• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای خرید یه گوشی خوب با قیمت ارزان

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،
میخوام واسه سیم کارت ایرانسلم یه گوشی جداگانه بخرم که در محدوده ی قیمت 70 - 80 هزار تومان باشه. مارکش مهم نیست هر چند من در برند ال جی و سامسونگ گزینه های خوبی دیدم. میدونم انتخاب های زیادی موجود نیست ولی گوشی پیشنهاد بدین که کارت حافظه بخوره، قابلیت پخش mp3 داشته باشه و صفحه نمایش اون زیر 5/1 اینچ نباشه. دوربین هم نداشته باشه مهم نیست چون کا810 جورش رو میکشه. خوشحال میشم نظر بدید

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نظر منم W200 بگیرید, البته شاید چند هزار تومانی بالاتر از بودجه دربیاد. اما واکمن خوبی ( در رنج خودش ) به حساب میاد. فقط در نظر بگیرید که بلوتوث نداره . 3110 کلاسیک که مهدی لینک داد هم بگردین اگر با قیمت خوب پیدا شد ارزشش رو داره .

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر دوشون گوشیهای خوبی هستن ولی قدیمی اند. تو گوشیهای 2008 چیزی به ذهنتون نمیرسه؟ مثلآً ال جی کا پی 110 چطوره؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
هر دوشون گوشیهای خوبی هستن ولی قدیمی اند. تو گوشیهای 2008 چیزی به ذهنتون نمیرسه؟ مثلآً ال جی کا پی 110 چطوره؟
یه هزینه اضافی هم باید بدین به خاطر اینکه جدیدن،نوکیا 3110 کلاسیک رو خودم باهاش کار کردم از نظر امکانات جزء بهترین گوشی ها تو این رنج هست

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

اگر امکانات+ظاهر W200 رو پسندیدین بگیریدش, سال ساختش زیاد مهم نیست
KP110 نسبت به W200 دوربین نداره ( هرچند VGA ه W200 بیشتر به درد عکسهای Contact List میخوره )
هندزفری نسبتا مناسب W200 رو هم نداره, فقط 1 مگ مموری داخلی داره که ممکن هست به مشکل بخورین

بالا