگی شو داده اره این قمار محسوب میشه . ولی پیش بینی هایی هست که طرف برای بخت آزمایی و شانس میاد با 1000 تومن
1 فرم پیش بینی فوتبال میزنه و شانس میزنه 2 میلیون تومن برنده میشه ؟ به نظر شما اسم اینم قماره ؟ من که فکر نمی کنم
1 نوع بخت آزمایی و شانس هست .
براي اولين بار در ايران امكان شرطبندي در مسابقات ورزشي با لاينهاي متفاوت در سايتهاي بين المللي بي وين و اسبوبت . حتي به صورت زنده (لايو) ميتوانيد از دقيقه 1 تا دقیقه 90 پیشبینی کنید. جهت دريافت اكانت كاربري يا نمايندگي با نماينده مركزي ايران تماس حاصل فرماييد