• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای بهتر شدن قالب *لطفا شرکت کنید*

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
سلام من در حال طراحی قالب مجله ای و چند منظوره هستم (حدود 60% پیشرفت داره) که امکانات زیر تا امروز بهش اضافه شده:

1. پشتیبانی و هماهنگی کامل از ویژوال کامپوزر (المنت های اختصاصی خودمم بهش اضافه کردم مثل نمایش مطالب بر اساس دسته و انتخاب بازدید کننده بصورت ای جکس و ...)
  2. ابزارک های مختلف جهت نمایش مطالب با اشکال مختلف
  3. امکان اختصاص سایدبار اختصاصی برای هر دسته
  4. امکانات تغییر ظاهری مانند انتخاب 14 مدل نمایش مطالب، تغییر استایل heading مطالب و ابزارک ها به 8 مدل مختلف
  5. پنل تنظیمات اختصاصی (کدنویسی از پایه)
  6. لایک مطالب و دیدگاه ها
امکاناتی که در نظر دارم اضافه بشه:

1. لود مطالب به صورت ای جکسی
  2. ثبت نام و ورود ای جکسی
  3. امکان نقد بررسی نویسنده (ایا نقد و بررسی کاربرا رو هم هنگام ارسال نظر رو اضافه کنم؟)
  4. ارسال و نمایش ویدیو ها به همراه صفحه اختصاصی و اضافه کردن المنت این مشخصه به صورت گالری در ویژوال کامپوزر
  5. ایجاد امکان بی نهایت کاستوم فیلد برای هر مطلب (شبیه به کاری که تو بعضی از سایت های فیلم برای لینک ها قرار میدن)
  6. اختصاص رنگ اختصاصی برای هر دسته
  7. مگامنو
  8. پشتیبانی از ووکامرس (ایجاد امکانات نسبتا بالا)
خوب تا اینجا رو انجام دادم یا می خوام انجام بدم

حالا از همه دوستان می خوام کمکم کنن تا به قالب امکاناتی رو که نداره و من هم بهش توجه نکردم رو ذکر کنید تا یه قالب در حد یه قالب ایرانی سطح بالا منتشر کنم

منتظر همتون هستم پیشاپیش از همه تشکر فراوان رو دارم

tamiratchiwp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیزم تبریک میگم کارت فوق العادست ولی از روی تجربه چند مورد رو ذکر میکنم:

1. سعی کنید پنل تنظیمات ب گونه ای باشه ک تمامی بخش های قالب رو بشه تنظیم کرد و تغییر داد و نیاز ب تغییر در کد ها نباشه
2. امکانی رو قرار بدید ک توی طراحی ظاهر سایت باکس هایی برای بنر های تبلیغاتی تعبیه بشه ک کاربر بتونه بعد ها تبلیغات بگیره و قرار بده
3. لطفا لطفا لطفا بهینه بنویسید چون بعد ها خیلی مشکلات ایجاد میشه و من ب شخصه هیچ خیری از قالب های ایرانی نویس نبردم

ممنونم ازتون

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیزم تبریک میگم کارت فوق العادست ولی از روی تجربه چند مورد رو ذکر میکنم:

1. سعی کنید پنل تنظیمات ب گونه ای باشه ک تمامی بخش های قالب رو بشه تنظیم کرد و تغییر داد و نیاز ب تغییر در کد ها نباشه
2. امکانی رو قرار بدید ک توی طراحی ظاهر سایت باکس هایی برای بنر های تبلیغاتی تعبیه بشه ک کاربر بتونه بعد ها تبلیغات بگیره و قرار بده
3. لطفا لطفا لطفا بهینه بنویسید چون بعد ها خیلی مشکلات ایجاد میشه و من ب شخصه هیچ خیری از قالب های ایرانی نویس نبردم

ممنونم ازتون
سلام ممنون از طرح پیشنهاد هاتون
در مورد سوال 1 و 2 باید بگم کاملا چیزی که خواست شما و حتما استفاده کنندگان هست اعمال شده و نگرانی در این بابت نیست
در مورد سوال 3 هم باید بگم بنده هم در مورد این قالب حساسیت زیادی دارم و خودم رو جای کاربر نهایی می گذارم و چندین بار در برخی قسمت های باز بینی شده و قبل از انتشار نیز بازبینی نهایی صورت خواهد گرفت

از همه دوستان گرامی هم درخواست دارم هر کسی هر پیشنهادی داره بیان کنه تا به پیشرفت این پروژه کمک کرده باشه تا یک قالب ایرانی واقعی در شان کاربر ایرانی باشه

ممنون از توجه همه شما

rasooul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
قالیت چند زبانه شدن و پشتیبانی از wpml
سفارشی سازی باکس های مطالب در صفحه اصلی
قابلیت انتخاب رنگ برای هر دسته
قابلیت amp با امکان فعال و غیر فعال کردن
دارای ابزار کش و بهینه سازی کد ها
قابلیت درون ریزی و برون ریزی تنظیمات
مدیریت کلیه بخش های قالب از طریق پنل تنظیمات بدون نیاز به دانش کدنویسی

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
یک دمو بدید ببینیم که بتونم نظر بدیم
سلام دمو انلاینی فعلا وجود نداره ودر حال توسعه هستش
از روی یک تصویر هم نمیشه به امکانات کامل قالب شناخت پیدا کرد ولی در کل برای احترام به خواست شما یک تصویر از نسخه استاتیک براتون قرار میدم
فقط باید بگم که این تصویر تنها 20% امکانات رو نشون میده و ممکن هم هست در ظاهر نیز تغییراتی داده بشه

Capture_1.jpg

CaeZer

Registered User
لایک‌ها
60
سلام

بنده به سادگی درعین پیچیدگی اعتقاد دارم ، ولی چیزی که میبینم بسیار ساده هست و پیچیدگی نداره. از سایت های ایرانی ایده برداری نکیند + از طراحی متریال استفاده کنید البته باید کل طرحتون رو بهم بریزید در این صورت ، ولی همون پیچیدگی بدین بهش به نظرم مشکل حل میشه .
فوتر رو تغییر بدین چون این موارد توی سایدبار استفاده کردین ، سعی کنید زیاد از تصاویر استفاده نکنید چون باید سئو نیز در نظر بگیرید

مواردی دیگری هم هستن ولی خوب این موارد انجام بدین کافیه بنظرم

reza_yki

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

بنده به سادگی درعین پیچیدگی اعتقاد دارم ، ولی چیزی که میبینم بسیار ساده هست و پیچیدگی نداره. از سایت های ایرانی ایده برداری نکیند + از طراحی متریال استفاده کنید البته باید کل طرحتون رو بهم بریزید در این صورت ، ولی همون پیچیدگی بدین بهش به نظرم مشکل حل میشه .
فوتر رو تغییر بدین چون این موارد توی سایدبار استفاده کردین ، سعی کنید زیاد از تصاویر استفاده نکنید چون باید سئو نیز در نظر بگیرید

مواردی دیگری هم هستن ولی خوب این موارد انجام بدین کافیه بنظرم

سلام ممنون از نظرات سازنده تون
نکته مهمی رو اشاره کردید سادگی منظورتون رو از سادگی درک میکنم ولی وبسایت های خبری و مجله ای رو اگه بهشون دقت کنیم باید اطلاعات و نکات زیادی رو در صفحه اصلی قراربدیم همین مورد کار رو کمی پیچیده میکنه
منظورتون رو "از سایت های ایرانی ایده برداری نکنید" رو متوجه نشدم اتفاقا جایی که من اصلا دنبال ایده نمی گردم سایت های ایرانی هستش (اگه طرحی شبیه طرح بنده هست اعلام کنید تا بررسی و اصلاح بشه در صورت شباهت زیاد)
قبلا هم گفتم این طرح یک شمای کلی هست و این کار اصلی نخواهد بود و به دلیل این که از ویژوال کامپوزر پشتیبانی میکنه کاربر میتونه طرح رو سفارشی کنه به سلیقه خودش

در مورد استفاده بیش از حد از تصاویر هم بهینه تر میکنم کار رو. ممنون از نظری که دادید اگه نکته دیگه ای هم دارید (چه از لحاظ ظاهری چه از لحاظ کارایی و امکانات) ممنون می شم که ارائه بدید

با سپاس فراوان

بالا