• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشفرض راهنمایی برای خرید لپ تاپ تا 700 تومن

mirnejati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین اول از هرکی که کمک بکنه یه تشکر حسابی باید بکنم . بچه ها مرسی
من می خوام تا یه ماه دیگه یه لپ تاپ با بودجه ی حداکثر 700 تومن بخرم . ( در مورد زمان زیاد عجله ندارم و می تونم بیشتر هم صبر کنم ) . استفاده ام دانشجوییه و توی خونه هم سیستم خوبی دارم که پارسال بستمش و بنابراین یه سری فاکتور ها زیاد برام مهم نیس . یه توضیح کامل می دم که دوستان بتونن راهنمایی کنن.
پردازنده : کار محاسباتی خاصی ندارم اما چون پردازنده لپ تاپ رو بعدا نمی تونم تغییر بدم ترجیح می دم تا حد ممکن پردازنده قوی باشه
هارد : هارد خونه 500 گیگه و از طرفی قیمت دی وی دی خام هم که در حد خنده اس . خلاصه چندان مهم نیس هاردش بالا باشه
گرافیک : اهل بازی خاصی نیستم اما اگه بتونه بازی مثل pes 2010 رو جواب بده که گه گاه با رفقا بازی کنیم عالیه
رم : تا اون جا که من می دونم واسه 90 درصد بازی ها و نرم افزارهای موجود در حال حاضر ، دو گیگ رم کافیه . ضمن اینکه سیستم خونه هم رمش دو هست و تا حالا مشکلی از این بابت نداشتم . اینه که به نظرم رمش در حد دو سه باشه کاملا کافیه . اما برای اینکه بعدا به مشکل نخورم توانایی افزایش تا 4 گیگ رو داشته باشه . اگه مقدور نیس پس رمش همین الان سه چهار گیگ باشه .
ظاهر : زیاد ظاهر لپ تاپ برام مهم نیس . بتونه یه عمر کار کنه مهم تره
نرم افزارهایی که قراره روش نصب بشه و مورد استفاده مداوم قرار بگیره نرم افزارهای رشته ام ( مهندسی صنایع ) هس
مثل آفیس 2010 ، پریماورا ، مایکروسافت پراجکت و شاید مقدار کمی فتوشاپ و نرم افزارهای طراحی وب سایت و ویژوال استودیو ( برای برنامه نویسی تحت ویندوز و وب )
نمایشگر : چون روی لپ تاپ زیاد پی دی اف می خونم و یه سره هم توی اینترنت هستم خیلی برام مهمه که نمایشگرش عالی باشه . و چون می خوام از لپ تاپ بیرون از خونه استفاده کنم می خوام که سایزش زیاد بزرگ نباشه . شما بگین 15.6 خوبه ؟ 14 یه کم کوچیک نیس ؟
وزن : هرچی کمتر بهتر
باتری : زیاد دووم بیاره خیلی خوبه

mirnejati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چن تا سوال هم دارم که تو انتخاب لپ تاپ از سایت های مختلف می تونه کمکم کنه . دوستان اگه لطف کنن جواب بدن
1. چه سخت افزارهایی از لپ تاپ رو میشه ارتقا داد ؟
2. تو رنج بودجه من پردازنده های سری core 2 duo و i3 هس . چقدر بین این دو تفاوت وجود داره ؟ سری دوال کور در چه حدی هس ؟
3. مث که تفاوت هارد قیمت هارد 500 لپ تاپ با 640 گیگش حدود 5 تومنه . اگه لپ تاپ درحالت عادی هاردش 500 باشه می تونم از فروشنده بخوام از همون اول هاردش رو 640 بذاره ؟ ضمنا به خاطر تفاوت قیمت زیاد 320 با 500 ارزش داره هارد 500 بگیرم ؟ یه 27 تومنی مث که تفاوت هس

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
چن تا سوال هم دارم که تو انتخاب لپ تاپ از سایت های مختلف می تونه کمکم کنه . دوستان اگه لطف کنن جواب بدن
2. تو رنج بودجه من پردازنده های سری core 2 duo و i3 هس . چقدر بین این دو تفاوت وجود داره ؟ سری دوال کور در چه حدی هس ؟
3. مث که تفاوت هارد قیمت هارد 500 لپ تاپ با 640 گیگش حدود 5 تومنه . اگه لپ تاپ درحالت عادی هاردش 500 باشه می تونم از فروشنده بخوام از همون اول هاردش رو 640 بذاره ؟ ضمنا به خاطر تفاوت قیمت زیاد 320 با 500 ارزش داره هارد 500 بگیرم ؟ یه 27 تومنی مث که تفاوت هس

در مورد ارتقا من یه لبتاب دل دارمvostro1400 که هاردش 160 هست سه سالی هست دارمش میخاستم هادشو ارتقا بدم اکثر تعمیر کارای حرفه ای حتی یکیشون که فروشنده قطعات هم بود توصیه کرد به کانفیگ اصلی دست نزنم فک میکنم حق با اونها باشه
بهتره یه کانفیگ خوب بگیری تا این که بخای بعدن ارتقا بدی مگر در موارد ضروری
تا جایی که من فهمیدم i3 چهار هسته ای هست که خوب عملکردش از اون دوتای دیگه بهتره البته زیاد تو نخ سخت افزار نیستم
هفته پیش یه لب تاب گرفتم برای داداشیم با این کانفیگ و شرایط
del inspiron1510
i3 2.7
هارد 500
رم 2 گیگ
15.6 اینچی
گرافیک 1 گیگ amd
همراه با نصب ویندوز7 و یه سری نرم افزار که خود فروشنه 10 دقیقه ای از ایمیجی که داشت نصب کرد و با درایوراش
یادمه اون موقع که لبتاب قبلیمو خریده بودم یه روز الاف شده ویندوز و درایوراشو نصب کنم
البته این نکترو بگم که رمش 4 گیگ بود ولی چون بودجه داداشی کم بود همونجا 2 گیگشو فروشنده برداشت پولشو کم کرد(55 تومن)
قیمت نهاییش برامون 750 تموم شد از پایتخت طبقه دوم خواستی آدرسشو برات پخ میکنم(نصف روز گشتم مناسبترین قیمت این برام تموم شد)
در مقایسه با لبتاب خودم اصلا یه چیز دیگست واقعا قابل مقایسه نیست هم قدرت پردازش هم سرعت هم کیفیت تصویر که معرکست با تغییر زاویه تصویر به راحتی قابل مشاهدست و صدای واقعا بلند که اصلا فک نمیکردم اینقد بلند باشه
لب تاب خودم
vostro 1400
ram 2gig
hdd160
vga nvidia
core2 duo
خلاصش این جدیده با مدل خودم اصلا قابل مقایسه نیست

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

1.هارد و رم
2.بعله هست (البته قیمت حدودی دارم)....بین دوال کور و کور تو دو هم فرقه دوال کور قدیمیتره....آی تری که نسل جدیده و فکر میکنم هسته مجازی داشته باشه(اضافه تر)
3.معمولا دست فروشنده ها بسته ست یعنی همون کانفیگی که موجود دارند رو میفروشند....اینکار رو میکنن ولی همونطور که دوستمون گفت دست به کانفیگ اصلی حتی المکان نزنید بهتره

در نهایت پیشنهاد بنده اینه که حتی المکان سراغ برند دل نرید....به دلیل مرجوعیهای بالا و کیفیت پایین....پیشنهاد بنده :

یکی از کانفیگهای hp مدل g62 ....ظاهرا تنوع کانفیگ بالایی داره این مدل

یا acer 5735

یا asus k40ij

پ ن:به نظر من ال ای دی لپتاپ هرچی کوچیکتر باشه بهتره 14 خوبه 13 ایده آله ....البته اینایی که معرفی کردم فکر میکنم همه 15 باشن به جز ایسوس

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من هم برای یکی از آشنا ها همین حد.ود میخواستم بخرم چند تا مدل یاداشت کردم که مینویسم برو خودت ببین . :
acer 5741G
MSI CR420
asus K40ie
Hp g62-a13se
IBM thinkpad SL410
lifebook AH=530
lifebook LH-530
lifebook A-530
life book همون فوجیتسو هست و کیفیت مطلوبی داره ولی کارت گرافیک ندارن

بالا