• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای شراکت در کار اینترنتی؟ (دارای حساب بانکی قانونی و آدرس واقعی در کانادا هستم)

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان
مورد کاری پیدا شده و فعلا امکان شروع فعالیت بعدی نیست.
انشاالله در زمان بهتر بتوانم در خدمت دیگر عزیزان باشم.

با سپاس

Last edited:

hassanmaleki

Registered User
لایک‌ها
12
این مجموعه اموزشی واقعا خوب بود آموزش هاش خیلی جامع و خوب هستش
web-cade.ir/?page_id=2920

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
احتمالا بشه affliate marketing توی کلیک بانک رو کار کرد، و چکی که می فرسته بیاد به اون آدرس و نقد بشه
ریسک خاصی هم نداره. چک میاد دست تون و نقدش میکنین

aidagholami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
من هم مدتی به دنبال راهی برای کسب درآمد اینترنتی می گشتم.
سایتهای خیییییییلی زیادی سر زدم ولی واقعا اکثرا کلاه برداری می کنن.مثلا اینکه برای تراکنش و واریزی هاشون کلیییی منتظر میذارن و گاهی تا 2000 تومن هم کم میکنن!حالا دیگه برای چی خدا میدونه.
یا اینکه مبالغ خیییلی کم مثلا 6 ریال میپردازن برای بازدیدها!
که در آخر با یه سایتی آشنا شدم به نام مینی کار.
لینکش اینه:http://minikar.com
با انجام دادن کارهای ساده مبالغی رو میپردازن و واقعا من تا اینجا که راضی ام.
برای کسی که تخصصی نداره و سرمایه ای نداره و وقت پرت داره خیلی گزینه خوبیه.
موفق باشین :)

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
احتمالا بشه affliate marketing توی کلیک بانک رو کار کرد، و چکی که می فرسته بیاد به اون آدرس و نقد بشه
ریسک خاصی هم نداره. چک میاد دست تون و نقدش میکنین
سلام
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
و همچنین آیا خودتان در این زمینه در حال حاضر کار می کنید ؟
چقدر زمان میبرد تا به سوددهی برسد ؟
و اینکه پیشنهاد مشارکت ای دارید ؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام.
من هم مدتی به دنبال راهی برای کسب درآمد اینترنتی می گشتم.
سایتهای خیییییییلی زیادی سر زدم ولی واقعا اکثرا کلاه برداری می کنن.مثلا اینکه برای تراکنش و واریزی هاشون کلیییی منتظر میذارن و گاهی تا 2000 تومن هم کم میکنن!حالا دیگه برای چی خدا میدونه.
یا اینکه مبالغ خیییلی کم مثلا 6 ریال میپردازن برای بازدیدها!
که در آخر با یه سایتی آشنا شدم به نام مینی کار.
لینکش اینه:http://minikar.com
با انجام دادن کارهای ساده مبالغی رو میپردازن و واقعا من تا اینجا که راضی ام.
برای کسی که تخصصی نداره و سرمایه ای نداره و وقت پرت داره خیلی گزینه خوبیه.
موفق باشین :)

دوست عزیز ، سلام
فکر می کنم مطلب و سایتی که نوشتید به مطالب تاپیک ای که درج کردم و مورد تقاضا ام است، ارتباطی نداشته باشه.
بیشتر به تبلیغ این سایت میخورده مطلبی که نوشتید !

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
سلام
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
و همچنین آیا خودتان در این زمینه در حال حاضر کار می کنید ؟
چقدر زمان میبرد تا به سوددهی برسد ؟
و اینکه پیشنهاد مشارکت ای دارید ؟

clickbank بزرگترین و اولین سیستم همکاری در فروش محصولات دیجیتال هست. که پورسانت فروش محصولاتش بالای 60 درصده. به نوعی که قیمت محصولات پر فروشش هم بالای 100 تا 200 دلاره. من چون نمیتونم چک رو دریافت کنم، زیاد براش هزینه یا وقت نمیذارم. اما ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن داره. زمان خاصی واسه سوددهی نداره، از شروع فعالیت، اگه محصول رو بفروشید پورسانتش گیرتون میاد.

بقیه ش پ.خ میدم.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
clickbank بزرگترین و اولین سیستم همکاری در فروش محصولات دیجیتال هست. که پورسانت فروش محصولاتش بالای 60 درصده. به نوعی که قیمت محصولات پر فروشش هم بالای 100 تا 200 دلاره. من چون نمیتونم چک رو دریافت کنم، زیاد براش هزینه یا وقت نمیذارم. اما ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن داره. زمان خاصی واسه سوددهی نداره، از شروع فعالیت، اگه محصول رو بفروشید پورسانتش گیرتون میاد.

بقیه ش پ.خ میدم.
سپاس
به pm پاسخ ارسال شد

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
خوشبحال شما که ویزا کارت دارید
اگر سایت پر بازدید داشتید از گذاشتن تبلیغات خارجی مثل گوگل می تونستید کسب درآمد کنید

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
خوشبحال شما که ویزا کارت دارید
اگر سایت پر بازدید داشتید از گذاشتن تبلیغات خارجی مثل گوگل می تونستید کسب درآمد کنید
سلامت باشید
ممنون از پیشنهاد - ظاهرا باید برای این هدف، یک سایت خارجی زد و اینی که میفرمایید فکر کنم برای کار با گوگل ادسنس است. درسته ؟

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اقا من هم در شهر مرزی ترکیه زندگی میکنم یه پیشنهادی داشتم اونم اینکه شما دلار بفرستید من اینجا نقد کنم یا بر عکس من اینکارو بکنم ایا قیمت با کشور ترکیه فرقی داشه باشه یا میتونیم لیر ترکیه کار کنیم به هر حال برسی کن اگر تفاوت قیمت باشه میشه تو این کار فعالیت کرد

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
اقا من هم در شهر مرزی ترکیه زندگی میکنم یه پیشنهادی داشتم اونم اینکه شما دلار بفرستید من اینجا نقد کنم یا بر عکس من اینکارو بکنم ایا قیمت با کشور ترکیه فرقی داشه باشه یا میتونیم لیر ترکیه کار کنیم به هر حال برسی کن اگر تفاوت قیمت باشه میشه تو این کار فعالیت کرد
سلام
فکر نمی کنم این کیس مورد مناسبی باشه
اما در هر صورت از اظهار پیشنهاد کاری متشکرم

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
حساب بانکیتون فکر کنم باید پرسونال باشه و محدودیت داشته باشه. خوب چرا اونجا کار اینترنتی رو استارت نمیزنید؟ اونجا که بهتر جواب میده، خلق ایده >> ثبت شرکت و ... به عنوان یک کارآفرین فعالیت کنید و خیلی آفرها و سوبسید های خوبی سرمایه گذاران اونجا بهتون میدن...

Last edited:

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
حساب بانکیتون فکر کنم باید پرسونال باشه و محدودیت داشته باشه. خوب چرا اونجا کار اینترنتی رو استارت نمیزنید؟ اونجا که بهتر جواب میده، خلق ایده >> ثبت شرکت و ... به عنوان یک کارآفرین فعالیت کنید و خیلی آفرها و سوبسید های خوبی سرمایه گذاران اونجا بهتون میدن...
از چه جهت می فرمایی موضوع محدودیت رو ؟!
هیچ محدودیتی ندارم دوست عزیز و فقط هر سال که میگذره کردیت کسب میشه و بالاتر میره سقفش
اگر گفتم کیس مناسبی نیست پشنهاد اون دوستمون، برای نوع کار و ریسک ها و مشکلات زیادش گفتم ، نه به خاطر چیز دیگر.
اونجا درسته که خیلی از محدودیت های اینجا نیست، و درسته که حساب کتاب داره و بی در و پیکر نیست ، اما از اون طرف شما برای عطسه کردنت هم باید 15 درصد مالیات بدی، دو هزار تا فرم دقیقه ای یکبار پر کنی و هرچی درآمدت بالاتر بره اینقدر مالیات رو بیشتر می کنند که گاها تو حساب کتاب ایرانی خودمون چهار تا فحش تو دلمون بهشون میدیم . چون در درامدهای بالا حتی تا 50 درصد درامدت رو دولت میگیره ازت برای مالیات !
اما اینجا چی دوست من ؟ نه مالیاتی ، نه برگه و فرمی ... از خیلی لحاظ ها میتوان اینجا بیشتر درامد کسب کرد و البته از راه درست و قانونی.
هدف من هم اتصال امکانات اونجا به ایران هست و کسب درامد و شراکت و سود دو طرفه.
موفق باشید

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
از چه جهت می فرمایی موضوع محدودیت رو ؟!
هیچ محدودیتی ندارم دوست عزیز و فقط هر سال که میگذره کردیت کسب میشه و بالاتر میره سقفش
اگر گفتم کیس مناسبی نیست پشنهاد اون دوستمون، برای نوع کار و ریسک ها و مشکلات زیادش گفتم ، نه به خاطر چیز دیگر.
اونجا درسته که خیلی از محدودیت های اینجا نیست، و درسته که حساب کتاب داره و بی در و پیکر نیست ، اما از اون طرف شما برای عطسه کردنت هم باید 15 درصد مالیات بدی، دو هزار تا فرم دقیقه ای یکبار پر کنی و هرچی درآمدت بالاتر بره اینقدر مالیات رو بیشتر می کنند که گاها تو حساب کتاب ایرانی خودمون چهار تا فحش تو دلمون بهشون میدیم . چون در درامدهای بالا حتی تا 50 درصد درامدت رو دولت میگیره ازت برای مالیات !
اما اینجا چی دوست من ؟ نه مالیاتی ، نه برگه و فرمی ... از خیلی لحاظ ها میتوان اینجا بیشتر درامد کسب کرد و البته از راه درست و قانونی.
هدف من هم اتصال امکانات اونجا به ایران هست و کسب درامد و شراکت و سود دو طرفه.
موفق باشید
درست میفرمایید من هم با شرایط و مالیات های اونور کاملا آشنایی دارم و خودم در اونطرف فعالیت دارم . فقط خواستم بگم که اونور راحتتر میتونید درآمد های ان میلیونی کسب کنید (حتی اگر مالیات 40% باشه و این نظر شخصی من هست) به خصوص از راه اینترنت و تبدیل شدن به یک استارت آپ.
شما هم موفق باشید./

forklift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام شما خودتون هم تو این زمینه تخصصی کار میکنید؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام شما خودتون هم تو این زمینه تخصصی کار میکنید؟
سلام دوست عزیز
از چه جهت میفرمایید ؟
خودم که مایلم با فرد شریک شونده همکاری هم داشته باشم و فقط نظاره گر نباشم.
البته بستگی به صحبت فی مابین داره.

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
اگر خودتون سرمایه گزاری میخواید کنید و مایل به سرمایه گزاری در زمینه هک هستین پیام بدین . درامدش خیلی خوبه .

بالا