• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشبینی چند واحد به معدل کل !!!

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوستان
من تمام واحد هام رو گذروندم فقط 7 واحد ثبت نهایی نشده .چجوری میتونم توی معدل کل پیشبینی کنم این 7 واحد رو ؟؟؟ و طریقه ی محاسبه ی معدل کل چجوریه ؟!!
یه سوال معدل کل همون معدل مدرکم هم میشه ؟؟
من ازاد ام و کاردانی .

زود راهنمایی کنید میترسم اینا هم ثبت بشه بدبخت بشم :upsided:

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان
من تمام واحد هام رو گذروندم فقط 7 واحد ثبت نهایی نشده .چجوری میتونم توی معدل کل پیشبینی کنم این 7 واحد رو ؟؟؟ و طریقه ی محاسبه ی معدل کل چجوریه ؟!!
یه سوال معدل کل همون معدل مدرکم هم میشه ؟؟
من ازاد ام و کاردانی .

زود راهنمایی کنید میترسم اینا هم ثبت بشه بدبخت بشم :upsided:

نمره هر درس رو ضربدر تعداد واحدش کن. این کار رو واسه همه در س ها انجام بده و در آخر همه اعدادی که بدست آوردی رو با هم جمع کن و در نهایت عددی که بدست آوردی رو تقسیم بر تعداد واحدی که گذروندی کن، معدلت بدست میاد.

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
نمره هر درس رو ضربدر تعداد واحدش کن. این کار رو واسه همه در س ها انجام بده و در آخر همه اعدادی که بدست آوردی رو با هم جمع کن و در نهایت عددی که بدست آوردی رو تقسیم بر تعداد واحدی که گذروندی کن، معدلت بدست میاد.

دوست عزیز این همه درس رو تک تک ضرب کنم ؟؟فکر کنم این برای محاسبه ی معدل یک ترم باشه !!
توی اموزش دانگاه مون بهم توضیح دادان اما خوب متوجه نشدم .
اما توی کارنامه کل پایینش برام امتیاز و واحدهای اخذ شده هست که امتیاز رو تقسیم واحدهای که گرفتم میکنم معدلم درست به دست میاد اما مشکل من اینه که میخوام 7 واحد دیگه رو بهش اضافه کنم تا ببینم با این 7 تا چند میشم

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
دوست عزیز این همه درس رو تک تک ضرب کنم ؟؟فکر کنم این برای محاسبه ی معدل یک ترم باشه !!
توی اموزش دانگاه مون بهم توضیح دادان اما خوب متوجه نشدم .
اما توی کارنامه کل پایینش برام امتیاز و واحدهای اخذ شده هست که امتیاز رو تقسیم واحدهای که گرفتم میکنم معدلم درست به دست میاد اما مشکل من اینه که میخوام 7 واحد دیگه رو بهش اضافه کنم تا ببینم با این 7 تا چند میشم

نمره درس های مربوط به اون 7 واحد رو میدونی؟ نمره هر کدوم از این درس ها رو در تعداد واحد مربوط به اون درس ضرب کن. اعدادی که بدست میاد رو با هم جمع کن. حالا اگه این عدد رو بر 7 تقسیم کنی میشه معدل این 7 واحد اما اگه با کل نمره های دیگه ای که تو کل دوره کاردانی گرفتی جمع کنی و تقسیم برتعداد کل واحدات به علاوه این 7 واحد بکنی میشه معدل کل دوره.

بالا