• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای خرید کالا برای جلوگیری از بی ارزش شدن پول

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان سلام،

من میخوام با 20 میلیون یه مقدار کالا بخرم و نگه دارم که اگه تورم شدید توی 6 ماه یا 1 سال آینده داشتیم، پولم بی ارزش نشه، شما چی پیشنهاد میکنید؟

مثلا خودم یه ذهنم رسید خرید لوازم خانگی دست دوم (بسیار تمیز و کم کارکرد) مثل تلوزیون.

ممنونم از همکاری تون ولی لطفا بورس یا ارز یا طلا را پیشنهاد ندید چون موضوعش فرق میکنه.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
بورس
طلا

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
باید ی چیزی بخری که فردا قدرت نقدشوندگی داشته باشه
لوازم دست دوم فروش مشکل داری
وگرنه آفتابه هم بخری ارزش پول ت حفظ کردی
فقط اول به فکر فروش باش بعد خرید کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325

دقیقا

از طریق بورس طلا بخر ( نیاز به محل نگه داری و ترس از سرقت و ... هم نداری )
- یا سکه یکروزه
- یا گواهی صندوق طلا

باید ی چیزی بخری که فردا قدرت نقدشوندگی داشته باشه
لوازم دست دوم فروش مشکل داری
وگرنه آفتابه هم بخری ارزش پول ت حفظ کردی
فقط اول به فکر فروش باش بعد خرید کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دقیقا

از طریق بورس طلا بخر ( نیاز به محل نگه داری و ترس از سرقت و ... هم نداری )
- یا سکه یکروزه
- یا گواهی صندوق طلا

از بورس طلا بخریم ؟؟! مگه میشه ؟

توضیح بدید ممنون میشم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
از بورس طلا بخریم ؟؟! مگه میشه ؟

توضیح بدید ممنون میشم
بله
متاسفانه سالهاست به مردم این چیز ها رو نمی گن ( به چای پخش چرت و پرت در تلویزیون ، یکم هم اینها رو به مردم آموزش بدهند )
شما از طریق یه کارگزاری کد بورسی و کد سجام میگیری ( یه بار هم باید بری دفتر خدمات )
از طریق کارگزاری می تونی :
1- سهام شرکت ها رو بخری و سود کنی ( بورس از سال پیش تا امروز میانگین بالای 300 درصد سود داده و تا یکی دو ماه دیگه هم ممکنه بعضی شرکت ها رشد کنند بعد اصلاح ( ریزش ) بعد دوره استراحت
2 - سکه تمام بهار رو بخری
3- چند واحد از صندوق های سرمایه گذاری طلا ( معادل ارزش خریدن طلا ) از صندوق های طلا بخری

( چقدر درهای خونه ای مردم رو با دیلم باز کردند و سکه و طلاهای مردم رو بردند ، چقدر مردم با ترس و لرز رفتند مسافرت یه خاطر داشتند چند تا تیکه طلا توی خونه )
.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
دوستان سلام،

من میخوام با 20 میلیون یه مقدار کالا بخرم و نگه دارم که اگه تورم شدید توی 6 ماه یا 1 سال آینده داشتیم، پولم بی ارزش نشه، شما چی پیشنهاد میکنید؟

مثلا خودم یه ذهنم رسید خرید لوازم خانگی دست دوم (بسیار تمیز و کم کارکرد) مثل تلوزیون.

ممنونم از همکاری تون ولی لطفا بورس یا ارز یا طلا را پیشنهاد ندید چون موضوعش فرق میکنه.

20 میلیون مبلغی نیست که خودتون رو درگیر طلا و ... کنید
لوازمی که فکر میکنید سال آینده نیاز دارید رو الان خریداری کنید (پیشنهاد میکنم کالای نو بگیرید), زندگی کنید و سعی کنید لذت ببرید

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
ممنون از دوستان

طلا (گرمی، سکه، ...) میتونه خوب باشه و نگهداریش هم سخت نیست ولی قیمت طلا کاملا وابسته به قیمت جهانی و قیمت دلاره.
اگه دلار خیلی تغییری نکنه، فقط میمونه انس جهانی. که تضمینی نیست زیاد بشه و شاید کم هم بشه.

ولی حتی اگه دلارمون ثابت باشه تو کشور، احتمال زیاد تورم داخلی زیادی داریم. پس به نظرم باید چیزی خرید که کمتر به دلار وابسته باشه وگرنه که میشه خود دلار را خرید!

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
روش حفظ ارزش پول همونایی بود که خودتون گفتید !
البته بورس هم خودش یه کار مستقله ، مگه اینکه از طریق صندوق های بورسی وارد بشید ...

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
روش حفظ ارزش پول همونایی بود که خودتون گفتید !
البته بورس هم خودش یه کار مستقله ، مگه اینکه از طریق صندوق های بورسی وارد بشید ...
دقیقا
15 روز پیش برای یک بنده خدایی حساب صندوق سرمایه گذاری باز کردم با 290 میلیون تومان ، امروز 400 میلیون تومان شده بود
کجا همچین رشدی پیدا می کنید

mmdreza

Registered User
لایک‌ها
102
ولی الان دیگه ریسک بزرگیه

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
دقیقا
15 روز پیش برای یک بنده خدایی حساب صندوق سرمایه گذاری باز کردم با 290 میلیون تومان ، امروز 400 میلیون تومان شده بود
کجا همچین رشدی پیدا می کنید

سلام. منم این مورد رو دیدم برای دوستم .مثل همیشه خودم دیر اقدام کردم. البته نه با این مبلغ . پیش بینیت اینه تا کی این جوری باشه ؟

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
سلام. منم این مورد رو دیدم برای دوستم .مثل همیشه خودم دیر اقدام کردم. البته نه با این مبلغ . پیش بینیت اینه تا کی این جوری باشه ؟
هیچ کس نمی تونه پیش بینی صحیحی داشته باشه
رشد این چندماهه موجب شده بعضی از شرکت های فرابورسی قیمتش از ارزشش بالاتر بره ( حباب )
ولی هنوز شرکت های بورسی هستند که قیمت شون به ارزششون نرسیده و امکان رشد خوبی داره
شاید تا خرداد وضعیت کلی خوب باشه
و اگه حاکمیت به ادامه عرضه شرکت های بزرگ و حمایت از بورس ادامه بده ممکنه تا شهریور هم ( طبق شنیده های من و نه تحلیل من ) اوضاع در مجموع خوب باشه ( گاهی رشد و گاهی اصلاح ( ریزش ) )

بالا