این مجموعه اموزشی واقعا خوب بود آموزش هاش خیلی جامع و خوب هستش
web-cade.ir/?page_id=2920
سلاماحتمالا بشه affliate marketing توی کلیک بانک رو کار کرد، و چکی که می فرسته بیاد به اون آدرس و نقد بشه
ریسک خاصی هم نداره. چک میاد دست تون و نقدش میکنین
با سلام.
من هم مدتی به دنبال راهی برای کسب درآمد اینترنتی می گشتم.
سایتهای خیییییییلی زیادی سر زدم ولی واقعا اکثرا کلاه برداری می کنن.مثلا اینکه برای تراکنش و واریزی هاشون کلیییی منتظر میذارن و گاهی تا 2000 تومن هم کم میکنن!حالا دیگه برای چی خدا میدونه.
یا اینکه مبالغ خیییلی کم مثلا 6 ریال میپردازن برای بازدیدها!
که در آخر با یه سایتی آشنا شدم به نام مینی کار.
لینکش اینه:http://minikar.com
با انجام دادن کارهای ساده مبالغی رو میپردازن و واقعا من تا اینجا که راضی ام.
برای کسی که تخصصی نداره و سرمایه ای نداره و وقت پرت داره خیلی گزینه خوبیه.
موفق باشین![]()
سلام
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
و همچنین آیا خودتان در این زمینه در حال حاضر کار می کنید ؟
چقدر زمان میبرد تا به سوددهی برسد ؟
و اینکه پیشنهاد مشارکت ای دارید ؟
سپاسclickbank بزرگترین و اولین سیستم همکاری در فروش محصولات دیجیتال هست. که پورسانت فروش محصولاتش بالای 60 درصده. به نوعی که قیمت محصولات پر فروشش هم بالای 100 تا 200 دلاره. من چون نمیتونم چک رو دریافت کنم، زیاد براش هزینه یا وقت نمیذارم. اما ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن داره. زمان خاصی واسه سوددهی نداره، از شروع فعالیت، اگه محصول رو بفروشید پورسانتش گیرتون میاد.
بقیه ش پ.خ میدم.
سلامت باشیدخوشبحال شما که ویزا کارت دارید
اگر سایت پر بازدید داشتید از گذاشتن تبلیغات خارجی مثل گوگل می تونستید کسب درآمد کنید
سلاماقا من هم در شهر مرزی ترکیه زندگی میکنم یه پیشنهادی داشتم اونم اینکه شما دلار بفرستید من اینجا نقد کنم یا بر عکس من اینکارو بکنم ایا قیمت با کشور ترکیه فرقی داشه باشه یا میتونیم لیر ترکیه کار کنیم به هر حال برسی کن اگر تفاوت قیمت باشه میشه تو این کار فعالیت کرد
از چه جهت می فرمایی موضوع محدودیت رو ؟!حساب بانکیتون فکر کنم باید پرسونال باشه و محدودیت داشته باشه. خوب چرا اونجا کار اینترنتی رو استارت نمیزنید؟ اونجا که بهتر جواب میده، خلق ایده >> ثبت شرکت و ... به عنوان یک کارآفرین فعالیت کنید و خیلی آفرها و سوبسید های خوبی سرمایه گذاران اونجا بهتون میدن...
درست میفرمایید من هم با شرایط و مالیات های اونور کاملا آشنایی دارم و خودم در اونطرف فعالیت دارم . فقط خواستم بگم که اونور راحتتر میتونید درآمد های ان میلیونی کسب کنید (حتی اگر مالیات 40% باشه و این نظر شخصی من هست) به خصوص از راه اینترنت و تبدیل شدن به یک استارت آپ.از چه جهت می فرمایی موضوع محدودیت رو ؟!
هیچ محدودیتی ندارم دوست عزیز و فقط هر سال که میگذره کردیت کسب میشه و بالاتر میره سقفش
اگر گفتم کیس مناسبی نیست پشنهاد اون دوستمون، برای نوع کار و ریسک ها و مشکلات زیادش گفتم ، نه به خاطر چیز دیگر.
اونجا درسته که خیلی از محدودیت های اینجا نیست، و درسته که حساب کتاب داره و بی در و پیکر نیست ، اما از اون طرف شما برای عطسه کردنت هم باید 15 درصد مالیات بدی، دو هزار تا فرم دقیقه ای یکبار پر کنی و هرچی درآمدت بالاتر بره اینقدر مالیات رو بیشتر می کنند که گاها تو حساب کتاب ایرانی خودمون چهار تا فحش تو دلمون بهشون میدیم . چون در درامدهای بالا حتی تا 50 درصد درامدت رو دولت میگیره ازت برای مالیات !
اما اینجا چی دوست من ؟ نه مالیاتی ، نه برگه و فرمی ... از خیلی لحاظ ها میتوان اینجا بیشتر درامد کسب کرد و البته از راه درست و قانونی.
هدف من هم اتصال امکانات اونجا به ایران هست و کسب درامد و شراکت و سود دو طرفه.
موفق باشید
سلام دوست عزیزسلام شما خودتون هم تو این زمینه تخصصی کار میکنید؟