• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهادبرای واردات وصادرات باسرمایه بین50تا500میلیون تومن

shahin2033

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان اگه اطلاعات یاتجربه ای درموردواردات به ایران ازکشورهای دیگه یاصادرات کالایی ازایران به کشورهای دیگه داریدلطفادراین جابه اشتراک بذاریدوراهنمایی کنیدکه چه کالاهایی واردات یاصادراتش سودخوبی داره وبیشتردرحوزه کشورهای ایران وروسیه وعراق وترکیه وچین صحبت کتیدمنتظرراهنماییاتون هستم وبین50تا500میلیونم میتونم سرمایه بذارم البته اول کاررونمیخوام سنگین واردبشم لطفاراهنمایی کنید

business.iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوست .
دوست عزیز یه راهنمایی کلی میکنم .چون دقیق و جزئی بشه بازار کاری خدومم بهم میخوره.
با توجه به سرمایه اولیه ی نسبتا کمی که دارین بهتر بیشتر به فکر واردات باشید تا صادرات .واردات چی بستگی به قطبیت منطقه و محل سکونتتون داره .
ولیکن اگر به امر صادرات اصرار داشته باشید .پیشنهاداتم: 1- فرش دستباف ترجیحا تابلو ابریشمی 90*60 پرداخت نشده بگیرد بهتره 2- گرانول گریدشو نمیتونم مشخص کنم خودتون با یکم تحقیق به نتیجه میرسید3- دمپایی و کفش{زیره کفش} 4- زعفران و خوشکبار .
یا علی

mardekohan

Registered User
لایک‌ها
40
صادرات تخصص و سرمايه ي بيشتري نسبت به واردات ميخواد . متاسفانه خشكبار و زعفران و فرش صاحب دارن ، خيلي ها سعي كردن براي خودشون توي اين صنف جاي پا باز كنن ولي نتونستن
براي گرانول يا ساير محصولات پتروشيمي يا پليمري هم سرمايه تون به هيچ عنوان كافي نيست مضاف براينكه تخصص هم ندارين .
اگه تجربه داشتين ميگفتم برين سمت صادرات ميوه تازه به كشورهاي مشترك المنافع ولي چون بي تجربه هستين و از طرفي ميوه هم زود خراب ميشه ، اون هم قابل طرح نيست

واردات هم با توجه به سرمايه ي كم شما فقط ميمونه چين . چيزي كه ارزون باشه و فاسد شدني نباشه و به سرمايه شما هم بخوره فقط بدليجات هست و لباس زير و باتري

business.iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
صادرات تخصص و سرمايه ي بيشتري نسبت به واردات ميخواد . متاسفانه خشكبار و زعفران و فرش صاحب دارن ، خيلي ها سعي كردن براي خودشون توي اين صنف جاي پا باز كنن ولي نتونستن
براي گرانول يا ساير محصولات پتروشيمي يا پليمري هم سرمايه تون به هيچ عنوان كافي نيست مضاف براينكه تخصص هم ندارين .
اگه تجربه داشتين ميگفتم برين سمت صادرات ميوه تازه به كشورهاي مشترك المنافع ولي چون بي تجربه هستين و از طرفي ميوه هم زود خراب ميشه ، اون هم قابل طرح نيست

واردات هم با توجه به سرمايه ي كم شما فقط ميمونه چين . چيزي كه ارزون باشه و فاسد شدني نباشه و به سرمايه شما هم بخوره فقط بدليجات هست و لباس زير و باتري
سلام .
دوست عزیز درسته سرمایه استارتر تاپیک کمه .بله صادرات تخصص میخواد . ولیکن با این طرز فکرکه بازار فرش مافیا زیاد داره یا خشکبار فلان شده بخوایم جلو بریم نتیجه اش میشه درجا زدن . من خودم وقتی داشتم شروع میکردم نصف سرمابه استارتر رو داشتم. ولی شد . کار نشد نداره ولیکن قبلش باید بازاریابی محصولت رو کرده باشی . فروش گرانول بین تمام گزینه ها راحت ترین گزینه برای صادرات است. راستی باطری به هیچ وجه نیار اگه سرمایه ات برات مهم سمت باطری نرو سود خوبی نداره .
در مورد صادرات میوه سبزی جات بهترین جا کشور .... هست که پیدا کردن مزرعه دار درست و حسابی که بتونی بار تازه بخری تا حدودی سخته چون اشباع شده است از طرفی دولت کشور مقصد قوانین برای صادرات میوه قرار داده که تا حدودی میشه گفت زمان رسید هر میوه صادرات اون میوه به کشور مقصد ممنوع و اگر به ممنوعیت توجه نکنید به بارتون جریمه تعلق میگیره.
یا علی.

بالا