• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای راه اندازی وب سایت

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

حدود 5-6 هزار تا مطلب آموزشی به زبان انگلیسی بصورت فرمت RTF دارم که اکثرا یک صفحه ای و متن هست که بصورت طبقه بندی شده در فولدر ها و ساب فولدر ها وجود دارند.

میخوام یه سایت به زبان انگلیسی راه بندازم که یوزر ها بتونن بعد از پرداخت حق عضویت از این مطالب استفاده کنن:

- برای مدیریت اشتراک اعضا میخوام از اسکریپت aMember استفاده کنم که پلاگین برای سی ام اس های مختلف مثل جوملا و دروپال دارد.
(aMember خودش کارهای مربوط به پرداخت اینترنتی و ثبت نام و تمدید و آبونمان و ... رو انجام میده)
- کاربر بتونه مطالب را بروس بکنه (بصورت ساختار درختی)
- بتونه در محتوا و عنوان و نام کتگوری و ساب کتگوری جستجو انجام بده
- اگر قراره مطالب داخل دیتابیس باشه و این چند هزار تا فایل رو سرور کپی نشه بایستی یه ابزاری طراحی بشه که براحتی بتونم مطالب رو بصورت آفلاین داخل دیتابیس قرار بدم و بعد دیتابیس رو آپلود کنم

اینها امکانات پایه ای بودن که میخوام حتما باشه. ولی اگر امکانات اضافی زیر رو هم داشته باشه بهتره:

- بتونه مطلب مورد نظر رو ادیت کنه (wysiwyg) و بتونه چیزهایی رو که ادیت کرده توی اکانت خودش (نه روی مطلب ارجینال) ذخیره کنه تا بعدا بتونه بهش مراجعه کنه و بتونه در اکانت خودش برای ذخیره مطالب کتگوری مورد نظرش رو ایجاد کند.
- امکان لاگین با موبایل و استفاده از مطالب سایت با موبایل باشد.
- از سی ام اس ها و پلاگین های معتبر مثل جوملا و دروپال استفاده بشه

در ضمن اگر لازم باشد این فایل های RTF رو میتونم به HTML هم تبدیل کنم.

لطفا پیشنهادت خودتون (شامل زمان و هزینه) رو برام پی ام کنید. در ضمن اگر ایده دیگری هم دارید که میتونه به امکانات بالا اضافه بشه و باعث جذابیت و افزایش کارایی سیستم بشه لطفا بفرمایید.

Last edited:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
اگر همچين كسي هست كه بتونه اين چند هزار مطلب را وارد كنه + برنامه نويسي را هم انجام بده

قيمت و زمان را براي منم بفرسته

sorry for post mr rahimi

بالا